zdraveite! iskam da se izvinq za glupavata tema no trqbva nqkude da si ''izleqa du6ata''. az sam na 14 ot sf .minaloto lqto bqh v grada kudeto jivee baba mi.i tka po sa6testvo-az i moite fr otidohme na stadiona kudeto sesubirame .stana 10 i 30(ve4erta)i si tragnaha vsi4ki na men ne mi se pribira6e i ostanah sama .po edno vreme doide edno mom4e sedna pri men i se zapoznahme.govorihme si dulgo vreme i si uredihme sre6ta utre ve4er na su6toto mqsto .tka ve4er sled ve4er sled ve4er...be6e strahotno i dvamata vlubeni ... celuvki pregraki i t.n .edna ve4er otidohme na ulicata kudeto se subirat vsi4ki no az zapo4nah da se durja mn studeno s nego .tragnah si i toi doide s men .kogato se otdale4ihme az mu kazah da spre i da me izslu6a .kazah mu 4e sam vlubena v drug i 4e neiskam da sme zaedno.razplaka se .... ....boje purvoto mom4e koeto pla4e6e za men ..... sled nqkolko dni se vidqhme otnovo i toi cqla ve4er mi se mole6e...no az glupa4kata tapa smotana ........v produljenie na mesec toi ne spira6e da me presledva(v dobriq smisal).posledniq petuk ,predi da si tragna za sf bqh na disko toi be6e tam i az se s edno mom4e (na 19 be6e)ot togava toi mi e adski surdit) a az sega sujelqvam tolkova mn 4e nemojete da si predstavite .postoqnno i ve4e nz kakvo da pravq. P.S. molq vi ne ,mi se slu6at upreci za6toto samata az se uprekvam dostatu4no .hora mrazq se .ms mn 4e me izslu6ahte