.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: kakvo mislite

kakvo mislite

abe hotica, 6et vi kaja kvo mis e sly4i a vi pls si kajete mnenieto :P na4i hodeh s edin 2 mes, ama posle ne6to se razdelihme za malko 6toto dosega ne be6e imal takava seriozna vruzka i mi be6e kazal 4e za purvi put my se sly4va da obi4a nqkoe momi4e kolkoto men. i si dadohme vreme. ama posle 1 fr mi kaza 4e toi mi e izneveril na kupon ama tva na men gadjeto ne mi kaza. i az re6ih na 1 kupon s 1 negov fr (koito ni zapozna) da pravim sex. a tozi fr by the way si me obi4a ot okolko 2 god i predi sme se zabivali i e iskal da gonapraim. i nie go naprihme de, be6e qko i sea se vodi 4e hodim ama neseriozno, ne6to takova. za men iznevqrata be6e sladko ne6to ama....
    nz vie kvo mislite?
    P.S ot tozi sly4ai i ot dr podobni razbrah 4e nqma istinsko priqtelstvo mejdu 2 mom4etata ako i 2mata obi4at edno i su6to momi4e. (e ne vinmagi e tak ade ama...)

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    priatelstvo moje da ima stiga da sa dostatychno dobri priateli i 2te momcheta za da napravqt kompromis ... vij za priatelstvoto mejdy 2 momicheta sym na drygo mnenie ...

Фен
    Град
    Belene
    Мисля че това тяхното не е приятелство щом могат да направят такова нещо. А ти знаеш ли какво искаш? И как мислиш чи си чувства оня предишният ти приятел след като е разбрал че не го обичаш а спиш с него, за да отмъстиш на гаджето си?

И гаджето как ли се е чувствало като е разбрало, че е спала с приятеля му.. nice story... ми накрая ще ти лепнат един епитет и всичко ще си дойде на мястото
    Най-добрата защита - усмивката!

mi gadjeto mi ne znae 4e sum spala s priqtelq mu a i dori da uznae mn ne me ineteresyva samo 6te mi e leko gadno ako te se skarat ama i tva 6et go prejiveq de :P

Колежка курваааа

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам, той е постъпил много зле, но от какъв зор е трябвало да го правиш и ти?За да докажеш, че можеш да си кучка ли?Е той много те е обичал, няма що!

Съгласна съм с koalka!За какво ти беше да го правиш?!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Супер фен
    Вярно е че ти е изневерил и е постъпил зле...обаче ти му го връщаш двойно...мисля че малко си прекалила или избързала ...но всичко си зависи от тебе...кой от 2мата искаш?Това е въпроса на който трябва да си отговориш

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

хммм браво геройска постъпка. Трябва да ти дадът някаква награда според мен... И сега новия ти приятел ако разбере че си спала с него за да отмъстиш на друг как ще се почувства ?? После казват че мъжете мислели с долната си глава Това твоето е точно курвенска постъпка. Но няма аз да ти лепвам етикети... ще се намери някой друг който ще те постави на място Но твоето е било пълна глупост, детинщина!
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

само ще ви кажа че имах и все още имам един много добър приятел с който си бяхме казали че даже да застане момиче между нас няма се скараме и я оставяме и двама,но всъщност като застана момиче между на не се получи точно така както си бяхме обещали.карахме се даже се Збихме и за кво??за няква к.рва дето ни заеба и двамата.Опраивхме се и очаквам това да не се потаря пак.Аре Дано!!!КОГАТО СТАНАВА ВЪПРОС ЗА Е.БАНЕ МЪЖЪТ МИСЛИ С ДОЛНАТА СИ ГЛАВА И СЕ ЗАБРАВЯ ВСЯКО ОБЕЩАНИЕ!!!
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Супер фен
    i kvo tqq da ti iz4etem istoriq i da mislim ne6to????
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Направила си го и това е. Какво значение има какво мислим ние?

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    поредната подрастваща курва.....мини и другите им приятели така ще се изпокарат всички

Цитирай Първоначално написано от naia
    поредната подрастваща курва.....мини и другите им приятели така ще се изпокарат всички
    eeeeee ms za oideqta !dopada mi 6te se probvamd a vidq kvo 6te stane :P:P

Истински приятели никога няма да се скарат заради п*тка честно казано..
    Но истинските приятели са малко....
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си