.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Трендафил
    Guest

Дали ме харесва?

Вчера никой не ми подари мартеница, но видях едно момиче, което искаше да ми даде, но не ми даде... Аз не съм сигурен де, ама мисля че я беше срам да ми даде, защото ме харесва...

Guest
    Не мисля, че това е точен критерий дали тя те харесва. Според мен трябва да прекарваш повече време около нея и евентуално да се запознаете. Не намирам нищо срамно да подариш мартеница на някой, но щом момичето е толкова срамежливо, по-добре ти направи първатастъпка !

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    НИКОЙ НЕ ТИ ПОДАРИ МАРТЕНИЦА ... ?
    Как бе .. тва тряя да е ебавка .. аз вчера докато се добера до чина ме накичиха като коледна елха ... и после аз ги кичих
    По темата : може и да те харесва . ти прецени .. не съм гадател да ти кажа харесва ли те или не . Фифти фифти брато .

Град
    In The Deep Forests! :)
    i ti ne polu4i nito edna marteni4ka v4era nito ot taq koqto misli6 4e te haresva??? STRANNO...hmmm ama se pak ako tq te haresva6e 6te6e da ti podari marteni4ka nqma6e da q e sram ne misli6 li
    AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp

Не си получил нито една мартеница?!

А по темата,ами може и да те харесва.
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Хм... Може би харесва само името ти. Искала е да дари с мартеничка оногова, когото харесва. А оногова който харесва си не ти самият а само името ти. Та "Трендафил" е само име, което тя харесва. Усетила се е тръгвайки към теб, че не може да подари мартеничка на едно име което харесва, и е предпочела да не я дарява изобщо. Или иначе казано дарявайки те с мартеница, тя не я дарява на оногова който харесва ( "Трендафил", но само името ти демек) а на теб самия. По това съображение се е и отказала. Загадката е разплетена.

Така си го представям, защото името ти е прекрасно и заслужаващо харесване. :P

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    уау нито една малка скромна мартеничка не получи мноу гадну...та така де по темата абе никой нищо не може да каже дали те харесва или не...може да е някакъв намек,че има симпатии към тебе незнам ще разбереш с времето....
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Мега фен Аватара на koalka
    И какъв е проблема?Хубаво е, че те харесва.

Guest
    Момче, това че никой не ти е дал мартеница най-малкото според мен говори, че си задръстен... На сичкото отгоре това момиче също не ти е дало мартеница, което ме навежда на мисълта, че е много вероятно тя изобщо да не се интересува от теб. Предполагам ти я харесваш и си намираш причина да си мислиш, че и тя те харесва. Ако ти беше дала мартеница можеше случайно да е знак. Ама като не ти е дала, според мен темата ти е плод на твоето въображение. Ако искаш да ме опровергаеш може да се запознаеш с нея и да видиш, но честно ти казвам според мен вероятността да греша е малка.

Фен
    Град
    сф
    yayy...i samo zaradi tfa misli6 4e te haresva?!moje puk da ne e iskala da ti dava...eto edna statiika ot edin vestnik...moje da ti pomogne...

TQ(TOI)TE HARESVA,AKO:
    1.ti se usmihva
    2.ti pravi komplimenti
    4.te kani na tanci v diskoto
    5.ti pravi uslugi
    6.prili4a6 na biv6oto my(i) gadje
    7.imate mnogo ob6ti interesi
    8.vseki put te pozdravqva
    9.pomni rojdennata ti data
    10.te kani na kuponi
    11.se smee i na nai-glupavite ti vicove(lafove)
    12.stoi blizo do teb
    13.se interesuva ot problemite ti
    14.v zavedenie sqda vinagi do teb
    15.4esto ti zvani
    16.ti pra6ta 6egoviti sms-i (ili liubovni)
    17.zatrypva email-a ti s pisma
    18.se zaka4a s teb
    19.predlaga ti po4erpka
    20.neprekasnato te sledi s pogled
    21.te za6titava ot dosadnici
    23.govori ti mili dymi
    24.zabelqzva i nai-malkata promqna v nastroenieto ti
    25.vzima prisarce vsqka tvoq zabelejka
    26.te pita ''kak izglejdam?''
    27.se radfa na vseki tvoi kompliment
    28.te celuva po buzata kogato se vidite i sboguvate
    29.se iznervq kogato nqkoi te svalq
    30.znae vsi4ki kliuki za teb......

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    kak moje nikoi da ne ti podari.. tva me navejda na misulta,che nqmash nito istinski priqteli nito rodnini deto da te obichat.Zvuchi gadno ama..
    ta potemata.. ne mojesh da sudish za nqkoi dali te haresva po tva dali ti e podaril martenica ili ne.. prosto otivash pri neq i q pitash samo taka shte razberesh...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си