- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mN Li bOlI oTzAd????
Iskam da vi pitam vas momi4eta..mn li boli kogato pravi6 za 1vi put analen sex?a po princip posle boli li ili vi dostavq udovolstvie?men me e strah da probvam a priqtelqt mi mn mu se iska,no az seki put ne i ne...kajete mi molqvi!!!
Кажи му, че ще му пуснеш, ако той пръв ти даде да го ошибаш в дупенцето.![]()
Животът е БРЯГ!
aaaaaaa ami kato ne iska6 nedei i ako toi te obi4a 6te razbere
ами докато не пробваш няма да разбереш как е ... доста е индивидуално
може да ти хареса ужасно а може и обратното![]()
за пример приятелката ми понякога иска анален секс , марак и рядко , а сестра и само като чуе за това вади ножа да коли
но се убеди че го правиш с подходящ човек ... доста е деликатна работата .. може да останеш с лоши спомени само заради партньора ти ... а с друг да си на седмото небе ...
в общи линии докато не понатрупаш опит нищо няма да разбереш
I can see through you see the real you
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 4:43 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ами докато не пробваш няма да разбереш как е ... доста е индивидуално
може да ти хареса ужасно а може и обратното
за пример приятелката ми понякога иска анален секс , марак и рядко , а сестра и само като чуе за това вади ножа да коли
но се убеди че го правиш с подходящ човек ... доста е деликатна работата .. може да останеш с лоши спомени само заради партньора ти ... а с друг да си на седмото небе ...
в общи линии докато не понатрупаш опит нищо няма да разбереш
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Dai mu na mom4eto
![]()
![]()
DA JIVEQT VAMPIRITE
искрено се надявам че ще прецениш правилно ситуацията...
като гледам доста народ пише просто за да се изгаври или да отчете активност , без да мислят че могат волно/неволно да навредят на някои четящ ...
I can see through you see the real you
СПоред мен недей да пробваш.Не мисля че "калната дупка" е място за боцкане!!!
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Абе на педерасите им аресва в калищата...
При всяко момиче е различно, както и много зависи от самия партниор. Ако е внимателен и нежен, едва ли ще има голяма болка. Е, отначалото е възможно, но постепенно се свиква и започва да става приятно.
Дай му да те чука в задника-аз всеки ден се чукам така с приятелят ми и е много готино даже това са глупости че боли
Не съм правила анален и не мисля да правя, но определено първият път не е много приятно или поне аз така си мисля...
ааааааааахахаха "боцкане" :Д забавноПървоначално написано от Pussy_Searcher
а по въпроса
нее много яко
не пробвай,боли много 1-я път но ако си много любопитна пробвай
Тя казва, че я е страх и че не иска а ти:Първоначално написано от misteriq_f
Ако е твърде любопитна да пробва.Първоначално написано от HardcorE_AFA
ТИ МАЛОУМНА ЛИ СИ ИЛИ ПРОСТО СИ ТВЪРДЕ КЪСОПАМЕТНА И ДОКАТО СТИГНЕШ ДО ПОСЛЕДНИЯ ПОСТ И ЗАБРАВЯШ 1ВИЯ?!?!
По темата - Пробвай. Ако не ти хареса - недей повече.
п.п. Бахти тъпата тема... Не бих задавал личните си въпроси тук... Всичко е толкова индивидуално, толкова... Сега за какво да правим след като е станало гаф - да има смисъл, ама за такива теми.. Пф, най малкото са гнусни..
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Без да опиташ дори и от безумно добри описания на усещането едва ли някога ще разбереш. Така че всичко зависи от твоето собствено желание.
АБЕ НАМЕРИ СИ НЯКОЙ НЕГЪР ПРОБВАЙ И ПИШИ КАК Е БИЛО ПРЕЖИВЯВАНЕТО..
164забрана за ползване на профил 2т.
Когато го правих с моята приятелка го правихме анално и тя каза че не и е било много приятно затова след това го напраихме не анално![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Първоначално написано от k0k0
Направихме го не анално, така ли му викат вече
![]()
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
![]()
Охх ще ме убиете тука
![]()
А по темата - мен не ме боли. Дори повече ме кефи анално.![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Леле мацка жена се за тебе! отивам до бижутерията направоПървоначално написано от BaD_GirL ™
![]()
Пробвай и ще разбереш..при всеки си е различно![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Na tebe da ne bi da ti haresva?Първоначално написано от favor_91
164забрана за ползване на профил 2т.
mi vsi4ko zavisi ot 4oveka do teb i ot tova dali 6te uspee da te predrazpoloji kakto trqbva.zavisi sa6to ot tova kolko mu e golqmvajnoto tuk e da se otpusne6 i da ne misli6 za bolkata.vqrno e 4e q ima,no samo v na4aloto,posle muskulite se otpuskat i nqma da te boli.ako obi4a6 fr si moje6 da napravi6 tova za nego,za6toto na tqh tova im haresva,poradi prostata pri4ina,4e tam e po-tqsno.no ne mislq,4e analniq seks moje da zamesti vaginalniq.dano da sam ti pomognala
Зависи от приятеля ти!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.