- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sq .. mn li sym grozna ama chesno!?!
http://www.sladur.com/new_img/3/3/4/0/0/33400.html
s oranjevoto polo sym az... iskam chesno da mi kajete pls ;/
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Единственото което мога да преценя от тази снимка е ЧЕ НЕ СИ ГРОЗНА!:P
--->Грешен раздел<---
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
mne razdela ne e greshen,zashtoto NIKOI ne me haresva .. vkliuchitelno i az ne seh aresvam ..Първоначално написано от Shogi
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
problema idva ot vutre ne otvun![]()
Навярно баща ти не е милиярдер и си ужасен готвачПървоначално написано от kisS``me
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
xixi![]()
pyk tvoq sigurno e maloumnik i to qvno e nasledstvenoПървоначално написано от xixi
какво пакПървоначално написано от opaopa
radvam ti seПървоначално написано от xixi
![]()
а тва е позволено мислех че пак съм лошияПървоначално написано от opaopa
haresvam loshite mom4etaaa![]()
виж това не е мой проблемПървоначално написано от opaopa
Ами не искам да те обидя и за това смятам да ти кажа истината.Първоначално написано от kisS``me
Да,грозна си.И то много.Но това не е повод за притеснение.Аз също съм грозен.А ся погледни тая дето е до теб на снимката.Да,тази в синьо.Ми тя е още по-грозна.Така че не се притеснявай.Има и много по-грози от теб.А ако почнеш да и натякваш колко грозна е определено ше се почустваш по-добре.Така че давай.Накарай я да се почуства грозна.Много грозна.Много по-грозна от теб...Това изобщо не е малко...
Миличка, много си сладка! Това е истината.
Но даже и това да не ти помага да се почувстваш по-добре за себе си, споко, та ти си само на 13, растеш, след няколко години ще изглеждаш коренно различно!
Само да ви кажа че тва бях аз...Първоначално написано от Анонимко
Повярвайте ми,моля ви.
О,да,миличка.Определено "това е истината"Първоначално написано от namely_me
![]()
Продължавай да мислиш че тва е иатината и скоро едни чичковци в бяло ще те отведат на едно мхого хубаво и спокойно място.
Защо вместо да търсиш мнението на другите просто не се примириш с реалността и не признаеш пред себе си,че си грозна?
Кръц-клъц, кръц-клъц...
Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.
какви истини,какви щуротии,я си пуснете телевизията и не се занимавайте с глупости.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Ква телевизия,кви щуротии?!Я си пусни месомелачката и бързо скачай вътре.Първоначално написано от pathetic
Кръц-клъц, кръц-клъц...
Първо ти.Първоначално написано от кръц-клъц
колко оригинална може да е репликата първо ти ^^Първоначално написано от namely_me
и колко интелегентен тряя си за да я ползваш.
Спокойно бе,немаш нищо общо с грозна.Не си и за Плейбой,ама си симпатяга.Пък и си на 13 години,тепърва ще започват "преобразуванията",там "еволюции",ала бала.И дай малко по-ведро,малко повече самочувствие и т.н;на никой не му допадат прекалено унилите
Не си грозна!
кървясалата дама в аватара мноу си отива с романтик подписа ти ^^
просто се връзва перфектно BloodSoul
Ами да.Дай по-ведро>Все още не се е случили най-лошото.тепърва ще започват "мутации"Първоначално написано от ЖороОтПроучванеЗ
,там "изродяване",ала бала.Скоро направо няма да мое да се познаеш в огледалото.Но за съжаление на никой не му допадат и прекалено грозните така че...що не се самоубиеш и проблемите ти ще свършат.
![]()
Кръц-клъц, кръц-клъц...
Ама хайде да скочим заедно.Не искам да те оставям самотна на този свят.Първоначално написано от namely_me
Кръц-клъц, кръц-клъц...