.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Пфу
    Guest

Може ли тя да разбере ?

След като не получих отговор в една от многобройните теми за първата целувка, тъй като не исках да флуудя, ще задам въпроса си тук:
    Когато тя напъха езика си в моята уста и започне да го върти, ако аз завъртя моя в грешна посока и някакси моите движения не паснат на нейните, тя може ли да разбере, че съм сгазил лука ? Или след като върти нейния няма да усети какво правя аз ?

аве момче прекалено се притеснява6 тва е ена уста не е пещера се ще и докопа6 езика

МНОГО и нова музика влезте няма да съжалявате

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Олеее с тия теми за целувките, как се целувало ще се спукам от смях... Няма нищо толкова сложно Пък и с времето ще се научиш.. дори ще научиш и някои трикове
    >>> House Music <<<

Пфу
    Guest
    Да бе да бе, ама аз си зададох конкретен въпрос и искам отговор

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ами не не може да разбере!
    Има мъже/жени които до сумати години не могат да се научат да се целуват хубаво или просто си се целуват сковано или..и аз не знам как,но надявам се ми схвана мисълта
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на koalka
    Верно, не се притеснявай толкова.Аз не се притеснявах и всичко мина добре. Няма да разбере, спокойно.

Пфу
    Guest
    И още едно проблемче.. Когато тя си напъха езика в устата ми започна да го върти страшно бързо, все едно като котката както пие вода... Не можах да й смогна и оттам дойде объркването... Просто не можах да си помръдна езика .. Не съм се целувал толкова бързо и незнам какво да направя..

Еми или я помоли да забави темпото или се нау4и
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Няма да разбере , пък и има толкова хора , които са се целували с много момичета и въпреки това се целуват ужасно .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на iiirish
    ако е малко по-умна ще зацепи, че всеки човек се целува различно, че всеки малко или много си има особености в целуването и то не може да бъде напълно еднакво с нейното и да й пасне идеално

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Всеки човек се целува различно, отпусни се следващият път и всичко ще е наред
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

NeMiSeSPi
    Guest
    Завъртиш ли го в правилната посока постигаш действието на БУРГИЯТА

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: Може ли тя да разбере ?

Цитирай Първоначално написано от Пфу
    След като не получих отговор в една от многобройните теми за първата целувка, тъй като не исках да флуудя, ще задам въпроса си тук:
    Когато тя напъха езика си в моята уста и започне да го върти, ако аз завъртя моя в грешна посока и някакси моите движения не паснат на нейните, тя може ли да разбере, че съм сгазил лука ? Или след като върти нейния няма да усети какво правя аз ?
    тцттц...глупости говориш...секи си има стил на целуване...тя като почне да си варти езика в остатати ти ще сфанеш как става няма да сгафиш..що сички си мислите че първата целувка трябва да е идеално..с моито момиче първата ни целувка беше лпълени провал..тя си имаше един стил аз др и стана мешаница...ама ся като се сетим и ни става супер яко..и смешно..!!!и винаги ще е така...!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    А?!Тя няма да "пъха езика си в твойта уста" ......целувката не е само в устата на единия..., Ииии.......това с въртенето на езика....отдавна е демоде...не вярвам точно това да направи....И няма да разбере по-рпинцип,когато двама души се целуват за пръв път заедно,винаги е смешно и не както трябва....защото всеки си има начин на целуване....и мн рядко се случва да си паснете от първия път.... Ем,,,,,успех..и най-важното е да не се притесняваш...другото си идва отвътре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си