.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Siana^16
    Guest

въпрос към момчетата - когато скъсате с момичето...?

Искам да разбера защо всички момчета на 14-19 като ходят с някое момиче,колкото и да го обичат,като скъсат,независимо кой с кого е скъсал и започват да се държат с нея като с боклук.Защо започват да мразят момиче,което толкова са обичали(например ако са ходили една година или повече)?Това мъжката гордост ли е или какво?Ако е мъжка гордост,какво търси тя там когато момчето е скъсало с момичето?Направо не разбирам,моля някой да обясни.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Наранени чувства.
    И иска и да нарани теб. Да сте квит.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на maybelline
    Сианче,нищо не си видяла от лошо отношение още Представи си това,което е при теб да си го имаш в класа И ние се обичахме,ходихме година,и скъсахме...и видях чудеса Но предполагам това наистина са наранени чувства както bungle каза,но колко време ще продължи това незнам...Странно - въпреки че и аз бях наранена,не започнах да се държа като патка...Вероятно защото момчетата растат по-бавно(не физически имам предвид) и сигурно след 4-5 години моето бивше гадже ще порасне малко,да този момент ще дойде...но аз няма да си губя времето да го чакам.
    И така момчетата имат голяма гордост,поне повечето,и като попаднеш на такъв най-сигурния тест е да гледаш как се отнася той към бившите си гаджета.Дори да ти разправя врели-некипели,че ако скъсате с теб щяло да е различно,не вярвай.Това са глупости.Както е с едната бивша,така ще е и с теб.Затова ако имаш късмет да ти разкаже за бившите си,ще разбереш какво е отношението му към тях и ще знаеш какво ще бъде към теб един ден.

Супер фен
    Затва си фащайте гаджета над 18 . После питате що момичетата се ходят с по големи. Аз преди да стана на 18 само се развличах, никви връзки не съм имал.
    2т. системно

Град
    софия
    от мен може и да не получиш свестен отговор понеже това не съм го практикувал и не мисля гледам при края на връската независимо дали тя или аз ще реши да ме скъса поне ако е възможно да останем приятели но поне да си призная гледам връзката да буде далга и като се занисля досега маи само нежния пол ме е рязгал освен 2-3 аз но да спра до тук че не е по темата
    а за нея мисла че е от мужка гордост и наранени чуства и искат да направат да се чуствате и вие гадно като нас след като ни зарежете но както казах поне при мен не е така гледам да запаза поне приятелство между нас имам различно виждане за тези нещата от повечето момчета и не мога да ти дам точен и искрен отговор.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    С мен досега нито едно бивше гадже не се е държало като с "боклук".С някои сме си все още супер близки приятели,а с други сме просто на "Здравей",но никога не съм позволявала да си разваля до такава степен отношенията с бивше гадже,че да се държим като първи селяни един с друг.

Мега фен Аватара на koalka
    Не говори само за момчетата, така постъпват и момичетата . Ами, според мен става така, защото след като скъсат и те са наранени.Обаче има разлика кой е приключил всичко.Няма да скъсат с момичето, ако наистина я ОБИЧАТ!Кой луд би го направил?Ако момичето сложи край на всичко и те заслепени от любовта си мислят, че тя е виновна за всичко и започват да се държат така с нея.

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Наранени чувства.
    Every moment is another chance...

Guest
    това е ответна реакция, на причиненото от момичето,
    момчето страда поради загубата на любов и внимание от страна на момичето и върши подобни глупости.
    или пък просто иска да си го върне, както вече писаха.

Как да направя шрифта по-голям....как да ги подредя?
    Апо темата ...ами и аз нзамамн често се среща...

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не говори само за момчетата, така постъпват и момичетата . Ами, според мен става така, защото след като скъсат и те са наранени.Обаче има разлика кой е приключил всичко.Няма да скъсат с момичето, ако наистина я ОБИЧАТ!Кой луд би го направил?Ако момичето сложи край на всичко и те заслепени от любовта си мислят, че тя е виновна за всичко и започват да се държат така с нея.

podqvolite ima ne6to vqrno
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    Цитирай Първоначално написано от koalka

podqvolite ima ne6to vqrno
    Знам

еми не мога да кажа нищо по въпроса защото аз никога не съм късал момиче а като скъсаме винаги си оставаме приятели...а ако мога да попитам защо повечето постове са на МОМИЧЕТА???

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Наранени чувства.
    ами да и аз така си мисля....
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JuSt_A_vErMiN
    Наранени чувства.
    ами да и аз така си мисля....
    Пхах това описание пасва точно за момичетата. Повярвайте едно момче неможе да прояви такава злоба на каквато едно момиче е способно Пък тея любовни четириъгълници с момче или момиче от класа са си пълни клишенца и срока на годност на такива връзки варира от 3 дена до 1 седмица (лапешки работи ) .

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Всъщност да , всичките са такива , но защо е така , едва ли ние момичетата можем с точност на обясним .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    София
    Да бе и на мен ми е интересно...аз получих обяснение,че понеже аз съм се правела на интересна, за това и въпросното момче се е държало така,което хич не ми звучи правдиво,защото не аз съм започвала кавгите. Някак си и аз си мисля,че опира до нещо повече- наранено его,чувства...нз

abe tva e typo nasadeno mnenie.Ne zavisi samo ot momchetata dali shte se dyrjat kato "bokluk" s nas,ami i nashto otnoshenie e ot golqmo znachenie.Az do sega sym si ostanala priqtelka sys vsichkite si gadjeta>Syrdqt mi se po 1 sedmica i im minava,tyi kato az ne gi ostavqm da sa mi syrditi,taka che ne zavisi samo ot tqh...
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Наранени чувства.

Съгласна!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Град
    Somewhere in deep space
    Ммм виж сега, зависи. Тука има едно много голямо ЗАВИСИ! Ходил съм с момичета с които и до ден днешен си пия кафето, общувам и няма никакъв проблем, защото е било просто връзка, нещо е станало и сме скъсали без никакви лоши чувства. Докато има друг момент, момент на изневяра например, когато ако обичаш болката е в едно абсолютно друго измерение, тогава вече гледаш на това момиче като на най-големия си враг, човек който ти е стоварил най-голямата болка досега, затова нещата са просто различни, зависи от връзката и за какво късате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си