.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Бахти колко добре те разбирам ... същото е при мен .
    Да си до друг , да докосваш друг , друг да докосва теб .. но не , ти да си празен и да мислиш за миналото . Да искаш миналото .
    С течение на времето се убеждавам , че няма смисъл от това . Само като се замисля , че аз хабя толкова време , мислейки за миналото , а той дори не се сеща за мен и коя съм аз дори не помни , се осъзнавам и слизам на земята. Наистина страдам , измъчвам се , страейки се да прехвърля чувствата си в/у друг .. но някак си свикнах вече , не ми прави впечатление нито болката , нито липсата ...
    И колкото до това , че си се борил 1 месец да си я върнеш .. аз помня , че преди това се борих над 2 месеца ( бяха най-кошмарните ми два месеца , когато аз го бях оставила заради детска глупост ) , борих се .. и той се върна при мен , прие ме пак . Бяхме щастливи .. и колко - 6 месеца . И отново дойде кризата , отново дойде краят , а аз се бях привързала ужасно много . Така че , стана по-тежко .. адски болезнено .
    И мисълта ми е , сега дори да си я върнеш .. след време пак ще се разделите , няма вечни неща . И след време ще страдаш милион пъти повече . Така че , докато имаш шанса сега да я преодолееш , направи го . Не се спирай .. и не очаквай , че ще обичаш пак така по същия начин .
    Уф... ти ми разказа играта, но само истински приказки има в твоя пост, за което ти благодаря

Най ме е яд, че момичето е много добро.. възпитано и добричко.. а не е до мен

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Re: Любовта, заслужава ли си ?

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Заслужава ли си да обичаш еди колко си време, да те нарани човека до теб и да се бориш за нова любов с друго човек?
    В същото време да се измъчваш с любовта си към миналия?
    Да го виждаш във всичко и да си мислиш за него, да не можеш да правиш нещата като хората, само защото те е наранил, а не си искал и искаш още да си с него, да не свършило така?

не знам да ти кажа ..всеки си има своя ценностна система..всеки държи на различни неща..зависи дали си обичал истински онзи с които си бил и дали си готов въпреки вс да се бориш за него...иначе няма смисъл..кому е нужна агония?!
    ............................на никой!
    [/b]
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)

Уф... ти ми разказа играта, но само истински приказки има в твоя пост, за което ти благодаря

Най ме е яд, че момичето е много добро.. възпитано и добричко.. а не е до мен
    Съжалям , че така се е получило всичко , защото много добре помня колко я обичаше нея . И вероятно все още имаш място за нея .. но не я помни с лошото . И от това няма смисъл . Някак си всичко е безсмислено . Нито има смисъл да мислиш за нея като луд ден и нощ и да виждаш нея във всяка друга , с която си само заради хормона , нито има смисъл в това да се събереш пак с нея .. Приеми нещата , не се старай да обичаш пак .. продължи напред ..
    знам , че говоря много абсурдни неща , но няколко пъти съм минала по този път и знам какво е и колко е ужасно .
    П.П. И съм сигурна , че си оставил името си в сърцето й ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ако наистина съм оставил дори малка част от името си, защо не сме заедно??

Защо тук има такива добри хора като теб, момиче, а аз все се попадам на или добри или лоши, но все нещо има недостатък който пречи, в този случай наивност може би или аз не знам..

Голям фен
    Ох.. опитвал съм.. 1 месец се молех.. борих се, бях наивин и мислех че може да стане.. но уви..
    Съжалявам синко,просто си идиот.
    Но погледни от добрата страна затва пък пишеш в един форум с мен.
    Всъщност пробвай да го кажеш тва на девойката може да те заобича,но е по вероятно да се хвърли пред компютъра и да ми пише лста.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Razbira se ,4e si zaslujava,za6toto po-dobre da bade6 razo4arovan ot lubovta,otkolkoto nikoga da ne si q izpitval

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Цитирай Първоначално написано от Eternal_flame
    Razbira se ,4e si zaslujava,za6toto po-dobre da bade6 razo4arovan ot lubovta,otkolkoto nikoga da ne si q izpitval
    Откъде знаеш?

Тва е като да кажеш, че раждането боли повече от ритането в топките.

Ох, това май не трябваше да го пиша. Така де, продължавай да повтаряш заучени фрази, правят те да изглеждаш интелигентна
    Чудо! Птичия грип говори смислени неща !
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Ми и при мен в момента е същото.
    След раздялата ми беше ужасно тежко, по едно време мислих, че съм го забравила, а всъщност дълбоко съм се лъгала, защото пак ми трепва нещо като го видя, пак го ревнувам... А мина много време.
    Има голям шанс нещата да се оправят и пак да сме като преди, но пък аз не го искам. По-добре да се мъча без него, отколкото с него, защото да бъда с това момче беше ад... Затова в моя случай не си заслужава. Но само в моя.
    Иначе мисля, че ако имаш желание да се върнеш при старата си любов, има смисъл да се бориш.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Цитирай Първоначално написано от Eternal_flame
    Откъде знаеш?

Тва е като да кажеш, че раждането боли повече от ритането в топките.

Ох, това май не трябваше да го пиша. Така де, продължавай да повтаряш заучени фрази, правят те да изглеждаш интелигентна
    Чудо! Птичия грип говори смислени неща !
    Имам и това свойство Просто не го практикувам, защото ме прави да изглеждам умен.
    Птичко каза нещо лигаво и вече е гении...
    ХАХАХАХАХАХАХАХХА птичко е гении птичко е гении
    ще ти се подигравам цял живот МУАХХАХАХАХА
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Хората били казали, че не би трябвало да се почва нова любов, преди да си забравил старата.
    Цял живот ли да си седа сам?
    Тoва според мен не е вярно!Аз мисля,че точно с новата любов се преодолява по-лесно старата.Само трябва да имаш желание да забравиш старата любов, да продължиш живота си и да бъдеш щастлив-и то ще се случи рано или късно
    f@nt@zi@

Reshih se, nqma smisal da se zanimavam pove4e s neq, ne si struva,pyk i znam che nqma da e kakto predi, vinagi shte mislq che moje pak da mi spretne nomer.
    Dneska edna priatelka mi kaza neshto koeto me nakara da se zamislq, dano e pravilno

trqbva da si promenq dobroto durjanie kym vsi4ki i dover4ivostta, no s vremeto shte se opravq.

blagodarq vi na vsi4ki!

То НЯМА ЛЮБОВ !!! Кое по точно в това,което го няма да си заслужава?!?!?!
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си