- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет, моля ви
Аз съм от немската гимназия, 9ти клас. И мога да кажа, че съм перфектен-интелигентен, спортист, имам всестранни интареси, но като стане въпрос за момичета, не знам какво да правя. Влюбен съм в 1 момиче от моя клас. Знам, че на моята възраст момичетата не си харесват момчета на тяхната възраст, но... Тя се държи мило с мен, в часовете ми се усмихва, нарича ме на галено име. Кажете ми как да постъпя, за да се получи нещо. ПОМОГНЕТЕ
като начало започнете да излизате заедно на кафенца кино разходки и каквото се сетиш и мислиш че ще и хареса като я изпращаш изчакаи подходящия момент и я целуни ако отварне сичко е наред![]()
след като си толкова "перфектен" не би трябвало да се притесняваш от едно момиче нали такапокани я да излезете някъде и постепенно нещата сами ще се наредят
kato za na4alo govorete pove4e interesuvai se kakvo haresva tq,nakratko interesuvai se ot neq tova 6te q nakefi...posle q pokani da izlezete ili q izprati do tqh..i taka stapka po stapka se priblijavai do neq,nakraq moje6 da i kaje6 vsi4ko 4e stra6no mnogo te kefi i q popitai dali moje da se polu4i ne6ty m/y vas...i takam....dori da ti otkaje ti ne se ot4aivai ne e poslednata na sveta...uspeh4e![]()
![]()
![]()
Перфектни хора НЕ съществуват на този свят!
Light The Universe
izlezte na kafe ili kino stiga s tva KAFE be ne vi li omrazna samo tam da gi vodite![]()
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
ami pyrvo bydi sebe si dryj se estestveno i sled tova ve4e kakto kazaha i drugite pokani q nqkyde izprati q sled tova i sled izvestno vreme kogato si gotov q celuni i ... ot reakciqta i 6te razbere6 kakvo da pravi6 po natatyk!:P
Silno obi4am! Trudno pro6tavam! Jestoko otmy6tavam! Nikoga ne syjalqvam!