.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Naranqva6ta
    Guest

Naranqvam mom4etata bez da go iskam....help me...

zdraveite iskam da spodelq ne6to s vas i da vi pitam za savet...
    zna4i minalata godina hodeh s 1 mom4e i toi mnogo me narani...
    ot togava ve4e nemoga da b1da s drug po d1lgo vreme...
    hodq s nqkoe mom4e..p1rvona4alno ima tr1pa i posle vsi4ko iz4ezva izvedn1j...
    i nqkak si tezi mom4eta po4vat mnogo da d1rj1t na men a az po4vam da se drazna ot nai malkoto ne6to...razbiram 4e v 1 vr1zka ima konfilikti i trqbva da se preudolqvat no az se iznervqm samo ako pokaje m1ni4ka revnost ili ne6to drugo...
    tova mom4e koeto obi4ah ve4e s1m go zabravila...mrazq go daje za6toto kato si napravq 1 ravnosmetka kolko me e naranil i kolko s1m stradala razbiram 4e toi ne me e zaslujaval...kajete mi kak otnovo moga da s1m s nqkoi i da mu imam doverie...naranqvam vseki koito se opita da e s men i da iska da sme seriozni(i ne po4vaite 4e s1m kurva i t.n. za6toto s1m bila samo i edinstveno s tozi koito s1m obi4ala)
    pomoglenete mi molq ako mojete nqkvi saveti mi daitde..blagodarq predvaritelno...

Град
    Някъде на Земята
    Ами миличка какво да ти кажа...и аз съм в същото положение/нараниха ме веднъж и ся не спирам да наранявам / Според мен просто е въпрос на време да намериш подходящото момче което няма да нараниш

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Znam kak se chuvstvash i nqma da ti kaja k****,zashtoto ne si.Prosto si prekaleno naranena ot momcheto,s koeto si bila i si mislish,che s vseki shte e taka.Povedenieto ti e zashtna obvivka.Ne smeesh da se doverish na nikoi i s bezrazlichieto si naranqvash momchetata ,koito sa s teb.Trqbva prosto da se otpusnesh i da spres da otmushtvash na celiq svqt zaradi povedenieto a bivshiq ti.Kazvam ti go,zashtoto kato bqh v tvoeto sustoqnie imah chuvstvoto,che sum v dupka ,ot koqto nqma izlizane.No sreshtnah momche,koeto mi pomogna da go preodoleq i da karam napred.Prosto otvori surceto si za nqkoe momche i ne misli,che pak shte e kato predi.Bez lubovta jivota ne e nishto..zamisli se vurhu tova
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Guest
    mnogo vi blagodarq
    PoisoNGirL 6te se zamislq naistina

problema e v tova che sa te naranili i tova e predpazna stena koqto si izdignala za da ne te naranqt otnovo sled vreme shte sreshtnesh momche koeto da ti pomogne ti ne si vinovna

Tova se e sluchvalo v jivota na vsqko momiche.Prosto ne si namerila podhodqshtiq,no za vsichko si ima vreme.Gore glavata!A kolkoto do k*rvata kakvo ti puka mnenieto na drugite

Супер фен
    Ami milichka i az bqh taka(dori smeq da tvyrdq,che vse oshte mai sym) naistina e mnogo kofti polojenie.Polojenieto e absolutno syshtoto ... postoqnno gi naranqvam.No nie ne sme vinovni.Ne dopuskame nikoi otnovo blizo do syrceto si,za da ne bydem naraneni otnovo,ot strah da ne plachem i da sme sami kakto predi.V momenta imam prekrasen chovek do men i ne iskam da go naranqvam.Za sega se borq s chuvstvata si i uspqvam da poddyrjam ogynq,no vinagi pred men izpluva obraza na onq koito me narani i bolkata v syrceto mi me zadushava.Spored men sled vreme kato sreshnesh tochniq chovek shte go dopusnesh do syrceto si,no do togava shte naranqvash drugite.No spokoino .. ne si samo ti taka .. kakto vijdash mnogo hora sa v syshtoto polojenie kato teb ... osven da chakame da s epoqvi tochni ... drugo ne ni ostava.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    ei tupi kurvii4ki takivaa aaaa na men naite li kakuv mi e problema 4e bez da iskam prebivam takiva kato vas bokluciii !!!!!!!!!!!!
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    6to da si kurva...prosto ima6 golqmo syrce
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    ei tupi kurvii4ki takivaa aaaa na men naite li kakuv mi e problema 4e bez da iskam prebivam takiva kato vas bokluciii !!!!!!!!!!!!
    a p1k ti si prost PEDAL!!!
    q ostavi momi4e naraneno e bilo trudno i e i tfa e

mila i na men mi se e slu4valo prosto trg1gnah s tozi koito me narani pak i mu go v1rnah t1pkano i sega ve4e 4uvstvam lekota moga da imam vr1zka
    otvori sarceto si i se opitai nqkoi da ti pomogne ima mnogo mom4eta skoro 6te nameri6 podhodq6tiq 4ovek i vsi4ko 6te otmine
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от CvEtI`KiSs

mila i na men mi se e slu4valo prosto trg1gnah s tozi koito me narani pak i mu go v1rnah t1pkano i sega ve4e 4uvstvam lekota moga da imam vr1zka
    otvori sarceto si i se opitai nqkoi da ti pomogne ima mnogo mom4eta skoro 6te nameri6 podhodq6tiq 4ovek i vsi4ko 6te otmine
    ei urangutann urodlivv q se skriiiiiiiiiiiiii i si maxni snimkata gadna 4e sha povurna izrod takuv i ti si tupa kurva qsna si mi jivotno shte ti na4upq kapa4kite

ei urangutann urodlivv q se skriiiiiiiiiiiiii i si maxni snimkata gadna 4e sha povurna izrod takuv i ti si tupa k***a qsna si mi jivotno shte ti na4upq kapa4kite
    ne iskam da te ubijdam tuka 4e temata e vajna no na li4no 6te ti pi6a sledmalko pedal

Голям фен
    Град
    Memphis

ei urangutann urodlivv q se skriiiiiiiiiiiiii i si maxni snimkata gadna 4e sha povurna izrod takuv i ti si tupa k***a qsna si mi jivotno shte ti na4upq kapa4kite
    ne iskam da te ubijdam tuka 4e temata e vajna no na li4no 6te ti pi6a sledmalko pedal
    da chakam te zapovqdai ;]

ne vide li 4e ti pisah be

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си