Незнам кой ми даде един линк да прочета някаква пълна глупост която беше написана тука и много се смях,но иначе ми е забавно в този форумДоста са малки повечето тука и ми е много и интересно как се притесняват да не би да са бременни,въпреки че на тази възраст си е за притеснение.На доста места срещам изказвания,че по време на секс,мъжа отделя течност в която също се съдържат сперматозоиди,което си е абсолютно вярно,но вероятността да се забременее е нищожна въпреки че съществува.Повярвайте ми,имам близо 15 години опит в секса и за това време съм го правил 99% без презерватив.Признавам че партноьрките ми са били постоянни и за доста дълго време,досега не ми се е случило някоя да забременее от тези т.нар. сокове.Общо взето дори и да свършиш "вътре" гаранция че ще се забременее няма никаква.Има хора се опитват с години и пак без успех.Предполагам някой знаят,че при жените съществува период през който е най-голяма вероятността да се забременее и това е само 2-3 дена през месеца.Най-малка е вероятността преди или веднага след менструалният цикъл.Изключва се възможността по време на цикъла поради простата причина,че липсва яйцеклетка.Но въпреки това имам точно две познати които станаха майки именно поради цветна бременност (разбраха,че са бременни след 5-тя месец).Съвет - не се паникоьсвайте не се забременява толкова лесно,още повече ако момчето свършва "навън". Ако имате проблеми се обръщайте към доктор,не решавайте проблемите сами.Правете секс с презерватив,не само за да се предпазите от бременност или СПИН.Има други болести,които са леки но не са приятни.

P.S на работа съм и нямам какво да правя в момента,че реших да пиша.Дано да съм бил полезен.Ако някъде е обяснявано вече това моля да бъда извинен,тей като не съм чел всичко във форума!!!