- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Malak problem...
Na4i ne znam ot kfo e tfa, ma kat si sloja griim, posle kat go iztriq i na sutrinta mi salzat o4ite, dano nqkoi ima sa6tiq problem za da i pomogne malko![]()
ne moga to4no da it pomogna, no samo da ti kaja, 4e na moq priqtelka, kato sloji spirala ili moliv i na struinta zadyljitelno e s mn poduti o4i...nz to4no kak da go obqsnq. zabelqzala li si to4no ot kakvo ti stava. moje da e ot star grim ili enshto podobno. probvai da smenish markata. ako ne stane- prosto si 4uvstvitelna kym grim i tova e. nqkoi marki imat kozmetika za 4uvsvitelni o4i! dano problema ti se opravi![]()
Mne we na4i pei mene e samo salzene, nito me bolat, nnito sa mi poduti, ma si e gadno.... a ne e i ot markata siurna sam absolutno, smenqla sam toaketni mleka, no mislq 4e ytfa ne6to si go iam ot na4alotoПървоначално написано от Анонимко
да само да те питам значи като се събудиш отваряш си очите и те веднага почват да сълзят нали?ми това е от грима попринцип,не е опасно и на мен ми беше така и отмина сега пък ми щипе сурин уйас,има капки за след грим майка ми е лекарка и имам доста такива капчици които помагат малко
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Това е от грима 100% ,понеже очите са най-чувствителни и се раздразняват от най-малкото нещо.Спокойно,не е нищо опасно,но можеш да идеш на лекар да ти изпише капчици и да си слагаш всеки ден-ще ти се оправят![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Wee az de da znam, mislih si da ne e ot tfa 4e iam problem sas o4ite, ma ne mi se struva opasno![]()
Ама може и това да има общо..ти какъф проблем имаш?!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
АМи аз сутрин кат си слагам молив за даскало и докат стигна се едно съм ревала.Но само от молива
Не мисля,че е заради проблема с очите...и аз имам диоптер (и очила съответно),но не са ми сълзяли очите до сегаПървоначално написано от LoVe_Is_EvErYtHiNg
Просто са ти по-чувствителни очите (както казаха)
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ne we tq moita e trudna i slojna za razpraqne, az sam si zle de, ma i az ne misla 4e e ot tfa, ne sam siurna dali ne e ot toaletnoto mlqko, smisal ponqkoga slagam v pove4koПървоначално написано от strange__
АМи или не си почистваш грима както трябва или пък просто имаш чувствителни очи...това е!ако е 2-рото иди на очен лекар да ти препише някакви капки.аз съм така
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Ми може да е от тоалетното мляко което ползваш.Затова аз вместо да се мъча 5 часа да си изтрия грима с т.мляко си мия лицето с антибактериален сапун.За очите също, но трябва повечко да си стискаш да не ти влезне в очето.![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Еми на мен например ми сълзяха очите като си сложа черен молив отвътре. Използвах и по-скъпи моливи, но пак сълзяха, затова реших просто да не си слагам молив отвътре и започнах да си слагам спиралата за чувствителни очи на Орифлейм. Иначе явно и на тебе ти е нещо подобно. Щом те притеднява има два варианта:
1/ смени си гримовете и мини на специални за чувствителни очи или
2/ спри да се гримираш.
Лично мое мнение-1/ вариантпо ми допада \/
няма любов
Или е от молива или имаш няква алергия! Или си смени молива или не си слагай молив... макар че ако е от алергия предполагам че ще има некво лекарство за да я премахнеш!![]()
Оппсс.. не съм разбрала правилно.. значи говорим за грем! Аха.. ами то пак е същото. Или имаш алергия или е лоша марката на глема ти!
съжалявам заради правописните грешки..повече глупости няма да пиша!![]()
![]()
:P
На мен не ми се е случвало, но сигурна ли си, че е от грима.Ако не си го изчистила хубаво и докато спиш...може и това да е.