- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта, заслужава ли си ?
Уф... ти ми разказа играта, но само истински приказки има в твоя пост, за което ти благодаряПървоначално написано от ThePainIsReaL
Най ме е яд, че момичето е много добро.. възпитано и добричко.. а не е до мен![]()
Първоначално написано от Цеци Пенев
не знам да ти кажа ..всеки си има своя ценностна система..всеки държи на различни неща..зависи дали си обичал истински онзи с които си бил и дали си готов въпреки вс да се бориш за него...иначе няма смисъл..кому е нужна агония?!
............................на никой![/b]
2 т. от правилника. Бан на профил
Съжалям , че така се е получило всичко , защото много добре помня колко я обичаше нея . И вероятно все още имаш място за нея .. но не я помни с лошото . И от това няма смисъл . Някак си всичко е безсмислено . Нито има смисъл да мислиш за нея като луд ден и нощ и да виждаш нея във всяка друга , с която си само заради хормона , нито има смисъл в това да се събереш пак с нея .. Приеми нещата , не се старай да обичаш пак .. продължи напред ..Първоначално написано от Цеци Пенев
знам , че говоря много абсурдни неща , но няколко пъти съм минала по този път и знам какво е и колко е ужасно .
П.П. И съм сигурна , че си оставил името си в сърцето й ..
Ако наистина съм оставил дори малка част от името си, защо не сме заедно??
Защо тук има такива добри хора като теб, момиче, а аз все се попадам на или добри или лоши, но все нещо има недостатък който пречи, в този случай наивност може би или аз не знам..
Съжалявам синко,просто си идиот.Първоначално написано от Цеци Пенев
Но погледни от добрата страна затва пък пишеш в един форум с мен.
Всъщност пробвай да го кажеш тва на девойката може да те заобича,но е по вероятно да се хвърли пред компютъра и да ми пише лста.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Чудо! Птичия грип говори смислени неща !Първоначално написано от Pti4i grip
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ми и при мен в момента е същото.
След раздялата ми беше ужасно тежко, по едно време мислих, че съм го забравила, а всъщност дълбоко съм се лъгала, защото пак ми трепва нещо като го видя, пак го ревнувам... А мина много време.
Има голям шанс нещата да се оправят и пак да сме като преди, но пък аз не го искам. По-добре да се мъча без него, отколкото с него, защото да бъда с това момче беше ад... Затова в моя случай не си заслужава. Но само в моя.
Иначе мисля, че ако имаш желание да се върнеш при старата си любов, има смисъл да се бориш.
Птичко каза нещо лигаво и вече е гении...Първоначално написано от Pti4i grip
ХАХАХАХАХАХАХАХХА птичко е гении птичко е гении
ще ти се подигравам цял живот МУАХХАХАХАХА
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Тoва според мен не е вярно!Аз мисля,че точно с новата любов се преодолява по-лесно старата.Само трябва да имаш желание да забравиш старата любов, да продължиш живота си и да бъдеш щастлив-и то ще се случи рано или късноПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
![]()
f@nt@zi@
Reshih se, nqma smisal da se zanimavam pove4e s neq, ne si struva,pyk i znam che nqma da e kakto predi, vinagi shte mislq che moje pak da mi spretne nomer.
Dneska edna priatelka mi kaza neshto koeto me nakara da se zamislq, dano e pravilno
trqbva da si promenq dobroto durjanie kym vsi4ki i dover4ivostta, no s vremeto shte se opravq.
blagodarq vi na vsi4ki!
То НЯМА ЛЮБОВ !!! Кое по точно в това,което го няма да си заслужава?!?!?!
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...