.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)

Тайната на дългата връзка...

Каква е тайната на дългата връзка според вас и как се поддържа тя? Споделете личния си опит /Извинявам се ако темата се повтаря/
    >>> House Music <<<

Аз съм некомпетентна,най-дългата ми връзка е била 2 месеца и аз това се питам,какваа е тайната?Много полезна тема..

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е много хубава и не мисля, че се повтаря, ако се притесняваш за това.
    Та....по темата.Не казвам, че моята връзка е някаква много дълга, но поне достатъчно време.Тайна не мисля, че има.Най-важното е в една връзка е на първо място любовта/харесване, но да ги има.След това разбирателство, доверие и компромиси.Компромисите са важно нещо, защото не може постоянно да държиш на своето и на нищо да не отстъпваш, да си егоист и да не мислиш за другия.И все пак нещата опират до чувствата.Не може да се поддържа наистина хубава връзка само с доверие, разбиране и с компромиси.Трябват чувства...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Тайни...хах..аз на моменти си мисля че всичко е въпрос на късмет...
    иначе...компромиси,ЖЕРТВИ,п еебаване,подтискане на много неща , споделяне...засега се сещам повече гадни неща....
    Дълготрайна връзка..а дали ще е истинска?Или ще дойде момента в които вс ще се превърне в навик..
    пхпхпх..колко черногледа станах напоследък!!!

Имаше 1 приказка-За да искаш любов,давай любов!
    2 т. от правилника. Бан на профил

хамз ..... Тайната на дългата връзка... тя е толкова проста когато са двама истински човека.... Любов не може да има само винаги има и някакви неразбирателства, недурозумения които са нормални но няма ли компромиси от двете страни нищо не се получава,Ако само единя скланя глава ... то тогава не може всичко да е наред ,...
    Живота е твърде прагматичен както и хората достатъчни са няколко часа с даден човек и прагматичната страна е открита и в двете лица .... Компромиси, обич-любов и малко прагматичност

Не знам дали има тйна. Просто късмет и голяма любов. Важни са компромисът, разбирателството и доверието. Когато обичта е истинска преодолява всичко.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Най-дългата ми връзка е била 6 месеца и нещо... което не е особено дълго, но...
    Не мисля, че има тайна. Ако намериш подходящ човек, обичаш го, както и той теб и сте щастливи заедно...може би тогава ще има дълга връзка.
    А може би и ако се познавате от доста време, а не да се запознаеш с някой и след 3 дена вече да ходите... не мисля, че от това може да излезне нещо, защото не познаваш този човек толкова добре, за да правиш компромиси за него и т.н.
    А в една връзка те са едно от най-важните неща.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Всъщност аз кратки връзки не съм имала. Най-кратката е сегашната. Не знам дали има някаква тайна. Мисля че е въпрос на любов, компромиси и желание за нещо по-сериозно от просто мимолетна връзки. Друг е въпроса, че понякога си мислим, че с даден човек нещата няма да са сериозни, а се получава точно обратното.

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Та....по темата.Не казвам, че моята връзка е някаква много дълга, но поне достатъчно време.Тайна не мисля, че има.Най-важното е в една връзка е на първо място любовта/харесване, но да ги има.След това разбирателство, доверие и компромиси.Компромисите са важно нещо, защото не може постоянно да държиш на своето и на нищо да не отстъпваш, да си егоист и да не мислиш за другия.И все пак нещата опират до чувствата.Не може да се поддържа наистина хубава връзка само с доверие, разбиране и с компромиси.Трябват чувства...
    И аз съм на същото мнение като koalka чувства,компромиси,доверие и разбирателство...най-важните неща в една връзка
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

Дълготрайна връзка..а дали ще е истинска?Или ще дойде момента в които вс ще се превърне в навик..
    именно

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Няма тайна ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Деа знам, според мен всичко в даден момент се превръща в силна привързаност.. яко я няма нея, не виждам как връзката ще просъществува дълго време. Смисъл.. някой да ти липсва,да се нуждаеш от него, да търсиш неговата подкрепа и мнение, да се съобразяваш с него, да не ти омръзва постоянно да сте заедно..
    Тайна/и няма,според мен. Аз.. също съм кажи-речи компетента..най-дългата ми връзка е 7 месеца със едно 40958 късания..
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Няма тайна,просто трябва да се разбирате,да не се притеснявате един от друг,да се обичате разбира се(това става с времето естествено...),да държите един на друг и да си имате доверие.Без доверие нищо не става.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от koalka

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Тайната на дългата връзка... хммммм... интересна темичка!
    На първо място трябва да има любов!Без нея не може!Разбирането от страна на партньорите също е важна част от съвместното съжителство!Ревността и Недоверието УБИВАТ всяка връзка!
    Нужно е да бъдете различни,да изненадвате половинката си!Не забравяйте и комплиментите!"Галете" егото на другия!Романтичните писъмца и малки подаръчета също са важни!
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Аз също имам връзка, която продължава вече почти година... Наистина споделям мненията на всички ви, особено последното за ревността и недоверието, които могат да убият връзката.. На мене щеше да ми се случи именно това, но се радвам, че всичко се оправи
    Та... за думата "тайна" не исках да се изразя в буквалния смисъл на думата
    >>> House Music <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си