.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

misteriq_f
    Guest

mN Li bOlI oTzAd????

Iskam da vi pitam vas momi4eta..mn li boli kogato pravi6 za 1vi put analen sex?a po princip posle boli li ili vi dostavq udovolstvie?men me e strah da probvam a priqtelqt mi mn mu se iska,no az seki put ne i ne...kajete mi molqvi!!!

Голям фен
    Кажи му, че ще му пуснеш, ако той пръв ти даде да го ошибаш в дупенцето.
    Животът е БРЯГ!

Град
    sofia
    aaaaaaa ami kato ne iska6 nedei i ako toi te obi4a 6te razbere

ами докато не пробваш няма да разбереш как е ... доста е индивидуално
    може да ти хареса ужасно а може и обратното
    за пример приятелката ми понякога иска анален секс , марак и рядко , а сестра и само като чуе за това вади ножа да коли

но се убеди че го правиш с подходящ човек ... доста е деликатна работата .. може да останеш с лоши спомени само заради партньора ти ... а с друг да си на седмото небе ...
    в общи линии докато не понатрупаш опит нищо няма да разбереш
    I can see through you see the real you

Град
    Пловдив
    Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 4:43 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ами докато не пробваш няма да разбереш как е ... доста е индивидуално
    може да ти хареса ужасно а може и обратното
    за пример приятелката ми понякога иска анален секс , марак и рядко , а сестра и само като чуе за това вади ножа да коли

но се убеди че го правиш с подходящ човек ... доста е деликатна работата .. може да останеш с лоши спомени само заради партньора ти ... а с друг да си на седмото небе ...
    в общи линии докато не понатрупаш опит нищо няма да разбереш

напълно съм съгласна,ако е някой незрял пубертет не се съгласявай.стават гафове понякога и след това дълго няма да помислиш да го направиш,ако си сигурна че е подходящ-давай
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Dai mu na mom4eto
    DA JIVEQT VAMPIRITE

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    това не е място за секс....и сигурно боли мила да ти го ръгнат отзад ужас леле ама щом приятелят ти иска го направи заради него а и ако ти каже да скочиш от някъде скочи.....слушай го слушай го ходи му по свирката на него да му е гот а на тебе не

искрено се надявам че ще прецениш правилно ситуацията...
    като гледам доста народ пише просто за да се изгаври или да отчете активност , без да мислят че могат волно/неволно да навредят на някои четящ ...
    I can see through you see the real you

СПоред мен недей да пробваш.Не мисля че "калната дупка" е място за боцкане!!!
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Shmatko
    Guest
    Абе на педерасите им аресва в калищата...

Супер фен
    При всяко момиче е различно, както и много зависи от самия партниор. Ако е внимателен и нежен, едва ли ще има голяма болка. Е, отначалото е възможно, но постепенно се свиква и започва да става приятно.

Guest
    Дай му да те чука в задника-аз всеки ден се чукам така с приятелят ми и е много готино даже това са глупости че боли

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм правила анален и не мисля да правя, но определено първият път не е много приятно или поне аз така си мисля...

Цитирай Първоначално написано от Pussy_Searcher
    СПоред мен недей да пробваш.Не мисля че "калната дупка" е място за боцкане!!!
    ааааааааахахаха "боцкане" :Д забавно

а по въпроса
    нее много яко
    не пробвай,боли много 1-я път но ако си много любопитна пробвай

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от misteriq_f
    Iskam da vi pitam vas momi4eta..mn li boli kogato pravi6 za 1vi put analen sex?a po princip posle boli li ili vi dostavq udovolstvie?men me e strah da probvam a priqtelqt mi mn mu se iska,no az seki put ne i ne...kajete mi molqvi!!!
    Тя казва, че я е страх и че не иска а ти:
    Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    а по въпроса
    нее много яко
    не пробвай,боли много 1-я път но ако си много любопитна пробвай
    Ако е твърде любопитна да пробва.

ТИ МАЛОУМНА ЛИ СИ ИЛИ ПРОСТО СИ ТВЪРДЕ КЪСОПАМЕТНА И ДОКАТО СТИГНЕШ ДО ПОСЛЕДНИЯ ПОСТ И ЗАБРАВЯШ 1ВИЯ?!?!

По темата - Пробвай. Ако не ти хареса - недей повече.

п.п. Бахти тъпата тема... Не бих задавал личните си въпроси тук... Всичко е толкова индивидуално, толкова... Сега за какво да правим след като е станало гаф - да има смисъл, ама за такива теми.. Пф, най малкото са гнусни..
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Без да опиташ дори и от безумно добри описания на усещането едва ли някога ще разбереш. Така че всичко зависи от твоето собствено желание.
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    АБЕ НАМЕРИ СИ НЯКОЙ НЕГЪР ПРОБВАЙ И ПИШИ КАК Е БИЛО ПРЕЖИВЯВАНЕТО..
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Когато го правих с моята приятелка го правихме анално и тя каза че не и е било много приятно затова след това го напраихме не анално
    172 бан по ип и профил. т.8 системно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от k0k0
    Когато го правих с моята приятелка го правихме анално и тя каза че не и е било много приятно затова след това го напраихме не анално
    Направихме го не анално, така ли му викат вече

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Цитирай Първоначално написано от k0k0
    Направихме го не анално, така ли му викат вече
    Охх ще ме убиете тука

А по темата - мен не ме боли. Дори повече ме кефи анално.
    And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[

Цитирай Първоначално написано от BaD_GirL ™
    А по темата - мен не ме боли. Дори повече ме кефи анално.
    Леле мацка жена се за тебе! отивам до бижутерията направо

Супер фен
    Пробвай и ще разбереш..при всеки си е различно

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от favor_91
    Пробвай и ще разбереш..при всеки си е различно
    Na tebe da ne bi da ti haresva?
    164 забрана за ползване на профил 2т.

mi vsi4ko zavisi ot 4oveka do teb i ot tova dali 6te uspee da te predrazpoloji kakto trqbva.zavisi sa6to ot tova kolko mu e golqmvajnoto tuk e da se otpusne6 i da ne misli6 za bolkata.vqrno e 4e q ima,no samo v na4aloto,posle muskulite se otpuskat i nqma da te boli.ako obi4a6 fr si moje6 da napravi6 tova za nego,za6toto na tqh tova im haresva,poradi prostata pri4ina,4e tam e po-tqsno.no ne mislq,4e analniq seks moje da zamesti vaginalniq.dano da sam ti pomognala

Град
    Варна
    Зависи от приятеля ти!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си