- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква е разликата между руж и пудра ???
Каква е разликата между руж и пудра ???
Първоначално написано от sladko`eFche
Аха![]()
Ми сложи си руж на цялото лице и ще разбереш.![]()
Слагаш си пудра на цялото лице, като фон дъо тен, ама пудрата го прави много сухо лицето, а ружът е като перлите слагат се на скулите да изпъкнат и подчертаят![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Бая голяма![]()
--------------------------------------------------------------------------------
Ми сложи си руж на цялото лице и ще разбереш.
=D> =D> =D> да поучително ще е
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Абе с две думи - пудрите са с по-естествени цветове и се слагат на цялото лице, докато ружа обикновено е по-тъмен и се слага само на скулите.
Saatana vittu perkele hate crew!
Също така пудрата малко матирва кожата и става по-мекаПървоначално написано от sladko`eFche
Ружчето е като бронзовите перли.Бронзовите перли придават на кожата естествен блясък благодарение на микронизирани пигменти, които отразяват светлината.Използват се за да придадат бронзов тен на лицето и очите.За равномерно и хубаво разпределение се нанасят с голяма рошава четка за руж.А пудрата пък е за прикриване на недостатъци или мазна кожа.Лично аз ползвам само бронзови перли на орифлейм и съм много доволна-мн са качествени. А пудра не слагам, щото ме е страх,че сега като съм с проблемна кожа е ще ми дозапушат порите и ще стане...![]()
![]()
няма любов
Огромна е разликата! Ружът си е да придадеш червенина на скулите, да не изглеждаш бледа.А пудрата е като фон дю тена само че на прах![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
едното е руж.
ами да. Ружът е червеникъв, а до сега не съм чула да има червена пудра..Първоначално написано от Imaginar4e
muhahahhahahahahahhahahahhahahaПървоначално написано от [Lucifer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми пудрата прикрива недостатъците,а ружът придава цвят на скулите
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Ам ружа е самоз а скулите,като ги подчертава.Обикновено е по тъмен от пудрата или фон дио тен-а . А пудрата е за покритие на недостатъци,абе за цялото лице е.![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!