.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Тема: PITATE LI VA6TE

sekreten
    Guest

PITATE LI VA6TE

Iskam da vi popitam dali razgovarqte s va6ta na tema SEKS i tova normalno li e.
    Za6toto s na6te i dumi4ka ne sme obelili na tazi tema

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз не съм говорила с тях на тази тема... Би ми било неудобно да говоря с тях за това, не са ме предразположили. Иначе не смятам, че е ненормално да се говори за секс с тях.

Тук таме майка ми ми се кара, че водя еди коя си вкъщи.
    Това става рядко, защото не съм бройкаджия, а майка ми ме ревнува...
    Нормално..

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Говорили сме на тая тема, но... не задълбочено.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ami do predi 1 sedmica ne , no naskoro sled kato razbraha..... vsekidnevno

ми не съм...Един път майками ме предопреди да използвам капути ама само толкова

Майка ми ми говори понякога,ноне го обсъждаме,а засега няма и какво

Ami li4no az bih mogla no ne go pravq.kakvo gi zasqga tqh!!!!Samo ako ne6to naistina sum zagazila bih govorila s tqh na taq tema ina4e ne
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не, не си говоря с тях по тази тема.Майка ми ми каза само да внимаваме да не стане някой гаф, иначе се радва, че съм само с едно момче, а не се таковам наляво и надясно.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз попринцип много не говоря с родителите си за личния си живот. В прав текс с тях не си говоря за тези неща, но при всеки удобен случай казвам по нещо, с което ги подсещам че и аз знам някои нещица и съм пробвал някои.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Тук таме майка ми ми се кара, че водя еди коя си вкъщи.
    Това става рядко, защото не съм бройкаджия, а майка ми ме ревнува...
    Нормално..
    що и с майка ти ли го правите

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами не, не си говоря с тях по тази тема.Майка ми ми каза само да внимаваме да не стане някой гаф, иначе се радва, че съм само с едно момче, а не се таковам наляво и надясно.
    и мойто мАМи така
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

!!hi
    Guest

hi,89mimsssssssss

tova e napalno normalno i te sa minali prez tozi pat!javascript:emoticon('')
    6te te razberat ako govori6 na tazi tema,po dobre te da ti obqsnqt nqkoi ne6ta otkolkoto ti sama da gi razbira6,po dobre da si podgotvena za tova koeto te o4akva a ne posle da se tra6ka6javascript:emoticon('')
    pak i o6te ne6to e vajno da ne znaqt 4e gi smenq6 kato nosni karpi,tova e obida za edni roditele,te iskat tqhnoto dete da misli umno i da deistva kato po golqm !ne e nujno da zadava6 tozi javascript:emoticon('') prosto pogovori s roditelite te 6te 6taslivi 4e iska6 da nau4i6 ne6to pove4e za zivotajavascript:emoticon('')
    te sa dali vsi4ko za teb,badi otgovorna i razumna ne gi karai da se sramuvat ot dashterq si!jivot i zdrave sled godini i ti i az i drugi 6te sme na tqhnoto mqsto i nie 6te iskame mnogo ot na6ite deca!
    misli i deistvai ima6 glava na ramenete!
    nadqvam se ne sam ti zagubila vremeto v 4etene na prani prikazki!imam mnogo da govorq na tazi tema,no...
    JIVOTA E PRED VAS HORA,NE GO PROPILQVAITE NAPRAZNO,BADETE SMELI I SILNI IMA TRUDNOSTI IMA BOLKA NO...tova e jivota trqbva da dade6 za da polu4i6!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Говоря повече със сестра ми и най-вече с приятеля и.
    Майка ми... не ме разпитва. Знае си какви ги върша...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Аз не съм говорил никога с наще за момичета...и няма да говоря! Тва си е моя работа, не тяхна!
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Голям фен
    Град
    trqvna
    само с майка ми

Мда доста си приказваме :P Най-хубавото е че,когато ми трябва терен тя излиза с другите нанякъде и няма за какво да се притеснявам
    ...it's WilD ObseSSioN...

Град
    Пловдив
    еми говоря те знаят че правя секс и то от много години и често споделям на майка ми
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Scandalous_lady
    Мда доста си приказваме :P Най-хубавото е че,когато ми трябва терен тя излиза с другите нанякъде и няма за какво да се притеснявам
    Evala macka na maika ti =D>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Говоря понякога с майка ми и разговорът се изчерпва общо взето с това да се пазя и да внимавам. Но аз като й обясних на дълго и на широко как се пазя, тя е по-спокойно. И все пак знае ли, че трябва да ми дойде през 5 минути ме пита дошло ли е. Това доста нерви.

Ами случвало се е.На няколко пъти майка ми ми каза "да внимавам и да си опичам акъла!" А преди няколко дни ми каза"Внимавай какво правиш да не стане някоя беля преди да завършиш... бла бла"

Фен
    Град
    v ku6ti
    ot na4aloto mi be6e nekomfortno,no v posledstvie se svikva i kogato imam problem govorq s maika mi
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Майка ми да. Ама разговорите все са на базик някак си, иначе знае някои неща примерно, че никога не се е случвало да не му стане на приятеля ми или някакви такива Тя редовно и него го базика, но за проблеми като закъснение на менструация не говоря, защото тя ще почне през 30 минути да ме пита дали ми е дошло и с което да ме изнерви и притесни още повече.

Хмм ми да седнем и да си говорим за птичките и пчеличките не е ставало Но от време на време баща ми се базика нещо с мен на тема секс и момичетата и ми казва да използвам презервативи. Или ако дойде някое момиче у нас или аз отида в някоя по-късно вечер или през нощта пак ми казва да внимавам и да не прая глупости. Бе общо взето знаят че прая секс, но нищо не ми казват.. то няма и ко да ми кажат напълно нормално си е \/
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Не,не съм говорила...
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си