моля ви кажете ми някаква хубава спирала за обем или за извиване на миглите до 10 лв. НО ДА НЕ Е НА AVON. Какво ви е мнението за спиралата "Volume express" на Maxfactor,щото си мисля, че тя сега беше под 10 лв. някъде.
za tezi pari koito struva Volume express" на Maxfactor NQMA RAVNAПървоначално написано от спиралка
На орифлейм са добри![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
точно щях дакажа на ейвън...що бе...тая новата е яка,аз я ползвам и съм доволна![]()
Аз пък имам една професионална на Манхатън и съм си мн доволна!!!Мисля че беше някъде около 9 лв!!!
Верно...отКЪДЕ Я КУПИ??? каксеказва то1но?Първоначално написано от SweeT_EscapE
Аз ползвам на Боржуа и съм много доволна!
не искам на Ейвън нарочно щото съм си изпатила и вече въобще не употребявам на тази компания продукти.мн съм разочарована.ползвам само орифлейм, но моята спирала наорифлейм се свърши и реших да експирементирам с нещо ново на максфактор например за тва
На Максфактор си вземи една дето на нея пише 2000 калории.Готина е-струва някъде 15 лв., а и е много хубава за обем.
Аз пък съм останала с впечатлението че спиралите на ейвън и орифлейм не са добри-аз имам 2 техни и въобще не съм доволна
имала съм я и тая с 2000-те дет каза мацката ама е 15 лв. се пак,аз исках до 10 лв.,та да останат пари и за другите работи.иначе мислите ли, че тая Volume Express на Max Factor e добра за 10 лв.?
Мисля, че е добра. Иначе аз най-доволна си оставам от спиралите на L'OREAL, но за тях ще са ти нужни малко повечко пари.
защо да не е на avon?аз ползвам Perfect Wear,Daring Curves Mascara и Super Full!много са си добри пък и не бяха скъпи май,а иначе преди няколко месеца ползвах една XXL май беше!взех си я за 14 лв но беше страхотна
Че какво им в на Avon? Отдавна ползвам спиралите на тази марка и не съм се оплаквала досега![]()
kakvo shte kajete za spiralata"Svruh Obemni migli"na Avon,poneje si q poru4ah ot posledniq im katalog cenata i e3.90.Poneje edna fr si beshe slojila i miglite i bqha starhotni ,ta iskam da vi popitam imate li nabludeniq za neq?![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
еми не е зле,но има и по-хубави,но са и по скъпи!за 3.90 си струва обаче!мен също ми харесва и прозрачната спирала дет е която пак е 3.90!Първоначално написано от ani_sweet
аз съм ползвала различни,но най-доволна си оставам от спиралите наОрифлейм и на отвърдени марки като Макс Фактор.
няма любов
Новата спирала телескопик е страшна и си заслужава парите![]()
![]()
![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Аз ти предлагам на Mayballline - Great Lash.Много съм доволна от нея, прави миглите невероятни, а е само 7лв.![]()
na Arcancil e nai hubavata ama mai ne be6e pod 10 lv neznam
Ами аз спирали най-често си поръчвам от Орифлейм...просто мн ми харесват като качество
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
единствената много добра спирала, на която съм попадала последните 3-4 години е на Орифлейм 500% обем, за 4-5-6 лева макс беше, но е добра![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Мда и аз я имам тази на орифлейм)) тя наистина е супер хубава...Обаче аз да ви кажа...използвам 3 спирали като ги комбинирам и миглите стават по дълги и е мн по яко
)) :P
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Аз си взех на Макс фактор тази..... мастърпийс, ама тя мн мирише()
Имаче е готина![]()
Повече от 2.50 за спирала не давам![]()