- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Въпрос към тези които тренират!
Така....
ходя на фитнес и тренирам много здраво.
Натоварването е на макс. Всичко е 6 но имам един проблем.
ВИНАГИ ОЖАДНЯВАМ!![]()
Не издържам и отивам да пия. Водата честно казано е студена и пия по 5-6 глътки.
Та въпроса ми е мога ли да се разболея от нещо.
Единственото нешо коети чувствам след като пия вода е че ми става тежко.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Da se razboleesh nemojej,no poprincip ne e hubavo da se pie voda po vreme na spoort i 2 chasa sled sporta e hubavo da ne pieshПървоначално написано от Jeuelle
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
mnogo qsno 4e se pie po vreme na sort.Prosto ne se pie tolkova mnogo poneje se izduva6 i za tova ti stava te6ko.Na malki gludki i bavno se pie ina4e vliza i vuzduh i ti se ebava maikata.Първоначално написано от DjBaloon
Нищо няма да ти стане. Ако не пиеш вода, можеш да се обезводниш обаче.
И още нещо - не пий студена вода.
охблагодаря за отговорите
Знам че не е хубаво но умирам от жаждаа
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Пий разни хидратиращи изотонични препаратчета - изотон, исзостар. Разните редбули също действат.
2т. системно
ako trenirash za relef ili svalqsh kila pri nikvi polojeniq ne pii voda do 2 4asa sled trenirovkata.inache po 2-3 gludki ne mn. studena voda moje no ne poveche
![]()
Пълни глупости пишеш. Недей да даваш съвети без да знаеш. Вода не само че не е лошо да се пие по време на тренировка, но дори е задължително. Половин-един литър вода влиза перфектно. Гледай само да не е много студена.Първоначално написано от DjBaloon
Pii voda ni6to ne ti pre4i po vreme na tenirovka dori e hubavo da se pie![]()
Estestveno 4e se pie voda po vreme na sport.Dobre e da se pie mineralna voda za da moje organizma ti da si nabavi izrazhodenite 4rez potta mineralni soli.Pii po 0.5 litra po vreme na trenirovka i bavno ne da izpiesh si4ko na 1 pyt
leko ste sme6ni. estestveno 4e e hubavo i dori zadaljitelno da se pie mn vodq, no ne e prepora4itelno povreme na trenirovka- tai kato organiznma se obezvodnqva i kledkite poemat pove4e voda ot kolkoto e neobhodimo i se razduvat, to4no zaradi tova ne se pie voda i 2 asa sled trenirovka. za da ne ojadnqva6 pii predi tova nqkakvi soli ili izosport imam doata tonizira6ti napitki koito utolqvat jajdata i nabavqt neobhodimite soli i minerali
Незнам за вас, но аз няма да мога да направя нищо ако съм жадна
. Водата не вреди по време на тренировката, освен ако не се наливаш така че да ти се надува стомаха.
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Пълни глупости.Първоначално написано от Анонимко
При усилени тренировки или озобщо при всякакъв вид тренировка е препоръчително(задължител о дори) да се пие вода, защото организма се дехидратира и неможеш да продължиш повече. Нищо не пречи преди да отидете във фитнеса , за да не пиете студената вода да си вземете една минерлна вода от близкия магазин. Клетките се издували пхахахаха (ти знаеш ли изобщо какво ще стане ако клетките ти се издуят)за смях е работата...водата да не е свръх токсична , че да предизвика подобна аномалия клетъчните процеси.
ПРОТИВ СЪМ ВСЯКАКВИ изо-мизо простотии!
Водата е вредна само в един случай - тринераш един час усилени аеробни упражнения, примерно тичаш скачаш... и отиваш накрая се нальокваш от чешмата кат смок - така ще те пререже и ше си беш макята....
2т. системно
Не вреди на тренировката, но пий престояла или минерална вода, защото да пиеш направо студена....като нищо може да те заболи гърлото.
Абе и вие сте едни...по време на тренировки трениора ми е казал да си взимам с мене по 1 шише минерална вода,просто е задължително!Водата ти дава и енергия по време на тренировка,просто мускулатурата се нуждае от вода докато тренираш и е в твой + ако и я доставиш![]()
Ей мерси за отговорите
Абе не е много хуабво да се пие вода ама не е и чак толкова вредно.
Проблема е че аз ПОСТОЯННО ОЖАДНЯВАМ![]()
Каква съм такавааа![]()
ako si mnou jaden pii po 1-2 glutki prez 20-30 min da ne se natovarva6 s mn voda.. estestveno 4e 6te ti se pie muskolite pri natovarvane se nujdaqt ot voda
много сте ми интересни. особено тези с мненията против оводняването - ще ми се някой да се мотивира с ясна физиологична мисъл!
"чувала съм...", "треньорът ми каза.....", марсианците така правят.....това е несериозно! и убийствено за организма ви!
жаждата е безусловен рефлекс и вузниква винаги когато е нарушен електролитния баланс в определена посока. при всяко мускулно усилие се стига до загуба на вода и соли. като най-често критично важно е точно второто. затова по време на свръхтовар се ПИЕ и то много, но не студена вода, а затоплен до t на тялото физиологичен разтвор. има мн т.н "балансирани електролитни разтвори" но те са скъпи и не за вас. на вас ви върши работа и мн малка кафяна лъжичка сол на литър вода. (солта не бива да се усеща на вкус никак).
аз също тренирам доста здраво и винаги когато ходя на фитнес си нося минерална вода 1/2 литра и по време на тренировката я пия .Не ги слушайте тези които казват че не трябва да се пие !!!!!
И аз го правя този номер и после съм прецакана!Моя съвет е да се опиташ да пиеш по-малко!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ей нооп Аз знаите ли ко прая ????Не нали е ся ще разберете:Първоначално написано от Eric Draven
Преди да почна да дигам щанги-те в фитнеса пия към 500мл вода ..... и теи кат прая коремни щот аз прая по 250-300 пак теи ... Учете се от батко![]()