- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Много ми е голям и гаджето ми не ми дава отзад...
Имам един проблем значи много ми е голям кура и гаджето не ми дава да я чукам в дупето кажете какво да правя за да ми пусне и там
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ми дай аз ще я чукна.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
10 и 11 точка от правилника!
Еми като не иска няма да я караш на сила!Само,ако тя пожелае!
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
То е ясно, че се хвалиш, но все пак не можеш да я накараш на сила.Като не иска-не иска.![]()
Glupak.. kak da q nakaral da mu pusne otzad... oleee :P Nishto nqma da pravish be.. Prosto nqma da go pravish s neq otzad...
ами нема я боцкаш отзад
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
не я караи на сила да прави не6то което не иска
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Вържи я за стола,намажи и гъза с маргаин "ТОММИИИ" и го вкарай с ташаците !
Smoubiise za da se prerodish s po malukПървоначално написано от Голем К*р
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
режи го![]()
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
Eй, ей, ей...
По принцип не е задължително да се вкарва целият и то още от първия път!
Щом не иска, значи не иска! Мн е тъпо да я "караш"
It's not the age that matters - it's the life in your years...
mi otreji si q napolovinaПървоначално написано от Голем К*р
![]()
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Как да я накара да му пусне отзад .
Щом не иска не иска ко му е лошото отпреде.
that's it!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Размерът няма значение, както за отпреде, така и за отзад. Проумейте! Техниката, подхода.....и куп други неща са основно по важни. Няма да обяснявам сега, не съм учителка, а и съм все още и аз малка за да ви давам наклон на кyровете. Ама имайте едно на ум за това горното дето ви го казвам от към женска гледна точка пичове.
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Одрежи го е .. там с 5 10 см.. и ще ти даде![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Стига бе много мои лафове почнахте да копирате.Първоначално написано от Trisha1991
![]()
Тва скуровете си е моя реплика и трява аз да я кяжа!![]()
А ти пиле си мноо отворена и ми се прищяя да те пробвам ама не си падам по случайните чукания...![]()
Нищо няма да правиш!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Като гледам какво отношение имаш към приятелката ти, по-добре никога да ни ти "пусне да я чукаш там"![]()
Поредната безсмислена тема!
Както един приятел разправяше:Пазете се от поразяващия пенис!!!
Хахахахаха ..ебати
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Mi kato tolkoz iska6 otzad i kato ti e tolkoz golqm mi sgani go i sam se probvai![]()