.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Moderated:Обичам го,но той ме наранява и искам да го забравя

Моят проблем е че много обичам едно момче...а то от своя страна ме лъже и наранява направо безкрайно много и колкото и да се опитвам да го забравя немога..незнам защо но съм свикнала с него..немога без него,,когато сме скарани и имам чувството че целият свят ме е оствил сама..но искам да го забравя защото той само ме наранява и ми вгорчава живота..но немога без него..и незнам защо кажете ми да го забравя ли и всъщност как

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: проблемче

Цитирай Първоначално написано от kis4e
    кажете ми да го забравя ли и всъщност как
    С друго момче или други момчета.

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да се опиташ да го забравиш...да направиш усилие, защото така в момента много повече те боли, от колкото когато си без него.Опитвай се да не мислиш за него, да се разсееш.Излизай с приятели, забавлявай се.

spored men prosto ei taka nemojesh da zabravish momche no v tozi moment mnogo mogat da ti pomognat priqtelite a drugiq nachin e da si s drugo momche no tova ne e reshenie

Определено го забрави! Не че ще можеш де ама с времето ще спреш да мислиш само за него. И трябва приятелите ти да те подкрепят. И намери си някфи занимания и се разсей с нещо. Може да се огледаш наоколо, за да откриеш някое друго момче (ако мислиш че си готова за това). И.. времето лекува.. само тфа мога да ти кажа И колкото и да ти се иска не се връщай при него и не го търси! Не ти трябва още болка.. Успех! Ще се справиш!

Фен
    Град
    В мечтите и спомените

Re: проблемче

Цитирай Първоначално написано от kis4e
    Моят проблем е че много обичам едно момче...а то от своя страна ме лъже и наранява направо безкрайно много и колкото и да се опитвам да го забравя немога..незнам защо но съм свикнала с него..немога без него,,когато сме скарани и имам чувството че целият свят ме е оствил сама..но искам да го забравя защото той само ме наранява и ми вгорчава живота..но немога без него..и незнам защо кажете ми да го забравя ли и всъщност как
    Преслава - Уморих се.
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Супер фен
    Hmm dosta poznata situaciq.Ami opitai s drugo momche.Nedei misli za nego tolkova mnogo,kogato vidish che nahluvat misli v glavata ti za nego,si namirai zanimanie ili se mychi da mislish za drugo.
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си