- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- БРАТ МИ
Тази вечер влязох в банята и поедно време вибдам че брат ми е отворил вратата и седи и ме гледа как се къпяНаще бяха излезли някъде и това не му е за първи път преди няколко дни както спях и усетих че има и друг в леглото домен и видях брат ми.Аз съм на 16 а той е на 15 години и имам чувството че постоянно ме следи и има влечение към мен което според мен е ненормално все пак ми е брат говорих с него но той се хили като луд и вика какво толкова готина си и искам да си легна с теб само ние ше си го знаем
страх ме е да не ми посегне щото е по силен от мен по цял ден дигат щанги и такива дивотий и не мога да направая нищо ако ми посегне идиота.Да кажа ли на наще как мислите?Аз съм убедена че ако им кажа той ще излъже и ще излязаа аз лъжкинята защото наще му вярват повече на него
![]()
Да определено.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
...или темата е ебавка.Първоначално написано от ATAKABG
земи му намери някоя пичка...)
![]()
![]()
![]()
Дааа и ти мислиш, че ти вярваме нали![]()
govori s maika ti...spored men tova 6te svar6i rabota
a spored mene si prai ta6ak sq![]()
![]()
Има голяма вероятност темата да е базик, ама може и да е бая сериозна, защото в града от каде съм имаше случай на брат изнасилил сестра си. (Макар, че беше доказано, че брата е с психични отклонения и всъщност той беше на лечение)Грозна раота![]()
Така, че ако не се ебаваш, внимавай !
![]()
Tell them
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
50/50 дали е ебавка.
Но ако не е... Вие двамата с брат ти ще имате сериозен проблем..
Кажи на вашите.
Да ако не е ебавка!Първоначално написано от vandalz
Light The Universe
Еми според мен тфа е почти невъзможно-ако брат ти не е някъф луд![]()
![]()
![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
ами ако не е?Дали нее шит аПървоначално написано от koalka
намери му гадже , а ако не можеш - кажи на вашите .. само не знам как ще ги накараш да ти повярват
абе и аз познавах един които гледаше сестра си докато се къпе не е кой знае какво нещо като порасне ще се опраи
ае от де сте сигурне че е ебавка...може наистина да е вярно ако е вярно тежко ти и горко..казвай на вашите и тва е др решение няма или пък земи му намери някво гадже да миряса![]()