- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kajete svoeto mnenie MOLQVI!!!!
Imam si priqtel,koito si go obi4am mnToi e na 23,az sum na 17 po4ti na 18 de...az vijdam 4e toi iska seriozna i to baq seriozna vruska s men,no az nz dali sum gotova za tova!iskam da sum s nego,no v su6toto vreme iskam da sum svobodna i da si jiveq jivota kakto az poiskam!!strah me e da ne se vliubq istinski,no ve4e go pravq...posuvetvaite me ne6to molqvi!!!toi e mn mil s men no az sum o6te samo na 17!!!Jivee mi se...kajete va6eto mnenie
o4akvam va6ite mneniq
)Blagodarq vi predvaritelno
![]()
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI
при мен и бившия беше нещо подобнотой още от началото беше казал, че иска сериозна връзка (бях на 18, той на 23), което на неговите години е нормално, защото хората на по 23,24 или 25 се женят вече или повечето... но аз исках да живея, не бях готова да се обвържа до края на живота си с него, не исках да гледам деца, да бъда домакиня... исках да си живея живота както аз намеря за добре - дискотеки, свалки, флиртове, купони и нощен живот - ето това беше което исках аз! въпреки всичко не намерих сили да го оставя в началото още и продължих... и това беше най-голямата ми възможна грешка!!!! направи си сама изводите!!!
nepravi tazi gre6ka pojiveei si dokato ti e vreme![]()
Fuck The Religion
nali sama kazvash,che ti se jivee be milichka,jivei togava jivei ko go mislish
То няма две добри.И аз искам да си имам приятел,който да ме обича и да дава всичко за мен и аз също да го обичам,а от друга страна да си се натискам и с други момчета.И няма лошо,че на 17 си се влюбила,пак се чувстваш добре.Ти си излизай с него,но си излизай и само с приятелки и си ходете по дискотеки,но не минавай границата.Кажи му,че това е ултиматум,ако иска да е с теб и ще видиш,че ще си супер.Айде успех![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
6tom ti se jivee zna4i sama moje6 da si otgovori6 kfo trqbva da pravi6....i az sum na mnenie 4e vse o6te sme malki za seriozni vrazki i to samo zaradi tova 4e vse o6te na nqkoi ot nas ni se jivee,divee i t.n![]()
![]()
![]()
....ti sipreceni dali naistina ima6 nqkakvi silni 4uvstva koito da te sprat da se otkaje6 ot tazi edin vid ''kletka''
...uspeh
![]()
![]()
Първоначално написано от roken
дори ти сама казваш, че искаш точно това!
Let The BEAT Control Your Body
я да ви питам аз след тия мнения момичета толкова ли не можете да си живеете с любимия човек и да си живеете живота с него да си правите кефа дискотеки нощен живот и тем подобни защо трябва да имаскате други след като имате сичко от него и е готов да направи сичко за вас не се оправдаваите с това че сте малки 17 години мога да ви кажа че хич не сте малки и се замислете малко не е ли това нещото което кара свесните момчета да стават като другите за по един секс и аиде то и затова са рядкос вече!!! аз съм почти на 21 и не мисла че сам малак но не мисла че сам и голям гледам да си живея живота но бих направил сичко за една любов и не искам да се променям искам да съм такъв какъвто съм в момента и сигорно от това страдам в момента. може да си живеете живота с сериозна връска и приятеля си до вас но не прекрачваите границата на доверието което ви има да него нараните твърде много.
а за първото момиче което се изказа искам да те попитам защо мислиш че си направила грешка да не би вече да не си щастлива с него ?
nasty_f tvoeto mnenie naistina mn mi haresvablagodari vi na vsi4ki za va6ite mneniq
kakto kazva6 ti nasty_f moga da si imam priqtel i nqq ni6to lo6o 4e sum vliubena i v su6toto vreme da si jiveq jivota....i dr mneniq su6to me zintriguvaha..blagodarq vi!
![]()
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI