- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпо е... споделям
2 години по-рано... много си харесвах едно момиче... с течение на времето взех да се влюбвам в нея. В началото си бяхме само приятели и много кофти ми ставаше когато тя ми разказваше за нейните връзки и кое - как ставало кога и е кофти и така нататък... случи се така, че преминах границата м/у приятел - гадже... всичко вече беше изгубено - тя си мислеше, че искам да сме си само приятели пък аз вече... вече се бях влюбил в нея... по едно време тя се досети.. и проведохме един доста дълъг разговор... установихме че тя не е на ясно с чувствата си... но Господ беше благосклонен и стана така, чр тръгнахме... в този момент нямаше по-щастлив човек от менОбаче не продължи всичко дълго и се наложи да се разделим.. от една година някъде не потдържаме почти никаква връзка... тъпото е че никоя друга не може да я замести... винаги когато виждам някое момиче я сравнявам с нея.. и това вече повече от година... мн тъпо нали
ясно е и че нямам шанс да се върна при нея... има и сега едно друго момиче... обаче не мога да я лъжа... пак в главата ми е само старата... а бе мн кофти ... кво правиме сега ? За какво живеем
![]()