.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Guest

molqvi kajete mi kakvo da pravq

az sum na 14 godini i imam seriozen priqtel,koito iska da pravim seks.i az iskam,no me e strah 4e ne znam kakvo da pravq molq vi kajete mi kak da se poly4i hybavo i za dvamata i da ne se izlagam molq vi mnogo

Първо се убеди, че наистина искаш да го направиш. Ако все пак си решила трябва да се отпуснеш. Отидете на място, където никой няма да ви безпокои и ще имате много време на разположение. Предполагам си девствена, кажи му го, за да бъде по-внимателен. Ако наистина се обичате и той държи на теб всичко ще мине прекрасно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на machoka
    Не прави секс на 14 години, защото НЯМА да ти хареса и няма да бъде това, което трябва да бъде, защото си дете и защото е РАНО.

Колежке, много ми е интересно какво представлява 'прекрасното' чукане с 14 годишни момичета /ще ме прощавате за вулгаризма/.
    За нея, или за него?!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ne mislq che shte se izlojish , predpolagam si devstvena i zatova se pritesnqvash-spokoino vseki ima purvi put i tvoq priqtel ako znae che si devstvena(ako ne znae te savetvam da mu kajesh) shte ti vlezne v polojenie i shte bude vnimatelen.Samo iskam da te posuvetvam da si pomislish mn dobre dali go iskash naistina silna poneje az lichno ne smqtam che 14 godini e mn dobre da zapochvash polov jivot No vse pak tova si e moe mnenie ... pomisli dobre i uspeh samo budi maximalno otpusnata i spokoina

охх да ти кажа нема кво да се притисняваш.Момчето сигурно е опитно ,така че не се безпокой.Абстрахирай се от мисълта че ще те боли !!!Моето мнение че ти е рано!!
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ще е хубаво да поизчакаш още около 2 годинки, иначе ако решиш да го направиш послушай съветите на останалите или се разрови из форума - има доста полезна информация.

Супер фен
    нема да се учудя ако не си девствена

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Първо се убеди, че наистина искаш да го направиш. Ако все пак си решила трябва да се отпуснеш. Отидете на място, където никой няма да ви безпокои и ще имате много време на разположение. Предполагам си девствена, кажи му го, за да бъде по-внимателен. Ако наистина се обичате и той държи на теб всичко ще мине прекрасно.

Съгласна съм с това мнение!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Мега фен Аватара на koalka
    Щом те е страх, значи не си готова още.Трябва да си напълно сигурна, че го искаш и тогава да го направите.А на приятеля ти кажи, че трябва да изчака, защото още не си готова.Ако те зареже, значи е било по-добре, че си го направила с него.

Не прави секс на 14 години, защото НЯМА да ти хареса и няма да бъде това, което трябва да бъде, защото си дете и защото е РАНО.

Колежке, много ми е интересно какво представлява 'прекрасното' чукане с 14 годишни момичета /ще ме прощавате за вулгаризма/.
    За нея, или за него?!

Zashto si mislish ,che nqma da i haresva? Moq pyrvi pyt syshto beshte na 14 i mi haresa!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Щом те е страх, значи не си готова още.Трябва да си напълно сигурна, че го искаш и тогава да го направите.А на приятеля ти кажи, че трябва да изчака, защото още не си готова.Ако те зареже, значи е било по-добре, че си го направила с него.
    Точно товя и аз щях да пиша явно мислим еднакво

