- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- koz+amfe
kvo moje da ti stane ako 1 wo si tupal amfe i posle pu6i6 koz?pitam samo za informaciq![]()
kakfo ti draifane...xaxhahxa jestko e we ..kat gi smesi6..ama parvu amfata za6toto prosto te diga v nebesata i pravi izgleda na jivota savsem razli4em..a psole edno mase..i 6te se razcepi6 ot kef...6ti e qko, dovolno vleznala v filma i mn smqh... nqma gre6ka...![]()
![]()
![]()
da mejdu drugoto,taka e mn po qko!!!az li4no redovno gi smesvam,daje ponqkoga amfe ne me kefi tolko kolkoto zaedno,oba4e problema e 4e ponqkoga me izbivapove4e na govorene otkolkoto na tanci,ama kvo govoreneeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.ako si re6il da probva6-probvai!!!!xaxaxa
според мен е малко безмислено да се смесват ...не че съм опитвала амфети или нещо такова ... мисляче деиствията им се обезмислят .... ае нз се ми е тая .... само коз си е яко ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ох.. хаха смесва се действието на двете и напрао яко надрусване.. мн мн яко.. неповторимо хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
am da ama purvo gi probvai po otdelno i taka ina4e zaedno sa ebati filma i vs e wwoowwПървоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Аз като съм нацъркан и един човал масе да се изпуши няма ефект.. Не знам за кви смесвания говорите![]()
pfff tfa e wseo6ta zabluda i az taka bqh 4uwala predi da probwam 4e ne hwa6ta.. ama hwa6ta powqrwai mi haah kakto obi4ada kazwa edin fr "hubawata posta fa6ta i prez amfa" taka 4e qwno ne si pu6il ka4estwen material..Първоначално написано от Pimperor
Da vi eba v narkomanite we !!! Moje po edin koz no vie se unasqte we hora!! NEDEITE TAKA !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myl4i e! koi te pita tee?! kato ne moe6 da dade6 mnenie po temata ili da spodeli6 opit ne se obajdai!! i nikoga ne izpolzvai dumata 'narkoman' za 4ovek koito upotrebqva 6toto poe4eto se nervim ako kaje nqkoi taka .. za suvet4e prosto ti go kaam..Първоначално написано от umpo
Men puk me kefi purvo koz i sled 4as amfe... ina4e mi se e slu4valo ednovremenno da sum napu6ena, nadrusana i podpiinala... mnou e qko axxa
Ами пробвала съм...няа ти давам съвети щото мразя конфети.Аз лично също смятам ,че ефекта не е толкова силен от коза като си пукал преди това...къфто и да е коза...по скоро коза се използва за лекуване на афтъра,а иначе не те ли хваща коза амфетите са ок,хваща ли те са мазилканяа начин просто да го усетиш ако амфета е силен...просто самите ефекти взаймно се изключват
hah super e ! osobedno i ako pie6 ne6to sled tva,unikalno 4ustvo !
be mnogo zavisi ot mnogo neshta .. zavisi ot tova amfa dali e hubav, koza dali e hubav.. dali si na pyrvi ili vtori den .. inache e hubavo filma e golqm.. bez znachenie kolko silen e amfa, koza ako i toi e hubav vinagi hvashta!
Mozychna atakaaaaaaaa!!!
\/
John Digweed in LA 01.01.2005 - CLASSIC -
emi az dnes si zavur6ih dvusedmi4en maraton na 4adel amfeti i akineton. dva razli4ni vida amfeti i okolo 5 6 vida koz. akinetonite striti vav amfeta i otdelno po edin dva hapa....... emi filma e grub.... daje sega dokat pi6a o6te me kick-va ... halucinirah 4e sa mi stanali 4erni prustite.... abe tejuk e toq film ama na mene taka mi e zabavno :P ama vinagi e hubavo da smesva6 p[po malko za6toto ina4e svikva6 na edin vid narkotik i mnogo burzo spira da te hva6ta, koeto e dosta napriqtno
kat si takuv pi4 6to ne se registrira6 a be du6ko gorkiq po kakuv na4in si izbiva6 kompleksite ..
haha i se gordee6 s tova nali
EMI KVO DA TI KAJA V TVA SAMO BIRI4KATA TI LIPSVA V TAQ KOMBINACIQ I SI 6TAIGA MNOLLL XAXAXAXA MEN REKORDA MI E DVANAISE 4ASA GLUPOSTI I QKO CIKLENE NA DNB SAM SI PRAI SMETKATA AI S ZDRAVE MIR NA SI4KI!!!!![]()
![]()
![]()
hah ti si golqm lider 4estno ... akenetonite ne sa za takiva celi .. kak moje da smesvash s amfetite ti si ne4ovek i moga da vi kaja na si4kite 4e kolkoto i da e qk amfeta imai si edin holandec v djoba i go izpu6i pak posle shte si govorim dali ne vi fashta kato pu6ite kat ste na amf... xaxПървоначално написано от Acid
всички вие сте пропаднали, долни, гнусни, мизерни наркомани и всички ще горите в шибания ад.
du6i kura e mom4e mlado bez zabi![]()