Тази тема е толкова позната за мен . Ежедневие ми е да мисля над нея . Била съм влюбена , сигурна съм , че има любов . Първият ми път беше от любов . Искрено вярвам в това , че някога ще бъда отново толкова силно обичана . И наистина ме боли да слушам само за това кой кого бил пр*снал , кой на кого д*хал , кой какви ц*ци има , но това е реалността . Сега съм на 17 години и усещам нещата толкова остро , всички около мен ги тресе хормона , всичко се свежда до секс , до едно чисто и просто блъскане , в което не влагаш нищо от себе си . Сексът без чувства е само гимнастика .. но повечето от нас го практикуват . И си признавам , че ако другите не бяха такива , ако не бях заобиколена само от същества , които говорят за едно и също всяка секунда - само за едното е*ане , аз нямаше да съм такава. Понякога се улавям , че разсъждавам толкова просташки колкото и другите и се ядосвам на себе си . Аз толкова принадлежа на тази среда , мъчейки се да се премахна от нея .. но това е положението . Не искам да се примиря .. но дори и аз , която за себе си осъзнавам , че сексът , в който няма никаква обич , го правя .. наистина съжалявам за това , но когато нямам до себе си човек , който мога да обичам .. аз го правя . И ставам точно като тези , които оплювам - такава , която се натиска и спи с някого само , за да е спала с някого .