Супер фен

Re: molqvi kajete mi kakvo da pravq

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az sum na 14 godini i imam seriozen priqtel,koito iska da pravim seks.i az iskam,no me e strah 4e ne znam kakvo da pravq molq vi kajete mi kak da se poly4i hybavo i za dvamata i da ne se izlagam molq vi mnogo
    6tom te e strah zna4i prosto ne si gotova o6te
    re6enieto e prosto:ne go pravi do momenta v koito ve4e nqma6 nujda da se savetva6 s nas po tozi vapros
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

mariq_19
    Guest
    zdr.pro4etoh kakvo sa ti kazali ostanalite i re6ih i az da ti dam svoeto mnenie,dali 6te me poslu6a6 -ti re6ava6!!!spored men si prekaleno malka,za da spi6 s mom4e.kolkoto i da ne ti se iska da go prieme6 ti vse o6te si dete.az sam na 19-studentka sam,no vse o6te ne se 4uvstvam jena ,vupreki 4e sam s 5 godini po-golqma ot teb.Moqt suvet e mn.prosti4uk-ne izburzvai,da go napravi6 e nai-lesno,po-trudno e da pomisli6 predi tova,nali?!?ne me priemai za nqkaqkva moralistka,za6toto ne sam,no mislq ,4e sam vidqla pove4e ne6ta ot teb i moga da ti kaja kakvo mislq.ne pomnq koi to4no,no nqkoi ti be6e napisal citiram:''Ako go obi4a6 go napravi"?kakvi sa tezi gluposti?Tozi,koito go kazva mu e detska rabotata vse o6te.Edva li momi4e na 14 godini moje da obi4a nqkogo.Sigurna sam ,4e ti burka6 privli4aneto s lubovta,no ti si v takava vuzrast-razbiraemo e.......Ne iskam da ti nalagam mnenieto si-vse pak tova si e tvoq jivot,no mislq ,4e ne si gotova da spi6 s priqtelq si,puk i nali znae6 kak pove4eto mom4eta priemat momi4etata,koito o6te na ppo 14-15godini sa spali s nqkogo-ne iskam da izpolzvam grubi dumi,no ako o6te na 14 spi6 s mom4e,dokato stane6 na 20 godini sigurno po su6tata logika 6te si spala s 15 mom4eta,ako ne i s pove4e........,v tova razbira se nqma ni6to lo6o osven ako iska6 vsi4ki da te priemat kato ........kurva......Ot men da znae6-mom4etata mogat da spqt is 40 jeni i vsi4ki 6te gi priemat katop golemi playboy,dokato pri jenite e obratnoto-ako si spala s mn.mom4eta te priemat za kurva i povqrvai mi nikoe svqsno mom4e ne bi se czanimavalo s kurva!!!!!Tova e: sigurno dosta ot tvoite vrusni4ki 6te me upreknat za tova,koeto ti kazah,no tezi ,koito sa po navutre v ne6tata 6te se suglasqt s men........aide 4ao i dori i da ne me poslu6a6 zapomni tova,koeto ti kazah,sigurna sam,4e vse nqkoga 6te ti potrqbva.4ao i poslu6ai razuma,a ne surceto,za6toto ne e vajno samo kak se 4uvstva6 dnes-vajnoto utre da ne sujalqva6 za postupkata si......................nadqvam se da vzeme6 pravilnoto re6enie......4ao!!!

Guest
    vij mila nedei da pravi6 ne6to ot koeto te e strah,prosto nqma smisal...minala sam po sa6tiq pat na 14 sre6tnah strahoten 4ovek,na koito imah palno doverie i mnogo obi4ah..toi sa6to iska6e sex,vapreki 4e me be6e strah se ostavih da go napravim,no znae6 li kakvo stana...absolutno ni6to,za6toto vsi4kite pati kogato opitvahme men me be6e strah bqh se svila i me bole6e i taka i ne pravih sex s nego.Napravih go sled 2 godini s drugo mom4e i sam dovolna 4e stana taka,za6toto onzi qvno ne zaslujava6e da e parviq tai kato kato vidq 4e nqma da stane da spi s men ne se obadi pove4e.....tai 4e mila parvo razberi naistina li iska da e s teb tozi 4ovek zaradi teb,a ne samo za da pravite sex....i posle razberi ti gotova li si naistina da go napravi6...i ako pita6 men iz4akai pone o6te 1-2 godinki....kasmet i vsi4ko nai-hubavo

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatencet{}
    Zashto si mislish ,che nqma da i haresva? Moq pyrvi pyt syshto beshte na 14 i mi haresa!!!
    1. Пиши на кирилица.
    2. Научи се да цитираш.
    3. Явно не си имала истинско сексуално-емоционално преживяване, щом говориш така.

