- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mN Li bOlI oTzAd????
Към аналният секс има малко по специялен потход.
Използва се лубрикант и се вкарва внимателно под Лек наклон.
Ако искаш да не те боли много му кажи да вземе лубрикант за такива удоволствия, и да бъде много внимателен. Желателно е да се измиеш да няма изненадиАко ме разбираш какво искам да ти кажа.
164забрана за ползване на профил 2т.
Ei miteto_bs mnogo gledam 4e se pravi6 4e razbira6,ama garanciq 4e nikoga ne si pravil anal,no zabravix ti si s o4ila prada za 10 lv ot burgaskiq pazar..gazee![]()
Първоначално написано от Arabiqta
![]()
![]()
![]()
Питай майка ти дали несъм правил с нея
Детенце
164забрана за ползване на профил 2т.
Ако партньора ти знае как да те ебкa от зад, няма да те боли. Иначе боли лекичко, ама не е болка за умиране. Направи анален секс и не се притеснявайПървоначално написано от misteriq_f
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Триш-на аватара ти ли си?Първоначално написано от Trisha1991
Не не съм...Ако се интенесуваш от снимки, пуснах преди около седмица в темата със снимките още, там можеш да ме видиш
Аз те видях. Много си хубавка. \Първоначално написано от Trisha1991
/
Мерси![]()
видях и аз. да ти кажа си те представях по-иначе. Имаш доста невинно изражение, за това, което пишеш :P
Външният вид лъже, ама на мен не ми се вижда чак толкова невинна.Първоначално написано от krem4et0
Просто имах друга представа. Изглежда си супер нормало като повечето 15-16 годишни девственици в Свищов, а няма някаква умопомрачителна визия,която да крещи "СЕКС"!Първоначално написано от malka_sladuranka
Ти от къде си сигура, че са девственици?Първоначално написано от krem4et0
![]()
да ти кажа-личи си кояе. в смисъл интуитивно мога да ти кажа и в 90% от случаите ще съм права. тези,които са правили секс имат по-особено изражение.Първоначално написано от malka_sladuranka
а можеш ли само по един поглед да разбереш точно колко пъти са го правили ?![]()
Не!Първоначално написано от OtherDimension