.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: HeLp Me

HeLp Me

MoLq Vi KaJeTe Mi V kOi SaIt Da Si NaMeRq "The Notebook" bLaGoDaRq PrEdVaRiTeLnO!!!{{{}}}
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.

Re: HeLp Me

Цитирай Първоначално написано от lost_girl_in_love
    MoLq Vi KaJeTe Mi V kOi SaIt Da Si NaMeRq "The Notebook" bLaGoDaRq PrEdVaRiTeLnO!!!{{{}}}
    Първо научи се да пишеш като хората и второ в момента едвали ще го намериш по тракерите защото си местят сервърите демек ще се хостват в др държава в момента арена бг мисля работи като хората ще проверя там ако го намеря щти дам линк

оки мерси
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

Град
    Истината е някъде там.
    Значи както и предполагах го няма там обаче ако имаш случаино dc++ в сервера на дата.бг го има dc.data.bg .... сори че не можах да ти помогна по добре някои ако може да заповяда

Град
    Истината е някъде там.
    MusicIsTheKey супер си винаги намираш всичко

мерси,но ако може да ми дадеш сайт ще сам ти мн балгодарна благодаря предварително

Град
    Истината е някъде там.
    Защо ти е саит тя ти даде линк директно да си го дръпнеш

Влизаш тук Free.data.bg и просто цъкваш на двете файлчета с дясно копче на мишката и "Save Target As".Не виждам кое му е сложното.

Другият вариант е The Notebook [Find-bg.com]

Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Влизаш тук Free.data.bg и просто цъкваш на двете файлчета с дясно копче на мишката и "Save Target As".Не виждам кое му е сложното.

Другият вариант е The Notebook [Find-bg.com]
    Следващия въпрос ще е "а кое е дясното копче това до мене или другото към прозореца"

не няма да попитам каде е десния бурон.благодаря ви все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си