Цитирай Първоначално написано от Valar
Трябва да си зимал някакви Халиоциогени!Те прават така я си припомни по-добре,ако наистина не е ебавка.
Във абсолютно грешка си... Халюционогените нямат такива свойства. Единствено при LSD се наблюдава явление наречено flashback, което обаче изобщо не е загуба на паметта (е и при прекалено високи дози Салвинорин А, също има загуба на паметта, но единствено по време на трипа).

Ся алкохола както предполагам знаеш е депресант на ЦНС и води до нарушения в краткотрайната памет (което е причината за безпаметните нощи )... От 2-3 бири принципно не би трябвало да имаш такива проблеми, но не ти знам физиологията, може да се окаже, че си крайно нетолерантен и тогава обяснението е просто...
Активната съставка на Кострала е Nimesulide... За съжаление не му знам много за физиологичното му действие освен, че е обезболяващо и се използва също за намаляване на температурата... Нямам идея как би реагирал огранизма при употреба и на двете освен, че ще натовари черния дроб, понеже Nimesulide и сам си го товари достатъчно... Това е което мога да ти кажа, въпреки че не отговаря много на въпроса ти, но все пак не съм спецаилист