.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Влюбена
    Guest

Прочетете!Нуждая се от вас

Здравеите!Първо ще ви помоля за компетентен отговор-а не подигравки!Ето я и моята история:
    Аз съм на 15 а момчето което харесвам на 21 години.Не мислете че го харесвам заради парите му.Той работи но парите не му стигат за нищо.Да има кола но я взе 2 употреба и то на изплащане.Така че не търся материалното,защото съм виждала теми в който казват че само това търсим у едно момче.Много го харесвам но той се държи странно.Говорили сме и преди казвал ми е че ме харесва но само до там.Днес като мина покрай мен с колата си изписка и профуча.На улицата се спрях с една фр. да поговорим а той като ме видя даде газ и се завъртя като луд а след това даде пулна скорос и изчезна.Въпросът ми е дали ме харева!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е, но аз не мисля.

Guest
    Според мен те харесва и се прави на гъзар като показва как може да кара Това е моето мнение - може и да греша. Понякога обаче неволно и аз правя така ..

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    еми може би те харесва,но по твоите думи сякъш той се перчи с колата си...незнам,ако те харесва ще дойде сам и ще ти каже или поне ще прави намеци...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Град
    sofia
    prosto se pravi na mn otvoren mi ne znam dali te haresva

Повече от фен
    spored men iska da privleche vnimanie s tova,no neznam dali te haresva

Even heaven is hell without you

Голям фен

Re: Прочетете!Нуждая се от вас

Цитирай Първоначално написано от Влюбена
    Здравеите!Първо ще ви помоля за компетентен отговор-а не подигравки!Ето я и моята история:
    Аз съм на 15 а момчето което харесвам на 21 години.Не мислете че го харесвам заради парите му.Той работи но парите не му стигат за нищо.Да има кола но я взе 2 употреба и то на изплащане.Така че не търся материалното,защото съм виждала теми в който казват че само това търсим у едно момче.Много го харесвам но той се държи странно.Говорили сме и преди казвал ми е че ме харесва но само до там.Днес като мина покрай мен с колата си изписка и профуча.На улицата се спрях с една фр. да поговорим а той като ме видя даде газ и се завъртя като луд а след това даде пулна скорос и изчезна.Въпросът ми е дали ме харева!!!
    ти си на 15 той е идиот.
    Това е началото на една красива любов.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Myni4kutu
    Guest
    mnogo si umen dumi nqmam.Ta po temata.6tom e pravil tezi gyzarii s kolata iska da privle4e vnimanieto ti.A i 6to vednyj ti e kazval 4e te haresva zn e taka
    XIXI bih kazala edno golqmo XOXOXOXO za teb {}{}{}

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Myni4kutu
    XIXI bih kazala edno golqmo XOXOXOXO za teb {}{}{}
    За мен ли.ООО Мерси ^^
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Град
    In The Deep Forests! :)
    moje i da te haresva no 6te razbere6 edva sled kato go pita6 a i sy6to sq moje da se prai na nedostypen s taz koli4ka
    AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp

Може би те харесва,но или го е срам да ти каже,или се прави на ударен.Според мен не е удачно ти да ходиш да го питаш дали те харесва...Той сам трябва да дойде и да ти го каже.Ако е така де
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

spored men ne te haresva sori 4e ti go kazvam no za di iz4ezva taka kato te vidi kakvo dr moje da si pomisli 4ovek

Guest
    Абе харесва. Какво ще и харесва, че тя е на 15. 6 години разлика на тая възраст са МНОГО. Вярно, че те мъжете са си по-тъпи, ама...Най-вероятно просто гъзарее, защото вижда, че ти го харесваш.

Guest
    to ako toi znae dali te haresva 6te e dobre..

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Може би те харесва.Трябва да поговорите
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

mi ne moga da kaja dali te haresva ili ne zatova pitai nego nai-dobre e

DaR4eTo_COoL
    Guest

Re: Прочетете!Нуждая се от вас

mi mili4ka kaji mu kakvo 4uvstva6...nai dobre e da si otkrovenna s nego.vse ima nqkakuv na4in da mu kaje6 4e iska6 da znae6 kakvo 6te stne ot tuk natatuk i 4e ne moje6 da jivee6 v neizvestnost...haresva te ne te haresva aaa mi da si kaje i toi...provokirai go obli4ai se pooo taka...i go pitai kaji si mu vsi4ko koeto iska6 da znae6.ne mu kazvai 4e go haresva6 6tot moje i da ne te haresva ii 6te ostane6 na suho.Pitai go kakvo misli dali naistina te haresva ii kakvo iska izob6to naqsno li e s tva koeto iska......Aide uspeh dano stane si4ko kakto ti iska6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си