.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
    Eto q na6ta turska priqtelka,koqto razbira ot vsi4ko!
    Уф .. поредният син травестит се прави на интересен
    ne e lesno da si 4orbar!!!!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SoulCrewHools
    Интересно ми е как сега ще коментирате възгласите от трибуните -"Курви сте","Смешни сте",''Оставка''
    Утре ще се режат греди ....

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Отново уникална проява на Ирудимулибуливули,Топчо и някъв друг "хулиган"!Кат' ще си говорим за кюрди да споменем и Мъри Стоилов,а?Кво ще кажете?А относно самата тема-кво да се коментира?
    Колко трябва да си глупав да гласуваш за човек,който е бил най-добър в България за неговото време и се е предполагало,че може би ще стане нещо от него,ако излезе извън нея да играе,вместо за футболист,който Има златна топка,златни обувки,голмайстор на световно първенство и тн.Просто си личи комплексарщината на няколко сини "ултраса"...
    Да не би някой твой роднина да е дошъл във форума бе,Ируди?

Интересно ми е как сега ще коментирате възгласите от трибуните -"Курви сте","Смешни сте",''Оставка''
    Мен пък ще ми е интересно как ще коментираш факта,че темата няма нищо общо с това твое мнение?Просто пак се доказвате като мижави комплексарчета!Някой от вас "хулигани" няма ли най-накрая да ми обясни какво е по-великото на Аспарухов от Стойчков?
    ПП:И все пак ще го коментирам така-истина е!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Отново уникална проява на Ирудимулибуливули,Топчо и някъв друг "хулиган"!Кат' ще си говорим за кюрди да споменем и Мъри Стоилов,а?Кво ще кажете?А относно самата тема-кво да се коментира?
    Колко трябва да си глупав да гласуваш за човек,който е бил най-добър в България за неговото време и се е предполагало,че може би ще стане нещо от него,ако излезе извън нея да играе,вместо за футболист,който Има златна топка,златни обувки,голмайстор на световно първенство и тн.Просто си личи комплексарщината на няколко сини "ултраса"...
    Да не би някой твой роднина да е дошъл във форума бе,Ируди?

Мен пък ще ми е интересно как ще коментираш факта,че темата няма нищо общо с това твое мнение?Просто пак се доказвате като мижави комплексарчета!Някой от вас "хулигани" няма ли най-накрая да ми обясни какво е по-великото на Аспарухов от Стойчков?
    ПП:И все пак ще го коментирам така-истина е!

Това не е темата,знам,но беше подхваната от някои Нема да говора с разни паразити дет гласуват за чужденци бе Ако го нямаше Гунди в тая анкета,колкото и да го мразя кюрда щях да гласувам за него а не за некъв шибаняк чужденец
    Знам че е имало скандирания бе приятел,няма нужда да ми потвърждаваш ,ама айде дай обяснение за великата комунистическа публика дето ще е 100 човека на следващия мач[/img]
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си