.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: kak da go napravq

Влюбен
    Guest

kak da go napravq

Na4i iskam da popitam kak da post1pq kato sam vliuben v edno stra6no gotino momi4e.pak me e sram sam da oida i da se zapoznaq.pls pomo6t

Град
    sofia
    a be otivai tq 6te e o4arovana ot jesta

Влюбен
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от positive
    a be otivai tq 6te e o4arovana ot jesta
    отивай ама като гожоря с някое момиче което харесвам се спичам много гадно даите сажет [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    al...nqma kfo da se spi4ash momi4etata ne qdem hora
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov
    да ама тя е супер яка и цялото даскало я харесва и може да ме помисли за някои глупак

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да ама тя е супер яка и цялото даскало я харесва и може да ме помисли за някои глупак
    Ми колко човека от цялото даскало са и го казали в лицето ?? БЪДИ ПИЧ !!! Иди и го кажи в лицето !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bleach
    Ми колко човека от цялото даскало са и го казали в лицето ?? БЪДИ ПИЧ !!! Иди и го кажи в лицето !!!
    да бе то така е лесно отиди и го кажи мене ме е срам

Цитирай Първоначално написано от Bleach
    да бе то така е лесно отиди и го кажи мене ме е срам
    Като те е срам..Ще седиш с хуя в ръка..

Град
    sofia
    xaxa e tva ve4e be6e grubo. ami tq ima li skype alabala opitai da govori6 s neq bez da e na jivo,togava moje bi 6te ti e po-lesno

ami kato e s nqkoi priqtelki nakarai nqkoi tvoi priqtel i otidete se zapoznaite(ako trqbva toi 6te vi zapoznae)i posle moje v skype(ako ima de)ako ne otiva6 i si govori6 ne6to s neq ve4e 6te se poznavate.uspeh!
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами първо трябва да се престрашиш, иначе няма как да стане.

Град
    In The Deep Forests! :)
    nakarai nqkoi va6 obsht fr da vi zapoznae posle (ama ne vedgana kat se zzapoznaete) saberi malko kuraj idi i kaji li4o tq 6te ostane polaskana...daje da ne te haresa edva li 6te si kaje "toq pyk kvo iska" spored men 6te i stane priqtno 4e ima obojteli a tva da i kazva6 po skype nz ne mi haresva...moje da si pomisli 4e se bazika6
    P.S. znam 4e ne e po temata ama vie mom4etata naposledyk mn sramejlivi stanahte spokoino de nie momi4etata nqma da vi izqdem
    AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp

P.S. znam 4e ne e po temata ama vie mom4etata naposledyk mn sramejlivi stanahte spokoino de nie momi4etata nqma da vi izqdem [/quote]
    da i az tova sum zabelqzala
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Ако я искаш все някога ще трябва да го направиш!Иначе се съмнявам да стане нещо,освен ако тя не те заговори!Така че давай смело!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Трябва да имаш смелост и да се опиташ да бъдеш уверен,не е толкова сложно А пък ако си и симпатяга може и да ти върже :P
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Град
    Пловдив
    казваш си мечка срах мене не и отиваш при нея казваш й как си а/у може ли да се запознаем и готово тя ако реши ша са запознаете ако не здраве да е

Guest

emi trqbva da probvash!

ako ti se ismee,zna4i samo krasotata 6te i ostane i da ne e samo tq v tova daskalo

Град
    Приморско

Re: emi trqbva da probvash!

Цитирай Първоначално написано от Vik1tO`
    ako ti se ismee,zna4i samo krasotata 6te i ostane i da ne e samo tq v tova daskalo
    Viki viki moq sladka viki i tozi put se suglasqvam s tebe :P A i da dobavq ako ti se ismee moje da ne e narochno a da se napravi pred priqtelkite si ili priqtelite si togava molq te teglii i edna maina :P
    Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.

Guest
    Emi otiva6 i tolkoz,ne vqrvam 4e 6te ti otkaje da se zapoznaete.No kakvoto i da stane posle i govori samo istinata i ne q laja,gledai da i ostavi6 dobro vpe4atlenie za teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си