.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Hybrid View

Да си фен на Левски

Напоследък съм обезпокоен от един факт това са зачестилите простотии на група от феновете на любимия ми отбор Левски-примерите величествените канонади от бомбички която се изсипва всеки мач в европейските турнири.НО това в сряда преля чашата при положение че се знае че отбора е заплашен с лишаване от домакинство група от 15 фена издигнаха пречупени кръстове--какво искахме да покажем с това че сме европейски отбор с европейско държание на феновете е сега може би всички тъй наречени верни фенове успяха да постигнат най сетне съкровената си мечта да гледат празните трибуни на Васил Левски/Георги Аспарухов по телевизията...Какво е вашето мнение по проблема?

P.S. За всички тия които ще кажат какъв е тоя фен дето ще оплюва собствената си публика и действията им нямам нищо против факлите,но съм против бомбичките които убиват-спомнете си мача на Чорбата и Галатасарай или преди 5 години за смъртта на невинен гражданин в центъра на София.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    еми ще кажа че левскарите са тъпаци!мноо ги мразя!
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Ти, малката, си явно особено "високо" интелигентна...Мразиш нещо което
    не познаваш, което сещаш се какво говори за тебе, освен това кво искаш да кажеш, че чорбите нямат изцепки ли, скрии се, моля те....
    Иначе по темата, никога не съм ги разбирала тия неща...същото се отнася и за футболното хулиганство. Това за мене са хора, които живеят в некъв от тях измислен свят, откровено казано ненавиждам нацита, фашаги и всякаквите им там разновидности...

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Mlykni be ... Levski e nai- dobriq BG otbor... A tova che teze pakalqnkovci izdignaha plakati s prechupeni krystove i napisaha neshto si za Hristo Stoichkov beshe napravo chereshkata na tortata... Beshe naistina pod sqkvo nivo... I az mnogo se chudq za kvo go napraiha... kakvo iskaha da dokajat...? I na mene taka mi e gadno i az podkrepqm mnenieto na malone ...

Повече от фен
    За бога, не може да ги съдите, че са издигнали някакви си пречупени кръстове. Няма значение какво мисли Европа за нас. Важното е ние да знам, че сме най-добрите и да им го докажем!
    Какво, данеби английската публика например да е по-добра от наща? Или турската? Изобщо не тряа се оплакваме. Работата беше изключително добре организирана, ушевите гледаха тъпо и незнаеха откъде им идва и общо взето беше перфе. Това, че на някой му е дошло отвътре и е издигнал свастика не е болка за умиране.

Guest
    АЛООООО АЛОООО Къде сте ??? От кой свят сте???След мача със Сиони всички пак бяха откачили ,така но каква стана накрая? Само глоба...Сега очаквам да ни искат ,още повече пари ,но без други последствия.А за пречупените кръстове-просто хората изразяват мнението си .В Лацио това го правят на всеки мач и само глоба им слагат...
    Това не бяха плакати ,а бели тениски на ,които със СПРЕЙ бяха изрисувани свастики

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)

Какво, данеби английската публика например да е по-добра от наща?
    Ти чу ли се каква глупост каза? Гледай Green Street Hooligans и тогава ела да говориш за публики..

Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    АЛООООО АЛОООО Къде сте ??? От кой свят сте???След мача със Сиони всички пак бяха откачили ,така но каква стана накрая? Само глоба...Сега очаквам да ни искат ,още повече пари ,но без други последствия.А за пречупените кръстове-просто хората изразяват мнението си .В Лацио това го правят на всеки мач и само глоба им слагат...
    Това не бяха плакати ,а бели тениски на ,които със СПРЕЙ бяха изрисувани свастики
    Каквото и да е не е може би най особено интелигентния начин на изразяване. Ако любовта към един отбор се клони в това да се хвърлят бомби се едно е третата световна война и това да се показват знаци които са болна тема за тъпите европейци и означава да наблюдавам отбора от телевизора предпочитам на мачовете на Левски да идват не повече от 30 души които са пенсионери.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Голям фен
    Град
    София
    Не заслужаваме победи, не заслужаваме да играят момчетата с класни отбори, не заслужаваме да се гордеем с отборите ни.

