- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тайната на дългата връзка...
Каква е тайната на дългата връзка според вас и как се поддържа тя? Споделете личния си опит /Извинявам се ако темата се повтаря/![]()
>>> House Music <<<
Аз съм некомпетентна,най-дългата ми връзка е била 2 месеца и аз това се питам,какваа е тайната?Много полезна тема..![]()
![]()
![]()
Темата е много хубава и не мисля, че се повтаря, ако се притесняваш за това.![]()
Та....по темата.Не казвам, че моята връзка е някаква много дълга, но поне достатъчно време.Тайна не мисля, че има.Най-важното е в една връзка е на първо място любовта/харесване, но да ги има.След това разбирателство, доверие и компромиси.Компромисите са важно нещо, защото не може постоянно да държиш на своето и на нищо да не отстъпваш, да си егоист и да не мислиш за другия.И все пак нещата опират до чувствата.Не може да се поддържа наистина хубава връзка само с доверие, разбиране и с компромиси.Трябват чувства...
Тайни...хах..аз на моменти си мисля че всичко е въпрос на късмет...
иначе...компромиси,ЖЕРТВИ,п еебаване,подтискане на много неща , споделяне...засега се сещам повече гадни неща....
Дълготрайна връзка..а дали ще е истинска?Или ще дойде момента в които вс ще се превърне в навик..
пхпхпх..колко черногледа станах напоследък!!!
![]()
Имаше 1 приказка-За да искаш любов,давай любов!
2 т. от правилника. Бан на профил
хамз ..... Тайната на дългата връзка... тя е толкова проста когато са двама истински човека.... Любов не може да има само винаги има и някакви неразбирателства, недурозумения които са нормални но няма ли компромиси от двете страни нищо не се получава,Ако само единя скланя глава ... то тогава не може всичко да е наред ,...
Живота е твърде прагматичен както и хората достатъчни са няколко часа с даден човек и прагматичната страна е открита и в двете лица .... Компромиси, обич-любов и малко прагматичност![]()
Не знам дали има тйна. Просто късмет и голяма любов. Важни са компромисът, разбирателството и доверието. Когато обичта е истинска преодолява всичко.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Най-дългата ми връзка е била 6 месеца и нещо... което не е особено дълго, но...
Не мисля, че има тайна. Ако намериш подходящ човек, обичаш го, както и той теб и сте щастливи заедно...може би тогава ще има дълга връзка.
А може би и ако се познавате от доста време, а не да се запознаеш с някой и след 3 дена вече да ходите... не мисля, че от това може да излезне нещо, защото не познаваш този човек толкова добре, за да правиш компромиси за него и т.н.
А в една връзка те са едно от най-важните неща.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Всъщност аз кратки връзки не съм имала. Най-кратката е сегашната. Не знам дали има някаква тайна. Мисля че е въпрос на любов, компромиси и желание за нещо по-сериозно от просто мимолетна връзки. Друг е въпроса, че понякога си мислим, че с даден човек нещата няма да са сериозни, а се получава точно обратното.
И аз съм на същото мнение като koalka чувства,компромиси,доверие и разбирателство...най-важните неща в една връзкаПървоначално написано от koalka
![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Първоначално написано от Ice_Queen
именно
Деа знам, според мен всичко в даден момент се превръща в силна привързаност.. яко я няма нея, не виждам как връзката ще просъществува дълго време. Смисъл.. някой да ти липсва,да се нуждаеш от него, да търсиш неговата подкрепа и мнение, да се съобразяваш с него, да не ти омръзва постоянно да сте заедно..
Тайна/и няма,според мен. Аз.. също съм кажи-речи компетента..най-дългата ми връзка е 7 месеца със едно 40958 късания..
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Няма тайна,просто трябва да се разбирате,да не се притеснявате един от друг,да се обичате разбира се(това става с времето естествено...),да държите един на друг и да си имате доверие.Без доверие нищо не става.
Първоначално написано от koalka
Тайната на дългата връзка... хммммм... интересна темичка!![]()
На първо място трябва да има любов!Без нея не може!Разбирането от страна на партньорите също е важна част от съвместното съжителство!Ревността и Недоверието УБИВАТ всяка връзка!
Нужно е да бъдете различни,да изненадвате половинката си!Не забравяйте и комплиментите!"Галете" егото на другия!Романтичните писъмца и малки подаръчета също са важни!![]()
Аз също имам връзка, която продължава вече почти година... Наистина споделям мненията на всички ви, особено последното за ревността и недоверието, които могат да убият връзката.. На мене щеше да ми се случи именно това, но се радвам, че всичко се оправи
Та... за думата "тайна" не исках да се изразя в буквалния смисъл на думата![]()
>>> House Music <<<