Ето я и моята история...мн пъти съм зарязвала по най-бруталния начин мн момчета и сега мн съжалявам за това..само че преди да стане нещо м/у мен и дадено момче сме мн добри фр и нз защо започвам да пускам някакви зарибявки а и момчетата не остават безразлични но в крайна сметка всичко свършва заедно с това приятелство което е имало преди...сега ми е мн кофти защото усъзнавам колко зле съм постъпвала и то защо....само заради едно др момче което ми беше разбило сърцето и излиза че като съм ги зарязвала(останалите)съм си отмъщавала по някакъв начин на това момче което ме остави...искам да направя нещо за да възстановя това приятелство макар да знам че няма да е същото както преди..знам че мн от вас ще кажат едва ли не че съм една безпощадна кучка която няма никакви чувства но това не е така винаги когато съм зарязвала дадено момче нз защо но и аз страдам с него...и все се получава така че няма др изход освен за го зарежа...знам че съм виновна за всичко и няма защо отново да ми го казвате..хора моля ви не дейте да се ебавате с темата и да ме опреквате допълнително защото ми е толкова гадно че може и да скоча от някой мост..имам чуството че съм толкова лош човек и се обвинявам за всичко станало..какво да правя?как да върна старото приятелство...?