- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vuprosut mi e kak da mu kaja 4e iskam...
blagodarq vi za otgovorite,no ako o6te nqkoi iska da napi6e mnenie da go napravi(kolkoto pove4e tolkova po dobre)
Мисля, че всички бяхме единодушни. Едва ли някой друг ще ти каже нещо, по-различно от написаното до сега. Сама си направи изводите...Първоначално написано от malko_momi4e
Ся като се замисля без приказки, ако ме почнат ше ми е най-интересно...![]()
Ами виж сега. Просто отиваш, започваш страстно да го целуваш, слизаш бавно малко по малко надолу, разкопчаваш му дънките и започваш. Не е трудно. Аз правя така и ефекта е 10000%.Момчето направо полудява
Няма страшно. Айде със здраве и да разкажеш какво е станало \
/
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
думите са изли6ни,просто малко страстни целувки и после действа6...не вярвам да ти откаже
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
е тва ме изкефи =D>Първоначално написано от Trisha1991
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Всички момчета си падат по това така че деиствай смело!
и да знаеш че той ще бъде приятно изненадан![]()
еми дай просто с репликата: искаш ли да ти духам
и тва му е достатъчно на онзи
Craig David-Walking Away
мисля че ако го попиташ ще убиеш всякаква романтика!така че направо...
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
az si mu kazah sama che iskam
Obicham te milo !!!
Mmm stranno mi e da go kaja taka na priqtelq mi.Az prosto deistvam.Moje6 da pomoli6 priqtelq ti da si poigraete na `gospodraka`.Ne sad0-mazo deprosto da ne te dokosva s ruce,da si legne i ti da pravi6 s nego kakvoto si pojelae6{ti nali iska6e svirka
}.Moq priqtel obi4a da go pravq.Vazbujda6to e
Действай без да му кажеш,ще се зарадва много!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ti vzemi go probvai togava davai yvetiПървоначално написано от Alex_f
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Мъжете мразят да се говори по време на секс!така че не питаи!
"Бежово....ще боядисаме тавана е бежовооо....."Първоначално написано от mimi_pink
хехе имаше един такъв виц...![]()
Дай да ти гъ врътнаа и да ти го глътнааа. После ми гъ пъхниии на ракияя лъхнййййййййй![]()
2т. системно