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mariq_19
    zdr.pro4etoh kakvo sa ti kazali ostanalite i re6ih i az da ti dam svoeto mnenie,dali 6te me poslu6a6 -ti re6ava6!!!spored men si prekaleno malka,za da spi6 s mom4e.kolkoto i da ne ti se iska da go prieme6 ti vse o6te si dete.az sam na 19-studentka sam,no vse o6te ne se 4uvstvam jena ,vupreki 4e sam s 5 godini po-golqma ot teb.Moqt suvet e mn.prosti4uk-ne izburzvai,da go napravi6 e nai-lesno,po-trudno e da pomisli6 predi tova,nali?!?ne me priemai za nqkaqkva moralistka,za6toto ne sam,no mislq ,4e sam vidqla pove4e ne6ta ot teb i moga da ti kaja kakvo mislq.ne pomnq koi to4no,no nqkoi ti be6e napisal citiram:''Ako go obi4a6 go napravi"?kakvi sa tezi gluposti?Tozi,koito go kazva mu e detska rabotata vse o6te.Edva li momi4e na 14 godini moje da obi4a nqkogo.Sigurna sam ,4e ti burka6 privli4aneto s lubovta,no ti si v takava vuzrast-razbiraemo e.......Ne iskam da ti nalagam mnenieto si-vse pak tova si e tvoq jivot,no mislq ,4e ne si gotova da spi6 s priqtelq si,puk i nali znae6 kak pove4eto mom4eta priemat momi4etata,koito o6te na ppo 14-15godini sa spali s nqkogo-ne iskam da izpolzvam grubi dumi,no ako o6te na 14 spi6 s mom4e,dokato stane6 na 20 godini sigurno po su6tata logika 6te si spala s 15 mom4eta,ako ne i s pove4e........,v tova razbira se nqma ni6to lo6o osven ako iska6 vsi4ki da te priemat kato ........k***a......Ot men da znae6-mom4etata mogat da spqt is 40 jeni i vsi4ki 6te gi priemat katop golemi playboy,dokato pri jenite e obratnoto-ako si spala s mn.mom4eta te priemat za k***a i povqrvai mi nikoe svqsno mom4e ne bi se czanimavalo s k***a!!!!!Tova e: sigurno dosta ot tvoite vrusni4ki 6te me upreknat za tova,koeto ti kazah,no tezi ,koito sa po navutre v ne6tata 6te se suglasqt s men........aide 4ao i dori i da ne me poslu6a6 zapomni tova,koeto ti kazah,sigurna sam,4e vse nqkoga 6te ti potrqbva.4ao i poslu6ai razuma,a ne surceto,za6toto ne e vajno samo kak se 4uvstva6 dnes-vajnoto utre da ne sujalqva6 za postupkata si......................nadqvam se da vzeme6 pravilnoto re6enie......4ao!!!
    Малеее без маитап малката ама напрао ме кефиш как разсъждаваш, малко момичета останахте дет имате нещо по кратуните.
    пиши ако искаш на sladur2000@abv.bg

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Ще е хубаво да поизчакаш още около 2 годинки, иначе ако решиш да го направиш послушай съветите на останалите или се разрови из форума - има доста полезна информация.
    !!!

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: molqvi kajete mi kakvo da pravq

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Моят съвет е да не го правиш изобщо - защо искаш да си съсипеш детството и бързаш да порастнеш?Та това са най-хубавите години....

ако все пак решиш да го правиш, остави го да те води и когато се усетиш прави, каквото ти дойде отвътре
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Ти сега ако се проебеш на 14 после няма да имаш спирка и до 16 ще носиш прякора "к**ва"..тъй че изчакай има време за всичко!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си