- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос.
Защо когато правиш свирка на някое момче и го караш нежно ии поемаш някъде половината му член в устата си..той бута главата по-към него ии почти ти стига до сливиците..
Имах такъв случай,беше много неприятно..имах чуството че ще повърна понеже главичката му сериозно дразнеше лигавицата ми..
Защото иска да го поемеш максимално![]()
Да..но не си ли мисли,че може да ме боли,егати..
Ами ти най-добре си му кажи, че не ти е приятно, иначе той няма как да разбере, че теб те боли.
Явно тоя на който си го правила го е интересувало само собствения кефф![]()
Ти пък кат те боли що продължаваш
![]()
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Ще лапаш докато цъфнат налъмите![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...543&highlight=В тази тема бях показал снимка какви са последиците от това притискане на главата на момичето, с цел поемане на члена по-навътре - мъж държащ момичето за главата и повръщащото моомиче, което доволно го беше пооляла и продължаваше да го прави![]()
Просто му казваш. Тази уста не ти е само ,за да правиш свирки,а и за да говориш! Казваш не ми е приятно и толкова или просто се дърпаш. Вие само секс ли правите с приятелите си? Не си ли говорите?
Много точно!Първоначално написано от krem4et0
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Натискал ти е главата, защото е искал да му го... целия. Казваш му, че ти е гадно и ако не спре ще му се изповърнеш на оная работа!
бате ми може на гаджето и да е 10 сантимаи затва половината е 5Първоначално написано от nsviper
![]()
нема, не съм Ивайло Гврилов...Първоначално написано от nsviper
Кремчето е права, толкова ли ти е трудно да му го кажеш?
защото е говедобъзкам се просто му кажи
![]()
Първоначално написано от deidiy
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Защото иска да го поемеш целия. Ако го умееш, няма да ти го "тика" в устата че да ти стига до сливиците!Аз за щастие нямам такъв проблем, защото го поемам целия
![]()
\
/
и аз така мисляПървоначално написано от Sexapilna_kukla
момчешка философия
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?