Не искам да коментирам тези изяви, много е болно. Странни хора са българите...
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena

Какво, данеби английската публика например да е по-добра от наща?
    Ami po dobra e, tam nikoi ne vika protiv drugiq otbor, nikoi ne 4upi, nikoi ne pali, nukoi ne psuva, nikoi ne izdiga plakati sas svastiki. Tam nezavisimo koi ot dvata otbora e napravil hubava ataka si4ki fenove na stadiona plqskat

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PR0
    Ami po dobra e, tam nikoi ne vika protiv drugiq otbor, nikoi ne 4upi, nikoi ne pali, nukoi ne psuva, nikoi ne izdiga plakati sas svastiki. Tam nezavisimo koi ot dvata otbora e napravil hubava ataka si4ki fenove na stadiona plqskat
    човек осъзнай се просто тфа за атаките няа начин да стане ако ще и в някво братство да се играе мача...
    А това за английската публика незнам дали си гледал преди 4-5 години Лийц мисля на Бешикташ гостуваха (не съм сигурна) и се изпоклаха...Изобщо английската публика не е от спокойните, но благодарение на стриктния контрол на полицаите става...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Лишаване от домакинство е възможно само тогава, когато на стадиона или се взриви нещо (в буквалния смисъл), или стане убийство. Нито едно от двете не е станало - следователно приказките за лишаване от домакинство са меко казано жалки.
    П.С.> Феновете на Лийдс не клаха никого, а самите тях ги заклаха (че двама от тях даже и умряха).
    П.С.2> Гледал ли си скоро мач от Англия? Виждал ли си нещо хулиганско по трибуните? Даже на един сравнително известен стадион ако не се лъжа му викат "Театъра на мечтите".
    Левски шампион але але!

Guest
    По-добре давайте пример с Италия или Германия..

Мега фен Аватара на machoka
    Няма значение какво мисли Европа за нас. Важното е ние да знам, че сме най-добрите и да им го докажем!

Глупости са това.. Ние си знаем колко сме прости, белким европейците не ни разберат... и с какво сме най-добри, с побоищата по терена между запалянковци, по нацистките знамена или по броя изпочупени автобуси след мачовете?!

Простаци и олигофрени на килограм!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    По-добре давайте пример с Италия или Германия..
    Дадох пример с Англия, защото ги имат за най-големите хулигани, но щом настояваш, добре. В Италия ходят по има-няма 3-4 хиляди човека на мач (с не повече от 4-5 отбора изключения), а дори да са повече, то стадионите им изглеждат позорно празни. Техните хулиганства също много много не съм ги виждал (тук леко се открояват лациалите, но предвид, че отбора им западна, западнаха и хулиганските прояви), а когато ги има са от дъжд на вятър. В Германия не знам от колко години не е ставала по-сериозна ексцесия на мач от Първа Бундеслига. Тук изключвам долните дивизии, защото за тях ако вземем да говорим... В крайна сметка, от мачовете които гледам по телевизията от чуждите първенства може да се каже, че ексцесии не липсват, ама са от дъжд на вятър, докато в България са почти ежеднение.
    Левски шампион але але!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Да си фен на Левски

Цитирай Първоначално написано от malone
    Напоследък съм обезпокоен от един факт това са зачестилите простотии на група от феновете на любимия ми отбор Левски-примерите величествените канонади от бомбички която се изсипва всеки мач в европейските турнири.НО това в сряда преля чашата при положение че се знае че отбора е заплашен с лишаване от домакинство група от 15 фена издигнаха пречупени кръстове--какво искахме да покажем с това че сме европейски отбор с европейско държание на феновете е сега може би всички тъй наречени верни фенове успяха да постигнат най сетне съкровената си мечта да гледат празните трибуни на Васил Левски/Георги Аспарухов по телевизията...Какво е вашето мнение по проблема?

