nz za kude to4no mi e vuprosa,noooooooo........nqkoi ako moje da mi pomogne da namerq agenciq za fotomodel,ne za manekenka...6toto ot dosta vreme se mu4a a puk ne6to ne mi se polu4ava....ta ako nqkoi zn ne6to po vuprosa da pomaga
![]()
Мисля че Fresh Models беше, но не намирам сайта им. Поразрови се има 4-5 теми в които пише 3-4 агенции![]()
Какво всички сте се запалили по тези модни агенции !?!
Да се запишеш И ДА СИ ПЛАЩАШ![]()
![]()
за да те снимат...
На всичкото отгоре не може да не си наясно кои снимки се кодират най-вече...говоря ти за по-разголените....да не говорим, че трябва и някои връзки да имаш.....
Не ги говоря тези неща ей тей за щяло и нещяло без да имам представа. Имам позната, дето на 10години са янакарали да се съблече 4исто гола.....ей такаа просто да покажела, че не се срамува, защото те това искали да видят......Не, че са ги показвали тея снимки...не знам.......но тя ми предложи да ги видя...![]()
Агенцията няма да я споменавам. Известна е.
Просто Българските агенции за едно нищо.........
Ти да им видиш моделите на кво приличат, ама нали са си платили...![]()
П.П. Намери си фотограф и се снимаи за него....аз тей се снимах....и бая голяма фотосесия стана![]()
К'ви пари горе-долу да си направиш 10-15 професионални снимки ?
Аз намерих един, който наистина прави много готини снимки, по 6 кинта каза. На мен това ми изглежда евтино и не мога да повярвам ..По-скъпо е, нали ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
az bqx v edna modna agenciq v plovdiv ama tam ob6to vzeto be6e edno golqmo ni6to!Puk za tova 4e mn ne6ta ne sa 4estni ne e samo pri modelite a kakto i pri vsi4ko ostanalo.Mnogo obi4am da se snimam i mn iskam da stana model,kolkoto i glupavo da e :Psamo 4e ne6to ne moga da namerq putq
![]()
Модел.... suxxxxx Да не си стока за продан? Щот точно такава ще станеш..![]()
не го възприемам по този начин но в крайна сметка всеки има свое мнение по въпроса![]()
аз докато бях модел ми взимаха 35 лв. за грим и 15 лв. за косатаа за фотографа нищо май
нз отдавна не се занимавам с тия тъпотий
Първоначално написано от miminia
а баш тъпи работи..
2 т. от правилника. Бан на профил
аз съм била модел в две агенции.едната много известна.Но единия от "шефовете" искше нещо което аз нямах намерение да му дам.а в другата агенция ме снимаха по календари ала бала(което беше оферта) но на мене ми беше толкова тъпо!!!Просто нямаше нищо интереснолоша организация
![]()
![]()
![]()
да си модел съкс....може някой твои приятел да те снима и то много по яко