.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Edna liubov Edna Sudba Edin Jivot !!!

Hora kajete mi kakvo da pravq ima edno momi4e koeto obi4am no nemoga da budq s neq zashtoto si ima gadje no vse pak iskam da sam s neq zashtoto tq e prevzela sarceto mi .... pomognete mi spodelete kakvo da pravq ???

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Тя има ли чувства към теб? И също така иска ли да е с теб,чувства ли раздвоение,колебае ли се ?
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм .. това , което ти е заглавие на темата е нещо , което е голяма лъжа в повечето случаи . Няма чак толкова много вечни неща .. замисли се .
    А колкото до момичето .. можеш само да изчакаш да се разделят , защото приспориш ли нещата, тя ще ти се изплъзне . Ако връзката им е на ръба , намеси се .. но иначе .. безсмислено е да се нараняваш . Това е личното ми мнение . Не си длъжен да ми вярваш , те влюбените и без това в нищо не вярват .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Tvoqt otgovor

Shte ti kaja neshto ti si mnogo prav/a shtom taka mislish shte iz4akam kakto ti kaza vliubenite ne vqrvat no v tozi slu4ai bih povqrval na hora koito iskat da mi pomognat zatova shte te poslusham !!! zashtoto i bez tova ve4e nqma smisal da se mesq no kakto i da e shte te poslusham i tova e shte 4akam !!! 4ao pishi !!! Mersi za pomoshta !!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз не ти помохнах , бе дете . Просто изразих мнението си и ти сам решаваш как ще ти се отрази моето мнение .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на koalka
    Боя се, че няма какво да направиш.Това момиче си има приятел, има си връзка, има любов и не мисля, че имаш място в сърцето й.Не мога да съм сигурна, но все пак ако толкова искаш отиди и говори с нея, макар че се съмнявам да има ефект.

Супер фен
    Град
    София
    Ами щом като тя е с друго момче едва ли би могъл да направиш кой знае какво...по-добре премисли "трезво" доколкото можеш дали изобщо имаш и 0,00001% шанс да си с нея и тогава чакай.Ако няма никакъв шанс- отдръпни се и я остави

Повече от фен Аватара на Buttk0
    ЕДНА ЛЮБОВ, ЕДНА БОРБА, ЕДИН ОТБОР - ЦСКА !
    Strength thru Oi!

Q mi kaji tova "Edna liubov Edna Sudba Edin Jivot !!!" hrumna li ti ili idva ot nakude.Mnogo mi e vajno i interesno.Imam ne6to v predvid.....
    Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Една чорба,една пикня,едни лайна - К*Р ЗА Ц(*КА!
    пхаааа =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

по темата: щом тя е с друг, значи го обича. следователно ти няма какво да търсиш и да се ровиш във нейната връзка или живот! ако някой ден те се разделят и ти тогава все още я обичаш действай, но сега не!

Супер фен
    спри да слушаш Анелия

Otgovora ti :) !!!

Da mnogo si prava !!! I vse pak ako ti imash nqkakuv proBlem spodeli az moje i da moga da ti pomogna !!! Za sega nqma da burzam da govorq s neq zashtoto nqma smisal sega kogato se skarat togava shte se nqmesq i rabotata bi trqbvalo da se opravi az moje da sam po malak ot tebe no pak si imam predstavata za kakvo se borq !!! ae pishi 4akam otgovor !!! Obi4am vi !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    смърт за (*ка

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    смърт за (*ка
    Всичко е синио :

Голям фен
    Град
    Memphis
    tuka kazaxa mnogo neshta filosofkite ako gi slu6ash tuka pove4eto dale4e nqma da stignesh oba4e ima edno neshto ne pre4i vse pak da i go nabiesh v gaza nali taka priqtel !!!!!!!!!!!!!
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си