- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go napravq
Na4i iskam da popitam kak da post1pq kato sam vliuben v edno stra6no gotino momi4e.pak me e sram sam da oida i da se zapoznaq.pls pomo6t
отивай ама като гожоря с някое момиче което харесвам се спичам много гадно даите сажет [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от positive
al...nqma kfo da se spi4ash momi4etata ne qdem hora
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
да ама тя е супер яка и цялото даскало я харесва и може да ме помисли за някои глупакПървоначално написано от jadna_za_lubov
![]()
Ми колко човека от цялото даскало са и го казали в лицето ?? БЪДИ ПИЧ !!! Иди и го кажи в лицето !!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
да бе то така е лесно отиди и го кажи мене ме е срамПървоначално написано от Bleach
![]()
Като те е срам..Ще седиш с хуя в ръка..Първоначално написано от Анонимко
![]()
xaxa e tva ve4e be6e grubo. ami tq ima li skype alabala opitai da govori6 s neq bez da e na jivo,togava moje bi 6te ti e po-lesno
ami kato e s nqkoi priqtelki nakarai nqkoi tvoi priqtel i otidete se zapoznaite(ako trqbva toi 6te vi zapoznae)i posle moje v skype(ako ima de)ako ne otiva6 i si govori6 ne6to s neq ve4e 6te se poznavate.uspeh!
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ами първо трябва да се престрашиш, иначе няма как да стане.
nakarai nqkoi va6 obsht fr da vi zapoznae posle (ama ne vedgana kat se zzapoznaete) saberi malko kuraj idi i kaji li4o tq 6te ostane polaskana...daje da ne te haresa edva li 6te si kaje "toq pyk kvo iska" spored men 6te i stane priqtno 4e ima obojtelia tva da i kazva6 po skype nz ne mi haresva...moje da si pomisli 4e se bazika6
P.S. znam 4e ne e po temata ama vie mom4etata naposledyk mn sramejlivi stanahte spokoino de nie momi4etata nqma da vi izqdem![]()
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp
P.S. znam 4e ne e po temata ama vie mom4etata naposledyk mn sramejlivi stanahte spokoino de nie momi4etata nqma da vi izqdem[/quote]
da i az tova sum zabelqzala
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ако я искаш все някога ще трябва да го направиш!Иначе се съмнявам да стане нещо,освен ако тя не те заговори!Така че давай смело!![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Трябва да имаш смелост и да се опиташ да бъдеш уверен,не е толкова сложноА пък ако си и симпатяга може и да ти върже :P
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
казваш си мечка срах мене не и отиваш при неяказваш й как си а/у може ли да се запознаем и готово тя ако реши ша са запознаете ако не здраве да е
![]()
![]()
ako ti se ismee,zna4i samo krasotata 6te i ostanei da ne e samo tq v tova daskalo
![]()
Viki viki moq sladka viki i tozi put se suglasqvam s tebe :P A i da dobavq ako ti se ismee moje da ne e narochno a da se napravi pred priqtelkite si ili priqtelite siПървоначално написано от Vik1tO`
togava molq te teglii i edna maina :P
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.
Emi otiva6 i tolkoz,ne vqrvam 4e 6te ti otkaje da se zapoznaete.No kakvoto i da stane posle i govori samo istinata i ne q laja,gledai da i ostavi6 dobro vpe4atlenie za teb![]()