.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: може би...

може би...

Съжелявам че може да се повтарям но искам да знам.
    С приятеля ми правехме секс но презерватива ни се скаса,
    30 мин след тва пих противозачатъчни(миналата година ми се беше случило пак )искам да си направя тест но незнам кога трябва.
    Сега ме боли стомаха и много се притеснявам.Може ли някои да ме посъветва нещо? 10х предватително
    love doesn`t exsist it just comes from the stomach

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Само знам, че теста се прави около седмица след въпросния акт.

Re: може би...

Цитирай Първоначално написано от salita
    30 мин след тва пих противозачатъчни(миналата година ми се беше случило пак )искам да си направя тест но незнам кога трябва.
    Сега ме боли стомаха и много се притеснявам.Може ли някои да ме посъветва нещо? 10х предватително
    Амм...може и да не си забременяла може да те боли корема от притеснения и като си вношаваш още повече
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Град
    V izmisleniq si ot men svqt
    ами аз наскоро така се бях притеснила и си взех тест за бременност и начи те бяха две като лентички вътре и едната се прави най-малко седмица след половия акт,а другата не помня точно колко дни от началото на закъснението на цикъла

Guest

Re: може би...

Цитирай Първоначално написано от salita
    не вярвам да си забременяла,а коремът може да те боли от притеснение или от предстоящ цикъл

Guest
    kak taka si pila protivoza4atu4ni???te ne sa za spe6ni slu4ai,a trqbva da se pqit redovno i predi da e stanal gaf kakto sigurno znae6.ako govori6 za postinor dobre,no toi ne e protivoza4atu4no.sko e minala 1 sedmica si napravi test i purvo vzemi da pro4ete6 ne6to po vuprosa predi da pravi6 sex.

Guest
    пих постинор. А и тва може да се случи на всеки дори и на тебе "Гост" но не го пожелавам на никого

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пих постинор. А и тва може да се случи на всеки дори и на тебе "Гост" но не го пожелавам на никого
    spoko togava
    pro4eti malko,ima 123456876 temi za postinora
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си