.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Изкуството да си борсук!

Значи любопитно ми е следното колко време едно момиче средно статистически умно може да схване,че момчето което харесва също е луднало по нея!Това да се правиш на борсук част играта ли е момичета много ми е чудно!Или може би следващия път като я вида трябва да си напиша с маркер на челото харесвам те и желая да се запознаем!
    Тогава сигурно съсвсем ще онемее!
    Ако си има приател ок да се запознаем да ми го каже.........(не да се прави на няма когато се опитвам да завържа връзка)
    Толква ли е трудно Виждам,че абсолютно не съм и безразличен.Не мога да разбера това момиче любопитно ми е вие как мислите попадали ли сте на подобни субекти!Може просто така да си гледа или да е от типа до обяд мрази себе си след обяд околните!
    Light The Universe

прай се на недостапна

МНОГО и нова музика влезте няма да съжалявате

Супер фен
    Ми ко да ти кажа аман от куpви!

Супер фен
    Ех да бях за един ден яка пичка. Тва нема такава гавра с тия невръстни младежи .
    2т. системно

Aaми тя не е първа хубост сега честно да си го кажа!Даже си мисля,че е прекалено затворена не е изобщо от типа дето ги заговрят по 5-6 момчета на ден.Просто на мен ми е адски симпатична и явно от там съм лапнал адски.Даже се чудя да не би да съм първия който я е свалял(изобщо) и за това да е така!?
    Light The Universe

e sq da ti kaja kat momiche mi se e sluchvalo taka nqkoi da mi kaje che me haresval ot mnogo vreme i mi vika ti kvo se praish vse edno ne znaish.I ei taka ako se sluchva na nqkoi priqtelka ot strni vednaga sha go razbera,ama ako e na mene zacepvam chak nai-nakraq ,ne znam shto e taka.I taka kat razbera primerno che me e haresval toq i si spomnqm tva det mi e prikazval predi i si vikam be az typa li sym kva sym che ne sym shvanala...i e taka v povecheto sluchai,moje bi shtoto edin chovek go priemash po nqkav opredelen nachin e ne go vijdash v nqkva svetlina kato nqkakav "ohajor"
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    И в какво точно се изразява твоето "сваляне"? Да не да си слаб сваляч,а?
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    И в какво точно се изразява твоето "сваляне"? Да не да си слаб сваляч,а?
    Aз за сега нищо не свалям
    Запознавам се(поне се опитвам) после може би.... Просто прaвя нужното в ситуация в която виждаш,че момичето явно те харесва или не знам може би съм много атрактивен или интересен
    Light The Universe

Guest
    mnogo qsno 4e e 4ast ot igrata ograta koqto viq ni prinyjdavate da igraem zada moje se zaribite,za da imate pove4e trapka, za da nekajete 4e sme leki ei zatva go praim aaa ne 6toto sme tapi edi kvi si aaaa!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mnogo qsno 4e e 4ast ot igrata ograta koqto viq ni prinyjdavate da igraem zada moje se zaribite,za da imate pove4e trapka, za da nekajete 4e sme leki ei zatva go praim aaa ne 6toto sme tapi edi kvi si aaaa!
    БАШ тъпи сте си. Не ние ви принуждавате ми вие жените сами на себе си си го начуквате по тоя начин, сека гледа да преебе другата само и само да не я харесат повече. Малоумни примитивни същества с мислене подобно на маймуните но на малко по ниско ниво .
    2т. системно

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Aaми тя не е първа хубост сега честно да си го кажа!Даже си мисля,че е прекалено затворена не е изобщо от типа дето ги заговрят по 5-6 момчета на ден.Просто на мен ми е адски симпатична и явно от там съм лапнал адски.Даже се чудя да не би да съм първия който я е свалял(изобщо) и за това да е така!?
    Възможен е и този вариант.Тя схваща, че я харесваш, почти сигурно е, но явно се прави на недостъпна.Тъпо е.

Супер фен
    щ о е то борсук и има ли то почва у нас?

Град
    in his mind
    Ами мисля,че реакцията е нормална.Ти какво искаш-да ти се хвърли в ръцете,да си я употребиш хубаво и после на боклука.И сигурно ще и викаш и "к**ва" след време.Пък и момчетата,ако някоя не им се прави на интересна не си задържат погледа дълго.Така е при момичетата в някои случаи,както ти каза
    момичето явно те харесва или не знам може би съм много атрактивен или интересен

1.Каквое борсук?
    2.Може верно да не схваща че искаш да се запознаете. Няма ликак да стане тва...?
    3. КАКвО Е бОрСуК?

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Цитирай Първоначално написано от Gazence
    прай се на недостапна
    и аз така си мисля....
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Знаех, си че ще се захванете за таз думичка
    Борсука го използвах в преносен смисъл защото като писах Заглавието ми беше криво!Иначе означава човек който не обелва дума само гледа здухано и без участно винаги.
    Не очаквам да ми се хвърлят по връта и други части на тялото.....
    Просто искам да се запознаем защото я харесвам и след това евентуално ако тя споделя чувствата ми (в което съм сигурен на 100%)
    да стане нещо ако не да си останем само Приятели.
    Ше се опитам още няколко, пъти ако не стане пак ще си тегла една дълга на ум и до там.
    Light The Universe

Град
    sofia
    stiga be i mom4etata sa egati borsucite i te taka pravqt - purvo vsq4eski ti pokazvat 4e te haresvat, posle nema takiva

Цитирай Първоначално написано от positive
    stiga be i mom4etata sa egati borsucite i te taka pravqt - purvo vsq4eski ti pokazvat 4e te haresvat, posle nema takiva
    Точно....и посление сме били виновни

Shmatko
    Guest
    Праи се на интересна иначе пиши на лично да ти кажа как да я забършеш яко.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    Ми ко да ти кажа аман от куpви!
    Не,че казвам,че използваш думи който незнаеш кво значат ма използваш думи който незнаеш кво значат.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

киро и спиро
    Guest
    Аз съм си борсук така че няма за какво да се правя на такъв.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Кой се кефи на вниманието ти и се прави на много интересен и недостъпен ? Ляляляля ...

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ем жените сме такива,трябва да има интрига...

Голям фен
    поеми инициативата в свои ръце, може да е срамежлива, но да го прикрива
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    да стане нещо ако не да си останем само Приятели.
    Ооо! "Да си останем само приятели.." Нали ви дразнеше тоя израз,сега какво?И вие ли ще го употребявате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си