.

Виж резултатите на анкетата: Ефектите или посланието

Гласували
22. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Ефекти

6 27,27%
  • Послание

16 72,73%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Ефекти срещу послание

Какво е важно в един филм за вас???
    Ефектите или посланието?Смятам ,че посланията вече отдавна са се изчерпали и сценаристите няма с какво толкова да ни изненадат,но при ефектите нещата стоят по друг начин мисля ,че посланието получаваме по-добре от книгите...
    Вие как мислите?

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Аз лично съм ЗА посланието...В края на крайщата след време,като се сетя за филма не помня какви ефекти е имало,а по-скоро сюжета.Мое мнение..

Да и посланията играят голяма роля във филма ,но ефектите мисля ,че определят касовия успех на филма!
    Филмите трябва да разсейват хората да ги развеселяват затова вече се залага толкова много на ефектите.Има много добри филми със страшни ефекти и супер добро послание...за пример ще дам Властелинът на пръстените особено третата част Завръщането на краля.

Супер фен
    Еми според мен едното не може без другото

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Пхаха Властелина На Пръстените нито основния му плюс са ефектите, нито посланието. Просто сюжета е наистина мащабен и увлекателен. Къде видя послание? Ефектите съвсем не бяха толкова набиващи се на очи с невероятност.

Иначе ефекти съкс. Ефектите са за да запълват дупките. Когато няма сюжет, няма тръпка и смисъл във филма трупат ефекти и малоумниците му се кефят. Който го влече да гледа екшъни пълни с коли, престрелки, летене, путки и еба ли го още кво. Мен тия филми дори не ме разпускат а ме изнервят както са пълни с секви лайна, който се водят яки.

Бих гледал и филм от 50-те ако знам че ще ме накара да се замисля, особено пък ако ме накара да се замисля върху нещо върху което до сега не съм.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Пхаха Властелина На Пръстените нито основния му плюс са ефектите, нито посланието. Просто сюжета е наистина мащабен и увлекателен. Къде видя послание? Ефектите съвсем не бяха толкова набиващи се на очи с невероятност.

Иначе ефекти съкс. Ефектите са за да запълват дупките. Когато няма сюжет, няма тръпка и смисъл във филма трупат ефекти и малоумниците му се кефят. Който го влече да гледа екшъни пълни с коли, престрелки, летене, путки и е** ли го още кво. Мен тия филми дори не ме разпускат а ме изнервят както са пълни с секви лайна, който се водят яки.

Бих гледал и филм от 50-те ако знам че ще ме накара да се замисля, особено пък ако ме накара да се замисля върху нещо върху което до сега не съм.
    Всеки си има мнение и моето е такова ,но нямаше нужда да обиждаш на малоумници...

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Такъв ми е начина на изразяване в неофициална среда, не се засягай.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Мега фен Аватара на koalka
    Ефектите не са толкова важни, колко смисъла.Е, хубаво, гледаш ефекти и компютърно направени неща, ама като няма смисъл филма, дали ще ти е интересен и дали няма да ти отъпее след няколко минути?Идеите далеч не са се изчерпали, въпреки че има доста еднакви филми.Та за книгите-прав си, а пък и няма да е зле да се правят филми по книги.Е, такива има, но далеч не са достатъчни.

Град
    Behind You... BOO o_O
    Определено посланието... ефектите са за малките деца дет като видят как Батман хвърчи и зяпват... или когато избухне някоя планета и виждаш как им се пълнят душичките. Има някой филми които като ги гледаш може да променят вижданията ти за живота (може да се каже, че ги избягвам ) или просто те завладяват със зайнтригувания си сюжет

Посланието. След време може и да си спомня, че е бил с добри ефекти, но посланието, което носи е много по-важно за мен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Посланието над всичко!
    Light The Universe

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    посланието...иначе ако няма послание...филмът няма смисъл... а и поне като повечето не четат книги е хубаво поне от филмите да научаваме нещо хохохо

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ефектите са хубаво нещо... Проблема идва от това, че в Холивуд разчитат само на тях , и пробутват най- малоумните сценарии, гарнирани с някакви хипер ефекти, за добро кино... КОето е много далеч от истината...

Много повече предпочитам някой смислен филм без ефекти, отколкото бози от сорта на Underworld Или оная тъпотия за края на света... Не мога да се сетя за името...

Да има ефекти не е лошо. Но основното в един филм е друго- внушението, режисурата с'жета, актьорската игра, посланието, да те накара да се замислиш...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Зависи какво ти се гледа. Има най-различни филми за всеки вкус. Няма лош и добър филм, има зле изигран

според мен едното без другото неможе

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    според мен едното без другото неможе
    O,може, може... Примери много.
    Има филми със силно послания, но без ефекти.
    Има и филми с ефекти- да те заболи главата чак, но плоски и доста безсъдържателни...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си