- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите като..
Ами.. какво правите като някой ви каже, че много ви харесва.. ама вие нямате подобни чувства към тях..? Смисъл какво им казвате?
Ами просто му казвам, че нямам същите чувства и не го харесвам.С това приключва всичко.![]()
Първоначално написано от koalka
mnoooogo trudno da se seti 4ovek ...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Ами много просто замисли се: Какво НЯМА ДА ТЕ НАРАНИ/ОБИДИ, когато признаваш чувствата си на някой, а той не изпитва същото към теб) ДЕМЕК постави се на мястото на д
ругия
![]()
Ами аз понеже съм такъв човек ,който рядко наранява или поне не обича да наранява и почвам да овъртам![]()
и аз почвам да овъртам, да се притеснявам и то си се подразбира че ги нямам, много ми е кофти да кажа на някой който туко що ми е казал че има чувства към мен а аз не..
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
А съм забелязъл ,че при вас момичетата има един момент в ,който не харесвате даденото момче то ви предлага да станете гаджета и вие казвате "Ще си помисля" въпреки ,че няма грам искрица в душата ви и искате час по-скоро да се оттървете от тоя човек много е гадно...
преди 2-3-4 години като казвах "ще си помисля" беше от срам да кажа Да понеж еми се струваше много тъпо и смешно
Искаш ли да станем гаджета
ами да
и са награбват
хахахахах омфг
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
По-добре да ти зададе имено този въпрос "Искаш ли да станем гаджета?" отколкото "Искаш ли да се чукаш с мен?"Първоначално написано от sexy_anji_
![]()
кой ти говори за чукане? под награбвах имах предвид там целуват се , прегръщат се там.... такива глупости
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Това е труден въпрос.Много е важно да помислиш за чувствата на другия,но все пак не носиш отговорност за тях.Носиш отговорност само за начина по който се отнасяш към тях.Повечето хора искат да се отнасят с тях честно и мило.Не искат да ги лъжеш и да си измисляш извинение след извинение всеки път когато се обадят.В същото време не искат да се държиш грубо и студено и да им кажеш,че не проявяваш интерес.Открила съм една реплика,която ми върши работа...нещо подобно е - "Много мило от твоя страна,че ме каниш на среща,но предпочитам да си останем приятели.И все пак благодаря,че ме покани.Ще се видим утре(в училище)/скоро,нали?".На другия ден се стараех да ги видя(в училище или някъде другаде) и да им кажа "Здрасти".Зная че и това развитие на нещата сигурно ги обижда,но поне им показвам,че не ги отхвърлям като личности.
Харесването не мога да го оприлича на чувство...
Така де, ще му кажа: "На мене не ми допадаш ... по тоя начин, по който ти ме възприемаш. НЕ ТЕ ХАРЕСВАМ!"
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
мда..и аз съм така.Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
Понякога даже почвам да си измислям всякакви тъпи оправдания..ама кво да се прави.
![]()
f@nt@zi@
Определено без баналните фрази, много ми харесваш, точен човек си бля бля бля ценя те като приятел бъдете по-директни! Не си мислите, че като кажете на някой, че ви е симпатичен, ама искате да сте само приятели ще му стане по-добре! Напротив даже по-гадно защото това са изтърнани лафове. При всички случаи на човека срещу вас ще му е гадно, но се опитайте по по мек, но директен начин (без овъртания от сорта на "аз такова с тебе се познаваме бля бля" тъпа работа), за да не му давате на ново надежди!!!![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
"съжалявам, сърцето ми е заето в момента...може би някой ден, когато спра да мисля за ..... "
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Фак ю има друг сбогом !![]()
kazvam mu 4e mi e simpati4en, no samo tolkova i 4e predpo4itam da sme samo fr. po-dobre e vse pak da kaje6 istinata otkolkoto da go luje6 ot sustradanie...
mi...4e iskam da si ostanem samo priqteli...![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...