.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

не знам какво ми става...

Чувствали ли сте се някога толкова самотни сякаш няма никой друг освен вас на света?сякаш никой не ви обича и на никой не му пука дори малко за вас...сякаш сте забравили какво е да обичаш и да бъдеш обичан,а да го искаш с цялото си сърце.Сякаш нещо ми тежи а не знам какво е...на пръв поглед имам всичко,за което някой може да мечтае и все пак ми е някак празно отвътре и ми иде да изкрещя с пълен глас как мразя живота...мразя себе си...толкова ме е обградило отчаянието и самотата,че вече не усещам нищо и не знам на какво се дължи...не знам какво ми става...

Мега фен Аватара на iiirish
    всъщност случвало ми се е да! но всичко отминава с времето и всичко може да се преодолее стига да имаш добри приятели до себе си

Фен
    Град
    Монтана
    това е временно..и на мен ми се случва но най-много след ден минава всичко..нямам рецепта как да се оправиш, но спокойно 100% ще оживееш
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Голям фен
    Град
    Stz
    Нормално е,всеки в даден момент може да се почувства така!Наистина си е само временна депресия,която ще ти мине по-бързо от колкото си мислиш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, случвало ми се е, но е било за кратко време.

slu4valo mi se e
    mn e gadno no s vremeto minava

Guest
    off mi i az sam taka super
    prazna se 4yvstvam otvtare tva vinagi mi stava kogato mi e bilo qko i izvednaj svi4ko ruxva ama ve4e dve sedmici tri ne mi minava

Ми всъщност на мен ми се еслучвало.Никак не е приятно,но с времето и най-вече ако имаш добри приятели на които можеш да разчиташ ,всичко минава.

Guest
    ami kakvo da ti kaja az sym tooo4no ama to4no taka v momenta!! typo mi e kofti mi e i tykmo si dam nadejda 4e vsi4ko 6te e ok pak idva momenta na ot4aqnieto i vypreki tova se staraq da go davam po veselo,da izlizam iii....da ne mislq mn za tova vypreki 4e e mn trudno!!!! opitai da se razsee6 s ne6to novo ili zabavno! dano ti mine byrzo!!

Re: не знам какво ми става...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Чувствали ли сте се някога толкова самотни сякаш няма никой друг освен вас на света?сякаш никой не ви обича и на никой не му пука дори малко за вас...сякаш сте забравили какво е да обичаш и да бъдеш обичан,а да го искаш с цялото си сърце.Сякаш нещо ми тежи а не знам какво е...на пръв поглед имам всичко,за което някой може да мечтае и все пак ми е някак празно отвътре и ми иде да изкрещя с пълен глас как мразя живота...мразя себе си...толкова ме е обградило отчаянието и самотата,че вече не усещам нищо и не знам на какво се дължи...не знам какво ми става...
    Tогава излез на балкона и като видиш въжетата се обеси !

Стига си се мъчила - няма смисъл да живееш щом мислиш така !

по сериозно:
    Хах споко ще се оправиш и щи мине просто престани да мислиш за това и почни да мислиш за приятелите ти и така с времето всичко ще се нареди !
    173 Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.

Shmatko
    Guest
    80-90% от времето се чувствам така...

Излез с приятели (дано да имаш такива), отиди на купон, разходи се в планината, купи си нова блуза (или химикалка, или тетрадка, или каквото там те прави щастлива), вземи си котка, направи нещо, което харесваш.... Би трябвало да се почувстваш по-добре.
    Ако не стане, мога да ти кажа една игра, по която да се зарибиш за близките 5 години.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Перманентно изпадам в такива периоди . Но не се мразя .. не намирам смисъл . Просто ми е писнало вече от всичко . Беразлично ми е къде съм , с кого съм ... и всичко

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

vsa6nost da no ne se zatvarqi v sebe si a izlizai s priqteli i vsi4ko 6e otmine s vremeto

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ууу,поне 1 път в месеца ми се случва.Ама наследващия ден ми минава и ми отминава все едно нищо не се е случило.Споко,ще отмине след малко време.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    На всеки се е случвало, на мен също. Често се случва да не си сам, просто самотен. Всеки минава през такъв период. Гледай да се вземеш в ръце, да се научиш да гледаш позитивно на всичко и да се радващ дори на малките неща. Самотата няма да си тръгне, освен ако ти не направиш нещо по въпроса.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си