- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Love iznenada=muzika + pics :)
Zdraveite na vsi4ki.Zna4i s priqtelqt mi skoro 6te napravim 6 meseca i az iskam da mu podarq ne6to taka da se kaje za spomen i sam izmislila
1)Na6a snimka v ramka
2) Da napravq klip4e s pesenta na massari-real love i na6i pics
3)i da ka4a na CD s klip4eto na6i pics i muzika ... ama baladii i zatova iskam da znam dali tova e dobra ideq i da mi kajete nai hubavite baladi za koito se se6tate,nezavisimo dali sa Bg ili nqkakvi dr.Mn 6te sam vi blagodarna ako mi pomognete))) Vidqh 4e ima 2 podobni temi i gi pregledah No Bih iskala o6te predlojeniqqq
)))
1-вия и третия вариант ми харесват най-много.Супер ще е.
spored men parviqt variant e nai- dobriq
az li4no na tova shte se zaradvam nai mn
Purviq![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ами добре си го измислила и аз бях подарила на приятеля ми наша снимка в рамка,много се зарадватака че споко идеята ти е страхотна
![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
mi macka kato cqlo ideikite ti sa mn dobri taka4e ne moga da ti kaja drugo za6otto izglejda twarde dobre izmisleno za da go popravqm)
![]()
ohhh da ama ... sega razbrah 4e negoviq priqtel e bil napravil sa6toto za negova fr iiii taka vse edno kopiram nego.. ne iskam da e taka.nqkakvi dr idei ???
da de samo tova sas Cd sas baladite ..
идеята е хубава но дали на него ще му хареса незнам се пак е твои приятел и трябва да знаеш какво му харесва горе долу мо не е задължителноаз ако бях щях да го харесам.
права си... според мен вариант 3 има най-голяма вероятност да не му допадне заради баладите... още по малко пък ако сложиш чалгарски... той каква музика слуша? на мен 1вия вариянт ми харесва най-много, няма момче на което не би му харесало .Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Emi spored men parvoto e mnogo iztarkano aa i trqbva da e ne6to koeto da zaangajira vnimanieto mu.primerno ako znae6 kak se pravqt prezentaciite na power point i taka s muzika i va6i snimki i otzad nqkvo gotino fon4e i nkqvo tekst4e da se poqva v koeto mu kazva6 kolko darji6 na nego 6te e o4arovan 100% moje i snimka s ramka sa6to ako iska6 my napomnq6 po 4esnoyspex
Що бе, моят приятел си умира за балади.
Има ги всякакви. Не се знае дали този не е романтик..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ideite ti sa strahotni mila i spored men toi mnogo shte haresa koeto i da napravish
А защо не и тритеПървоначално написано от koalka
?
Аз за 6тия месец... ко бях подарил... не мога да си спомня
Ама бали го, 6тия емсец е хубав... аз предлагам друго - излезте на спеиално място, където иначе не бихте отишли. Аз правих тъпата грешка да искам всеки път на датата да сме на мястото на 1вата ни целувка - вече мисля, че е тъпо. Отидете... в друг градСамо двамата. На хотел. Ще се изръсите по 50 лева, но ще си го запомните - уверявам те
![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
На мен пък вторият вариант най ми допадна, но дали съм те разбрала правилно.. нещо като презентация с ваши снимки и на фон тази песен? Така ли .. ако това искаш да направиш, мен лично супер ме кефи като идея![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love