.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Според мене любовта какво и всички други хубави неща са на изчезване Когато имаш нещо хубаво ти неосъзнаваш колко държиш на него докато него загубиш. И то тва е абсолютно вярно за деградиращото общество .. повечето ся си изкарват кефа .. и после кво ... х*й .. а тия дето ся се опитват да направят нещо смислено за бъдещия си живот биват оплювани и отхвърляни от другите ..
    НО ако си красив и имаш хубаво тяло няма закво да се притесняваш ( aз несъм красив и нямам хубаво тяло затва се притесняжам )
    щото красивите навсякаде ги приемат ... Просто така е изградено обществото ни
    Въобще не си прав! Общоприето схващане е това, но съм ставала свидетел на доста случаи, в които хора за които далеч не можеш да кажеш, че са красиви, са заедно и влюбени и много щастливи. За любовта няма красиви и грозни и ако обичаш някого ще го обичаш какъвто е. А абсолютно във всеки има някакво очарование, което ще грабне пък някой друг и така.. Те са го казали хората - за всеки влак си има пътници. Както и обратния вариант.. виждаш един човек, красив, но е сам..? Тъй че не е това само определящо. То явно и аз малко романтичка си падам :P
    По въпроса - има любов, изпитвала съм я, свързвам и най-хубавото и най-лошото с нея... Въобще най-силните емоции в живота ми произлизат от нея. Може да се чувстваш адски щастлив и зареден с енергия, да имаш чувството, че можеш да се справиш с абсолютно всичко и да успяваш... както и може да се чувстваш опустошен отвътре, да се чудиш как ще изживееш още един ден, как ще издържиш, как още дишаш въобще.. Двете крайности.
    А за секса без любов.. след него следва т.н. "любовен махмурлук". Правиш го, защото нещо ти липсва, искаш да я запълниш тази липса.. А след това ти е още по-празно и тъпо. Общо взето моментно изживяване, което не ти носи нищо, а след това може и спомен да не остане.
    Аз не съм се заричала да не обичам повече, напротив иска ми се, но си мисля, че никога няма да се влюбя отново толкова силно.
    Най-добрата защита - усмивката!

Цитирай Първоначално написано от frozen
    Според мене любовта какво и всички други хубави неща са на изчезване Когато имаш нещо хубаво ти неосъзнаваш колко държиш на него докато него загубиш. И то тва е абсолютно вярно за деградиращото общество .. повечето ся си изкарват кефа .. и после кво ... х*й .. а тия дето ся се опитват да направят нещо смислено за бъдещия си живот биват оплювани и отхвърляни от другите ..
    НО ако си красив и имаш хубаво тяло няма закво да се притесняваш ( aз несъм красив и нямам хубаво тяло затва се притесняжам )
    щото красивите навсякаде ги приемат ... Просто така е изградено обществото ни
    Въобще не си прав! Общоприето схващане е това, но съм ставала свидетел на доста случаи, в които хора за които далеч не можеш да кажеш, че са красиви, са заедно и влюбени и много щастливи. За любовта няма красиви и грозни и ако обичаш някого ще го обичаш какъвто е. А абсолютно във всеки има някакво очарование, което ще грабне пък някой друг и така.. Те са го казали хората - за всеки влак си има пътници. Както и обратния вариант.. виждаш един човек, красив, но е сам..? Тъй че не е това само определящо. То явно и аз малко романтичка си падам :P
    По въпроса - има любов, изпитвала съм я, свързвам и най-хубавото и най-лошото с нея... Въобще най-силните емоции в живота ми произлизат от нея. Може да се чувстваш адски щастлив и зареден с енергия, да имаш чувството, че можеш да се справиш с абсолютно всичко и да успяваш... както и може да се чувстваш опустошен отвътре, да се чудиш как ще изживееш още един ден, как ще издържиш, как още дишаш въобще.. Двете крайности.
    А за секса без любов.. след него следва т.н. "любовен махмурлук". Правиш го, защото нещо ти липсва, искаш да я запълниш тази липса.. А след това ти е още по-празно и тъпо. Общо взето моментно изживяване, което не ти носи нищо, а след това може и спомен да не остане.
    Аз не съм се заричала да не обичам повече, напротив иска ми се, но си мисля, че никога няма да се влюбя отново толкова силно.

na 100 % syglasna

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Аз се чувствам много гадно щото съм вече пълнолетен , дося несъм имал приятелна и несъм се целувал , и съм изпуснал супер много и ми е много много много мъчно за тия години дося дето нищо несъм правил, но аз жъвея с нагласата че има още време и можеби шсе оправя , а то време няма
    Споко, пич - за всеки влак си има пътници. И твоето време ще дойде

Прочетох всички мнения и много се радвам, че има толкова много хора, които вярват в това прекрасно чувство и пожелавам на всички да изпитате любовта на живота си
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Аз вярвам в любовта,но хората са позорни,жалки!Те я оскверняват направо и после питат защо не ходела при тях?!Любовта спохожда само тези,които я заслужават,така мисля аз...Относно секса без любов...който,както си го преценява...Аз не виждам лошо да спиш с човек,който не обичаш.

Guest
    Nqma lybov ... Lybovta ne sa6testvyva ... v toq vek seki iska sex,sex,sex ni6ty dr ne vanyva mladoto pokolenie dnes ... tfa e basi tapotiqta ... kak moje nqkoi da ne iska da yseti taq trapka,kakvato ima pri sexa s lybov ,ako moga taka da se izrazq ?!?!

Град
    софия
    няма защото не си я търсил секса с любимия пробваи и ще разбереш невероятно преживяване е а доколкото без чуства просто едно задоволяване на хормоните ти !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си