.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Какво правите като..

Ами.. какво правите като някой ви каже, че много ви харесва.. ама вие нямате подобни чувства към тях..? Смисъл какво им казвате?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами просто му казвам, че нямам същите чувства и не го харесвам.С това приключва всичко.

ми ще му кажеш че ти е симпати4ен но ни6то повече и че не6тата между вас няма се получат

МНОГО и нова музика влезте няма да съжалявате

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами просто му казвам, че нямам същите чувства и не го харесвам.С това приключва всичко.

mnoooogo trudno da se seti 4ovek ...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Град
    София

ами

Ами много просто замисли се: Какво НЯМА ДА ТЕ НАРАНИ/ОБИДИ, когато признаваш чувствата си на някой, а той не изпитва същото към теб ) ДЕМЕК постави се на мястото на д ругия

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако ми пука за човека с/у мен гледам по по-заобиколен начин да го отрежа и да му покажа , че трябва да се откаже . Ако не помогне това , говоря с него , казвам кое как е , що е .. и т.н.
    И накрая на него винаги му е тежко и не ми говори .. ама съдба .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ами аз понеже съм такъв човек ,който рядко наранява или поне не обича да наранява и почвам да овъртам

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Голям фен
    и аз почвам да овъртам, да се притеснявам и то си се подразбира че ги нямам, много ми е кофти да кажа на някой който туко що ми е казал че има чувства към мен а аз не..
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

А съм забелязъл ,че при вас момичетата има един момент в ,който не харесвате даденото момче то ви предлага да станете гаджета и вие казвате "Ще си помисля" въпреки ,че няма грам искрица в душата ви и искате час по-скоро да се оттървете от тоя човек много е гадно...

Голям фен
    преди 2-3-4 години като казвах "ще си помисля" беше от срам да кажа Да понеж еми се струваше много тъпо и смешно

Искаш ли да станем гаджета
    ами да
    и са награбват
    хахахахах омфг
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    преди 2-3-4 години като казвах "ще си помисля" беше от срам да кажа Да понеж еми се струваше много тъпо и смешно

Искаш ли да станем гаджета
    ами да
    и са награбват
    хахахахах омфг
    По-добре да ти зададе имено този въпрос "Искаш ли да станем гаджета?" отколкото "Искаш ли да се чукаш с мен?"

Голям фен
    кой ти говори за чукане? под награбвах имах предвид там целуват се , прегръщат се там.... такива глупости
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Това е труден въпрос.Много е важно да помислиш за чувствата на другия,но все пак не носиш отговорност за тях.Носиш отговорност само за начина по който се отнасяш към тях.Повечето хора искат да се отнасят с тях честно и мило.Не искат да ги лъжеш и да си измисляш извинение след извинение всеки път когато се обадят.В същото време не искат да се държиш грубо и студено и да им кажеш,че не проявяваш интерес.Открила съм една реплика,която ми върши работа...нещо подобно е - "Много мило от твоя страна,че ме каниш на среща,но предпочитам да си останем приятели.И все пак благодаря,че ме покани.Ще се видим утре(в училище)/скоро,нали?".На другия ден се стараех да ги видя(в училище или някъде другаде) и да им кажа "Здрасти".Зная че и това развитие на нещата сигурно ги обижда,но поне им показвам,че не ги отхвърлям като личности.

Харесването не мога да го оприлича на чувство...

Така де, ще му кажа: "На мене не ми допадаш ... по тоя начин, по който ти ме възприемаш. НЕ ТЕ ХАРЕСВАМ! "

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на iiirish
    най-тъпото: че предпочитам приятелството му

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Ами аз понеже съм такъв човек ,който рядко наранява или поне не обича да наранява и почвам да овъртам
    мда..и аз съм така. Понякога даже почвам да си измислям всякакви тъпи оправдания..ама кво да се прави.
    f@nt@zi@

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Определено без баналните фрази, много ми харесваш, точен човек си бля бля бля ценя те като приятел бъдете по-директни! Не си мислите, че като кажете на някой, че ви е симпатичен, ама искате да сте само приятели ще му стане по-добре! Напротив даже по-гадно защото това са изтърнани лафове. При всички случаи на човека срещу вас ще му е гадно, но се опитайте по по мек, но директен начин (без овъртания от сорта на "аз такова с тебе се познаваме бля бля" тъпа работа), за да не му давате на ново надежди!!!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    "съжалявам, сърцето ми е заето в момента...може би някой ден, когато спра да мисля за ..... "
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Фак ю има друг сбогом !

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Е кво може да казвам... -> Съжалявам ама няма да я бъде .. Нещо такова зависи от човека

Град
    sofia
    kazvam mu 4e mi e simpati4en, no samo tolkova i 4e predpo4itam da sme samo fr. po-dobre e vse pak da kaje6 istinata otkolkoto da go luje6 ot sustradanie...

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    mi...4e iskam da si ostanem samo priqteli...
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си