- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- още не знам кво да правя
сигурно ше си кажете поредната блуткава история за любов,но не е така
ходих с едно момиче половин година и се разделихме защото тя хареса друга(аз също съм момиче)вече 3 месеца сме разделени и съм с друго момиче,но не мога да забравя старата си приятелка,защото много я обичам.сегашното ми гадже се опитва да прилича на нея за да запълни празнотата в сърцето ми.не занм какво да правя,с старата ми приятелка си обещахме да се виждаме,но тя не идва да ме види изобщо и почти не се интересува от мен.плс дайте ми съвет.мерси предварително![]()
zaebiq i ne i obra6tai vnimanie opitai se da q zabravi6 kolkoto i banalno da ti svu4i![]()
I Don't NeeD To ''Get a Life'' I'm a Gamer , I Have LOTS of LIVES! ! !
4ai 4e nesxvanax ti si momi4e i si ima6 priqtelkaaa qsno qko qko i az mislq taka stavam gotina sam ako iska6 axaxxaa
napravo i dvete 4ao i zimai men
Gledai si novata priqtelka i razkarai starata ot uma si!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ам...пробвай да тръгнеш с някое момче мисля че имаш точно нужда от това!
Любовта е чувството което чувстваш когато почувстваш че чувстваш чувството което никога не си чувствал!!!
Умно Мими, умен пост.Първоначално написано от Mim37o
Ами... ако си нямаш приятелка можеш да ми се обадиш - аз ставам за приятелка. Ще си сложа перука... прашки... ще бъда нежен...Щи обяснявам колко съм объркана напоследък и т.н.
![]()
Трябва наистина да го искаш и да имаш воля, за да я забравиш.
ХАХА,в последно време е много актуално да си лезбийкаАМАН!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
и аз това забелязвам напоследъкПървоначално написано от Kianna
![]()
![]()
Абе няма нищо лошо да се пробва6 и с моми4е . И аз съм пробвала , ама с момче си е много по-якоАма на твое място , ако изключим вариянта да тръгна с момче , ще си остана със сегашната приятелка , старата да го **** :P
Kой те е разочеровал писе!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Light The Universe