.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Кажете КАКВО ДА ПРАВЯ ? ? ?

значи Влюбен сам в едно момиче.аз я харесвам и й го каза,, и тя каза е и тя ме харесва ,но проблема е че тя си има гадже с което е вече от година и нешто. КАКВО ДА ПРАВЯ??? ако и предложа предполагам че нама да зареже приятеля си заради мен или.... греша?

Re: Кажете КАКВО ДА ПРАВЯ ? ? ?

Цитирай Първоначално написано от army_boy_90
    значи Влюбен сам в едно момиче.аз я харесвам и й го каза,, и тя каза е и тя ме харесва ,но проблема е че тя си има гадже с което е вече от година и нешто. КАКВО ДА ПРАВЯ??? ако и предложа предполагам че нама да зареже приятеля си заради мен или.... греша?
    mi predloji i taka i taka ve4e si i kazal
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    една връзка от година и нещо не се захвърля с лека ръка.според мен момичето е объркано,може би връзката и е в застой и само не знае какво да направи.ако чувствата ви наистина са толкова силни,то тогава освен да се раздели с досегашния си приятел,няма друго разумно решение.много гадна ситуация..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

pitai q dali e gotova da go zareje zaradi teb

Голям фен
    Град
    Memphis

Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    mi predloji i taka i taka ve4e si i kazal
    zashto davash takiva idei tupi abe pi4 nedei taka kolko vreme xodqt shto shte im pravalqsh xubavoto nameri si nqkoi mace drugo po dobre
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

вземи ножа заколяй я и се самоубий

Deistvai;)

Ni6to ne ti kostva da i predloji6,taka i taka ve4e si i kazal 4e iska6 da si s neqDavai ti si!!!USPEH [-o<
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)

Нещо ми звучи много детско... Не знам,може и да го зареже.
    >>> House Music <<<

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    mri v kofata pomqr gaden
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен Аватара на koalka
    Щом е една година с него шансовете ти доста се намаляват.Говори с нея, но не прави нищо повече, защото не ми се вярва да има смисъл, освен да изядеш един бой от гаджето й, ако много й се навираш. Но все пак мисля, че няма да го зареже.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: Deistvai;)

Цитирай Първоначално написано от magito_gandia
    Ni6to ne ti kostva da i predloji6,taka i taka ve4e si i kazal 4e iska6 da si s neqDavai ti si!!!USPEH [-o<
    И аз съм на това мнение ,но от друга страна наистина е гадничко да проваляш връзката на хората.

1во - Какво да правиш ли? Ами примерно можеш да я питаш вместо да караш нас да гадаем... Предполагам, че си има уста момичето, ще ти отговори....
    2ро - Съвсем на страна си е, че тва, което правиш е кофти, и не само за гаджето й ами и за теб.... Лично ако бях аз и някой зарибява приятелката ми и тя ме зареже заради него след 1но годишна връзка, просто града изведнъж щеше да му се стори много тесен.... Разбираш ме нали? Така че не си търси белята ами си намери друго момиче....

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Еми щом ти е признала че те харесва,и не е добавила нещо от сорта на "ама имам си гадже и т.н.",значи момичето очаква да и предложиш,направи го!

Голям фен
    Предложи,нищо няма да загубиш.Пък и вечни връзки рядко се срещат,доста рядко!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    Предложих и а тя каза че ако сега нямаше гадже веднага би трагнала с мен НО ТЯ ИМА И ТРЯБВА ДА СЕ МОЛЯ НА БОГА ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: Deistvai;)

Цитирай Първоначално написано от magito_gandia
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Град
    sofia
    predloji i kvo tolkoz nai mn da ti otkaje

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си