- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za svirkata...molq vi pomagaite
iskam da popitam 2 vaprosa
1.kakvo ozna4ava da "duha6"na nqkoi kak stava tova
1.i su6to kato ti se izprazni v ustata kakuv e vkusa
izvinqvam se ako vuprosa mi e tup ama 6te m ie za purvi put(blagodarq na vsi4ki koito 6te otgovorqt)
lapai i se potapqi
Много хубаво и го каза..Първоначално написано от Eric Draven
Извинявай на 10г ли си че питаш?
Те тези и на 10 знаят какво е![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
1. Това е да му лапнеш с уста пишката и да му я смучеш като сладолед на клечка все едно. Може да я облизваш и с език, както сладолед във фунийка. Ей такива работи.Първоначално написано от Анонимко
2. Това трябва самичка да си вкусиш и ще разбереш. При някои мъже е неутрален, при други леко солен, при трети нагарча. Но във всички случаи е приятен, поне на мен ми е. На някой момичета им не е. Различно. За това си опитай и ще си установиш лично.
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Първоначално написано от Trisha1991
съгласна съм и аз 1 с теб![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
![]()
![]()
Трееа да питам мойта тук за вкуса хаха
![]()
![]()
iznenadan sum...............Първоначално написано от Miteto_bs
merci vse pak
свирка=кавал=тръби/което ми звучи ужасно/=духане=лапане има и още, ама сега на се сещам
Вкусът е специфичен и до колкото знам е различен на отделните момчета/мъже. На някои е солен, на други е горчив,на трети- смесица от двете, на четвърти-безвкусен.
ям в момента това с вкуса като чели неми действа на апетита..
Eric Draven От какво си изненадан? Ако някой е прав аз го поткрепям това с спорат ни си е отделен въпрос.. Но тук беше прав![]()
ni6to de vse pak sum iznenadanПървоначално написано от Miteto_bs
ne sum go o4akval
Хехех Ами... Така де .. Стават и такива работи.. е Аз след малко ще ви напускам.Първоначално написано от Eric Draven
Отивам да избухвам някаде![]()
Abe brato nishto lichno,ama vuv vsqko vtoro tvoe mnenie se hvalish za neshto.. procheti si mneniqta sichkite edno sled drugo(predpolagam che znaesh kak) i shte vidish che otsrani prai masa losho vpechetlenie.. nemam nishto protiv ama v kraen sluchei loshoto vpechetlenie ostava za tebeПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Спирам де... както виждаш не се дразня с хората..Първоначално написано от DjBaloon
![]()
Мите...ще те превъзпитаме ние тука...Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
Ei ti si golem shemet,i tva che trqq da mi izpeesh edna pesen nema go zabravq nikoga!!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Те и наще се опитват още но.. немогат за сега па дано успеем тук![]()