.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: спирала

спиралка
    Guest

спирала

моля ви кажете ми някаква хубава спирала за обем или за извиване на миглите до 10 лв. НО ДА НЕ Е НА AVON. Какво ви е мнението за спиралата "Volume express" на Maxfactor,щото си мисля, че тя сега беше под 10 лв. някъде.

Guest

Re: спирала

Цитирай Първоначално написано от спиралка
    моля ви кажете ми някаква хубава спирала за обем или за извиване на миглите до 10 лв. НО ДА НЕ Е НА AVON. Какво ви е мнението за спиралата "Volume express" на Maxfactor,щото си мисля, че тя сега беше под 10 лв. някъде.
    za tezi pari koito struva Volume express" на Maxfactor NQMA RAVNA

На орифлейм са добри
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    На орифлейм са добри
    +
    точно щях дакажа на ейвън...що бе...тая новата е яка,аз я ползвам и съм доволна

Аз пък имам една професионална на Манхатън и съм си мн доволна!!! Мисля че беше някъде около 9 лв!!!

Цитирай Първоначално написано от SweeT_EscapE
    Аз пък имам една професионална на Манхатън и съм си мн доволна!!! Мисля че беше някъде около 9 лв!!!
    Верно...отКЪДЕ Я КУПИ??? каксеказва то1но?

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Аз ползвам на Боржуа и съм много доволна!

Guest
    не искам на Ейвън нарочно щото съм си изпатила и вече въобще не употребявам на тази компания продукти.мн съм разочарована.ползвам само орифлейм, но моята спирала наорифлейм се свърши и реших да експирементирам с нещо ново на максфактор например за тва

Мега фен Аватара на koalka
    На Максфактор си вземи една дето на нея пише 2000 калории.Готина е-струва някъде 15 лв., а и е много хубава за обем.

Голям фен
    Аз пък съм останала с впечатлението че спиралите на ейвън и орифлейм не са добри-аз имам 2 техни и въобще не съм доволна

спиралка
    Guest
    имала съм я и тая с 2000-те дет каза мацката ама е 15 лв. се пак,аз исках до 10 лв.,та да останат пари и за другите работи.иначе мислите ли, че тая Volume Express на Max Factor e добра за 10 лв.?

Супер фен
    Мисля, че е добра. Иначе аз най-доволна си оставам от спиралите на L'OREAL, но за тях ще са ти нужни малко повечко пари.

защо да не е на avon?аз ползвам Perfect Wear,Daring Curves Mascara и Super Full!много са си добри пък и не бяха скъпи май,а иначе преди няколко месеца ползвах една XXL май беше!взех си я за 14 лв но беше страхотна

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Че какво им в на Avon? Отдавна ползвам спиралите на тази марка и не съм се оплаквала досега

kakvo shte kajete za spiralata"Svruh Obemni migli"na Avon,poneje si q poru4ah ot posledniq im katalog cenata i e3.90.Poneje edna fr si beshe slojila i miglite i bqha starhotni ,ta iskam da vi popitam imate li nabludeniq za neq?
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Цитирай Първоначално написано от ani_sweet
    kakvo shte kajete za spiralata"Svruh Obemni migli"na Avon,poneje si q poru4ah ot posledniq im katalog cenata i e3.90.Poneje edna fr si beshe slojila i miglite i bqha starhotni ,ta iskam da vi popitam imate li nabludeniq za neq?
    еми не е зле,но има и по-хубави,но са и по скъпи!за 3.90 си струва обаче!мен също ми харесва и прозрачната спирала дет е която пак е 3.90!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    аз съм ползвала различни,но най-доволна си оставам от спиралите наОрифлейм и на отвърдени марки като Макс Фактор.
    няма любов

Новата спирала телескопик е страшна и си заслужава парите
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

Guest
    Аз ти предлагам на Mayballline - Great Lash.Много съм доволна от нея, прави миглите невероятни, а е само 7лв.

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    na Arcancil e nai hubavata ama mai ne be6e pod 10 lv neznam

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Ами аз спирали най-често си поръчвам от Орифлейм...просто мн ми харесват като качество

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    единствената много добра спирала, на която съм попадала последните 3-4 години е на Орифлейм 500% обем, за 4-5-6 лева макс беше, но е добра
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мда и аз я имам тази на орифлейм )) тя наистина е супер хубава...Обаче аз да ви кажа...използвам 3 спирали като ги комбинирам и миглите стават по дълги и е мн по яко )) :P
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Аз си взех на Макс фактор тази..... мастърпийс, ама тя мн мирише( )
    Имаче е готина

Мега фен
    Повече от 2.50 за спирала не давам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си