Здравейте! Значи първо да се извиня, защото пиша тази тема като гост.. имам си редовен профил, но просто пиша така, за да не разбере човекът, за когото ще говоря, че съм аз.. или поне да не е абсолютно сигурен, че става дума за него.. хахаха
Значи адски съм объркана вече.. не се търпи..
Ходя с приятеля си от доста време, малко по-малко от година, но от известно време насам той се държи супер тъпо.. в смисъл от известно време нямаме теми за разговор, т.е. имаме само 2-3.
и сме се отчуждили супер много.. преди си пишехме SMSи всеки ден, пиша му - отговори ми, постепенно и това и разговорите ни по тела започнаха да оредяват.. постепенно се получи така, че само аз му пращах SMSи и той от време на време ми отговаряше.. когато може..
после стана така, че спря изобщо да ми отговаря, разговорите ни протичаха по един и същи начин и бяха макс 5 мин... 10мин. беше рекорд..
той стана някак си.. дръпнат един такъв.. няма време да дойде да ме види.. чувахме се по тела единствено за да се разберем да се видим, а не за да си поговорим малко..
супер гадно ми беше.. той наистина, няма да крия, зает е.. но ако някой има желание ще намери време да те види, нали така? аз поне така си мисля.. влизаше си в интернет... имаше време, но на мен СМС не ми пращаше, дето изисква по-малко от 5 мин.
Търпях търпях.. мислях, 4е вече не ме обича.. постепенно и моите чувства започнаха да охалждат.. супер гадно ми е в момента..
говорихме с него, казахме си всичко.. УЖ се разбрахме.. ама само УЖ!
Още сме заедно, но не се чуваме по 5 дена, пак се държи така, зает е и не може да дойде вкъщи да го видя за половин час, дори да не е вкъщи, а някъде навън.. ама не.. мнооооого искам аз.. може ли да съм толкова нахална да искам да се видя с гаджето си, лелеее...???
не се оправят нещата, аз правя всичко за него, а той.. ми забива нож.. вече не издуржам, а нямам смелост да скъсам с него.. не искам да го нараня, защото може ЕВЕНТУАЛНО все още да изпитва нещо към мен
а аз вече претръпнах от чакане и надяване, че всичко е моментно.. е не е! вече е ясно.. но претръпнах и дори аз вече не съм сигурна дали искам да съм с него все още, защото знам, че нищо няма да се оправи.. мн бих се учудила ако се оправят нещата, но вече спрях да се надявам..
ЗАТОВА ПУСНАХ ТЕМАТА.. МНОГО ИСКАМ ДА ВИ ПОМОЛЯ ЗА СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ.. Т.Е. СЪВЕТИ КАКВО ДА ПРАВЯ.. ПЛССС
сигурно и аз имам вина за ситуацията, то е ясно.. не обвинявам само него, но аз търпя мн.. тва ми е лошото... моля ви кажете мии как да постъпя..?