.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: studena k maska

Guest

studena k maska

sorry za vaprosa ama predi nqkolko dena si zeh stydena kolk maska i mi kazaha predi da q izpolzvam da q sloja na studena za nqkolko minuti i az neska q slojih v hladilnika oba4e ne se razmekna
    posle q slojih v voda no pak ni6to ne stana
    nqkoi moje li da mi kaje kakvo se pravi sass tydena kola maska

Град
    sofia
    to4no obratnoto-pritiska6 q za nqkolko sekundi m/u dlanite si, za da q zatopli6 i togava ve4e deistva6

Супер фен
    Мии тя трябва да омекне,за да можеш да почваш процедурата по махането..Съгласна съм с горното мнение,дръж я в дланите си и после давай
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    a sled kato omekne kakvo se pravi s neq ?

Супер фен
    След като омекне се лепи на мястото ,което ще обезкосмяваш,разнасяш я развономерно и дърпаш
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    az sam mom4e.dali mn 6e me boli ako si maxna kosmite na krakata s stydena kola maska? a neq kva i e cenata po aptekite
    ?

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Toplish q m/u dlanite si ili ako listcheto e po-golqmo mojesh i da sednesh w/u nego...efekta shte e sushtiq(towa se prawi za da moje samoto lepilo da se raznese i po dwete strani na lentata).Sled towa otlepqsh lentichkite,slagash,tyrkash malko za da polepne dobre i .. durpash!Cenite sa do 1 lew za lentichka!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си