.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Стрии
    Guest

Moderated: Стриите предават ли се по наследство и могат ли..

Стриите предават ли се по наследство и могат ли да се махнат щото аз съм на 15 и вече имам такива :@

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Да могат да се махат, но незнам точно каде да идеш
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    te ne se predvat po nasledstvo.obiknoveno se polu4avat pri rqzko nadebelqvane ili otslabvane.ako sa ti otskoro striite moje6 da gi maje6 s edno krem4e krem4e mislq,4e se kazva6e STRIP.no ako sa ti otdavna moje6 da gi premaxne6 s lazer,no neznam kade/moje bi v nqkoi kozmeti4en salon.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: Ляля

Цитирай Първоначално написано от Стрии
    Стриите предават ли се по наследство и могат ли да се махнат щото аз съм на 15 и вече имам такива :@
    M dokolkoto znam za premahvane na strii,trqq da otidesh na hirurg,kazvali sa mi che te razpolagat s nqkakv aparat koito gi premahval..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Стриите се получават при рязко отслабване. Защото когато отслабваш кожата ти се свива. За махане - не знам такова нещо, освен платична операция. Уж дават някакви кремове, но не помагат, приятелка си купи използва и нищо..

Голям фен Аватара на thirteen
    Аз знам, че стриите не се махат напълно!Ефикасно е лечението им само от самото им появяване.., след това е много по-трудно и скъпо!И все пак не се заличават напълно!

Супер фен
    Eми не се предават наследствено,получават се при рязко отслабване или надебеляване.Лятото може да се прикрият с тена,но иначе няма др начин освен операция..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

iskam da vi kaja samo EDNO: ne vqrvayte na tezi ne6ta 6toto daje ne poznavate onezi koito pi6at tezi redove i ne se zablujdavatye a ako tarsite nqkakav savet i ste se spreli na tozi sayt povqrvayte mi spreli ste se na gre6na p1te4ka.. A Ako iskate da tarsite pomo6t edinstvenoto mqsto e kabineta na li4niq lekar. Tova e koeto iskam da vi kaja : toy ili tq 6te vi dade nay to4nata informaciq povqrvay te mi i ne iskam s tova pismo da obidq nyakoy no ISTINATA VINAGI BOLI i imayte edno naum..aede uspeh4eta na vsi4ki tiyneydjari da se spravqte s vsi4ki problemi i vaob6te da se ste 6tastlivi v jivota!!!!!!! AKO nqkoy iska da mi pi6e da go napravi na moq skype: aysitooo
    8т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си