P.S. За всички тия които ще кажат какъв е тоя фен дето ще оплюва собствената си публика и действията им нямам нищо против факлите,но съм против бомбичките които убиват-спомнете си мача на Чорбата и Галатасарай или преди 5 години за смъртта на невинен гражданин в центъра на София.
    Личното ми мнение е, че това, не е фенщина, а избиване на комплекси...от какво обаче, незнам.
    Това се случва не само при Левски, а и при доста други отбори... ЦСКА, например. Да хвърлят се бомбички, пеят се песни, развяват се знамена...това е съвсем нормално...прави страхотна атмосфера! Някои хора, обаче, прекаляват с постъпките си, което не ги прави по-големи и по-верни фенове от останалите. Казвал съм го много пъти...да си фен не е само да викаш и да пееш за любимия отбор...Да си фен е да го подрепяш във всеки един момент...независимо от положението, в което се намира, независимо от резултата!

Голям фен Аватара на Ziezi
    Първо-БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА ОТ 1325 ГОДИНИ!НИЕ СМЕ ПОВЕ4Е ЕВРОПЕЙЦИ ОТ КОГОТО И ДА БИЛО ДРУГ!За тва престанете с тия недомислени приказки!
    Второ-живеем в свободна страна(поне така казват),всеки би трябвало да може да носи каквото си поиска!
    За факлите-къв е проблема?
    За бомби4ките-изцяло по вина на полицията!Са,4е люлинските пикльовци са си комплексар4ета,тва е ясно,но ми е интересно защо ги пускат още по ма4овете...
    Пето-не се сещам...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Guest
    5.Тъпи сте всички....

Без air_J той написа нещо смислено.Брат в Германия не ти говоря специално за мелета с ушеви и подобни ,а за факли,бомби и т.н.В Италия Лацио целия стадион ,като опънат свастиките...

Пуснах тази тема с цел да кажа че не смятам че е този начина да изразиш любовта към отбора си.За жалост клуба Левски и по скоро скоро финансовия благодетел губят пари от цялата работа защото отбора е зависим от европейската централа която траска глоби и губим пари които може да се вложат за трансфери и ремонт на Георги Аспарухов и тн.

P.S. Подкрепата на един отбор наистина е от първата до последна минута да не го предаваш независимо от резултата,но след като всичко това което стана на мача със Сиони и Барселона е организирано с цел провокация при една много добра игра....просто **ало и фенщината!!!

Guest
    бадЖАКА ,като гледам е тръгнал да ремонтира Герена и да прави трансфери.

Mи за ремонт явно скоро няма да е но при положение че Стоилов каза че ще напуснат поне 6-ма основни играчи повече пари няма да са излишни.

Абе ей на вас говори ли ви нещо УЛТРАС ПРОТЕСТ-а който организират Запад или само на Топчо и на n0 CoNnEc7i0n =)
    им изплува в съзнанието това което казвам.Преди мача беше обявено това което щеше да става на съседната ливада при всеки гол на барцата.
    А вие туристи които сте с ракийката и шопската салата отвреме на време пред ТВ-то недейте да спорите с n0 CoNnEc7i0n =),която е на всеки мач и знае за какво става въпрос.

Guest
    И аз на всеки мач ,ама в София!От другата година абонаментна карта..

Дам съвсем забравих да спомена за простотиите на свинете тия техните фойерверки и заря могат да си я заврат отзад защото те никога няма да постигнат това което Левски е направил в близката година. Няма да го постигнат и за 10години и докато в болните им мозъчета им пак мислят план как да обидят името на Апостола ние ще пишем история.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    te i liverpool nqmashe da biqt 100 godini , kakto kaza edno izvestno tele , ama to kakvo stana .. ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си